SOS- ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΜΠΑΣ

Γενικές ερωτήσεις για τα αμάξια μας, που δεν είναι σχετικές με κάποια από τις αντίστοιχες ενότητες

SOS- ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΜΠΑΣ

Δημοσίευσηαπό moufas » Παρ Απρ 02, 2010 9:43 pm

Χθες προσπαθησα να αλλαξω λαμπες στο grand vitara. στα προβολακια δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα αυτο που με παιδεψε και τελικα δεν τα καταφερα ηταν οι ψειρες. τραβουσα το φις το εστριβα δεξια και αριστερα αλλα κανενα αποτελεσμα. το μονο που καταφερα ηταν να ξεκουμπωσω το καλωδιο με το μπριζακι. μηπως υπαρχει καποια αλλη διαδικασια? κατι που επρεπε να κανω η κατι που εκανα λαθος?
ολα ειναι ενα ψεμα............
moufas
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Re: SOS- ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΜΠΑΣ

Δημοσίευσηαπό GrandViturbo » Σάβ Απρ 03, 2010 3:39 am

Απο οσο καταλαβα που εψαξα εχεις το 2 λιτρο ?
Για το ψειρακι εχει ξανα αναφερθει αλλα ΑΧ ΑΧ δεν εψαξες καλα! Δε πειραζει ομως, παρε ενα πλακε κατσαβιδι και βγαλε τις ασφαλειες απο το φτερο απο μεσα και χωσε χερι. Ξεκουμπωσε το πριζακι δεξιοστροφα η αριστεροστροφα δε θυμαμαι, και τραβα το προς τα εξω. Αλλαξε τη λαμπα και με την ιδια διαδικασια ξανα βαλτο μεσα..!
GrandViturbo

Δημοσίευσηαπό moufas » Σάβ Απρ 03, 2010 4:03 pm

GrandViturbo έγραψε:Απο οσο καταλαβα που εψαξα εχεις το 2 λιτρο ?
Για το ψειρακι εχει ξανα αναφερθει αλλα ΑΧ ΑΧ δεν εψαξες καλα! Δε πειραζει ομως, παρε ενα πλακε κατσαβιδι και βγαλε τις ασφαλειες απο το φτερο απο μεσα και χωσε χερι. Ξεκουμπωσε το πριζακι δεξιοστροφα η αριστεροστροφα δε θυμαμαι, και τραβα το προς τα εξω. Αλλαξε τη λαμπα και με την ιδια διαδικασια ξανα βαλτο μεσα..!

φιλε μου αν διαβασεις καλα τι γραφω το εχω ξεκουμπωσει το πλαστικο εχω βαλει το χερι μου μεσα εχω πιασει το φισακι με την λαμπα αλλα δεν παει ουτε δεξια ουτε αριστερα ουτε προς τα εξω. μιση ωρα παλευα. μηπως χρειαζεται καποιο αλλο κολπο αυτο ρωταω
moufas
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό GrandViturbo » Σάβ Απρ 03, 2010 6:29 pm

moufas έγραψε:

φιλε μου αν διαβασεις καλα τι γραφω το εχω ξεκουμπωσει το πλαστικο εχω βαλει το χερι μου μεσα εχω πιασει το φισακι με την λαμπα αλλα δεν παει ουτε δεξια ουτε αριστερα ουτε προς τα εξω. μιση ωρα παλευα. μηπως χρειαζεται καποιο αλλο κολπο αυτο ρωταω
GrandViturbo

Δημοσίευσηαπό GrandViturbo » Σάβ Απρ 03, 2010 6:31 pm

moufas έγραψε:Χθες προσπαθησα να αλλαξω λαμπες στο grand vitara. στα προβολακια δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα αυτο που με παιδεψε και τελικα δεν τα καταφερα ηταν οι ψειρες. τραβουσα το φις το εστριβα δεξια και αριστερα αλλα κανενα αποτελεσμα. το μονο που καταφερα ηταν να ξεκουμπωσω το καλωδιο με το μπριζακι. μηπως υπαρχει καποια αλλη διαδικασια? κατι που επρεπε να κανω η κατι που εκανα λαθος?

moufas έγραψε:

Δε βλεπω καπου στο πρωτο σου ποστ να αναφερεις οτι εχεις ξεκουμπωσει το πλαστικο. Το φισακι πιανεται και απο πανω με λιγο ζορι, οποτε, διατυπωσε το ερωτημασου ορθα.!
GrandViturbo

Δημοσίευσηαπό moufas » Σάβ Απρ 03, 2010 9:45 pm

εχεις δικιο φιλε λαθος μου. πριν απο λιγο κατεβηκα και ξεκουμπωσα με τη μια τη ψειρα στη δεξια μερια αρα στην αριστερη που δεν τα καταφερα κατι αλλο παιζει. ισως την εχουν στραβοκουμπωσει και δεν βγαινει. anyway αυτο το αυτοκινητο με εχει παιδεψει αρκετα πολυ ιδιοτροπο οταν πας να βαλεις χερι μονος σου
moufas
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό GrandViturbo » Σάβ Απρ 03, 2010 10:09 pm

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το αυτοκινητο ειναι πανευκολο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν υπονοω κατι αλλα γενικοτερα θελει ψαξιμο! Δεν ειναι lego... ουτε playmobil.. Μη κοιτας που μερικοι μερικοι το εχουνε βρει παιχνιδι... ( για μενα λεω! ) Οτι ερωτηση εχεις να μας την λες...!
GrandViturbo

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Σάβ Απρ 03, 2010 10:40 pm

σε εμενα αριστερα ξεκουμπωνει και μετα τραβας εξω και την βγαζεις.εχτες αλλαξα και τις ψειρες και τις λαμπες μου Η4 σε τυπου xenon μεσα σε δυο λεπτα.βεβαια εγω εχω το vitara και υπαρχει χωρος αφθονος και απο τα δυο φαναρια
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
cb: Όχι
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό GrandViturbo » Κυρ Απρ 04, 2010 2:20 am

Ναι μωρε γενικοτερα να πιανουν λιγο τα χερια σου εισαι μια χαρα!
GrandViturbo

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Κυρ Απρ 04, 2010 11:57 pm

GrandViturbo έγραψε:Ναι μωρε γενικοτερα να πιανουν λιγο τα χερια σου εισαι μια χαρα!

ακριβως αν και εχω τελειωσει και εχω δουλεψει αρκετα χρονια ηλεκτρολογος αυτοκινητων οποτε για εμενα ηταν πιο ευκολο.παντα συντηρω τα αμαξια μονος μου εκτος και αν δεν ξερω κατι τοτε δεν βαζω χερι.βουρ στο μαστορα
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
cb: Όχι
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό moufas » Δευτ Απρ 05, 2010 1:07 pm

GrandViturbo έγραψε:Ναι μωρε γενικοτερα να πιανουν λιγο τα χερια σου εισαι μια χαρα!

φιλε δεν το επιασα το υπονοουμενο σου. μια χαρα πιανουν τα χερια μου. εχω και ενα bmw e46 και δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα. το θεμα με το vitara ειναι πως δεν εχει χωρο στον κινητηρα τα εχουν στριμωξει ολα το ενα πανω στο αλλο με αποτελεσμα μια απλη αλλαγη λαμπας να χρειαζεται να ξεκουμπωσεις πλαστικα και να χωνεις το χερι σου στα τυφλα
moufas
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό GrandViturbo » Δευτ Απρ 05, 2010 2:47 pm

δεν υπόνόησα κατι. Αυτο που είπα. Λίγο να πιάνουν τα χέρια σου και είσαι μια χαρά. Αυτο είπα. Αν θεωρείς ότι σε προσβάλλει συγνώμη. Αλλά κι εσύ βρε φίλε μου κοντζαμ ε46 και κόλλησες στο ψειρακι του βιταρα? Τέλος πάντων ας τελειώσει εδώ το θέμα αφού έβγαλες την άκρη και λύθηκε το πρόβλημα σου όλα οκ! Και το πιο βασικό ΔΕΝ αναφέρομουν σε σένα με το σχόλιο μου αλλά απάντησα στον chris7gtir.

Και το Vitara , Grand Vitara , New Grand Vitara εχει απειρο χωρο μεσα του.... Μη λεμε οτι θελουμε τωρα.. :tsoukalas:
GrandViturbo

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Δευτ Απρ 05, 2010 3:50 pm

Δεν πιστεύω ότι υπήρχε διάθεση από κανέναν για υπονοούμενα και παρεξηγήσεις ! Ας τελειώσει εδώ ! Όλα καλά ! :wink:
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό moufas » Δευτ Απρ 05, 2010 6:33 pm

GrandViturbo έγραψε:δεν υπόνόησα κατι. Αυτο που είπα. Λίγο να πιάνουν τα χέρια σου και είσαι μια χαρά. Αυτο είπα. Αν θεωρείς ότι σε προσβάλλει συγνώμη. Αλλά κι εσύ βρε φίλε μου κοντζαμ ε46 και κόλλησες στο ψειρακι του βιταρα? Τέλος πάντων ας τελειώσει εδώ το θέμα αφού έβγαλες την άκρη και λύθηκε το πρόβλημα σου όλα οκ! Και το πιο βασικό ΔΕΝ αναφέρομουν σε σένα με το σχόλιο μου αλλά απάντησα στον chris7gtir.

Και το Vitara , Grand Vitara , New Grand Vitara εχει απειρο χωρο μεσα του.... Μη λεμε οτι θελουμε τωρα.. :tsoukalas:

οχι φιλε δεν θεωρω πως με προσβαλεις και φυσικα δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα. βασικα εγω συγνωμη για το τροπο που απαντησα. το grand μου ειναι καινουργιο το χω μολις ενα εξαμηνο και ειναι φυσικο να ψαχνομαι ακομα σε διαφορα πραγματα μεχρι να το μαθω καλητερα
moufas
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό GrandViturbo » Δευτ Απρ 05, 2010 9:15 pm

Και παλι σου λεω πως το forum ειναι η καλυτερη περιπτωση να βρεις σχεδον τα παντα για το αυτοκινητο σου αρκει να ψαξεις και αν δε βρεις τοτε ρωτας.. Και με χαρα ολο και καποιος που "την εχει παθει" θα σου απαντησει ή καποιος που ηδη ξέρει και αυτο εχει ως αποτελεσμα μελλοντικα για καποιους χρηστες που θα αντιμετωπισουν τα ιδια να ανατρεξουν σε καποιο θεμα και να βρουν την απαντηση.! Αυτα...
GrandViturbo

Επόμενο

Επιστροφή στο Ερωτήσεις

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες