Αφιερωμένο σε όσους θίχτηκαν από το σύνθημα τον ΟΥΚ

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Αφιερωμένο σε όσους θίχτηκαν από το σύνθημα τον ΟΥΚ

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Παρ Απρ 02, 2010 10:58 pm

Ελάτε τώρα ρε παιδιά μη τσακώνεστε.Η γραμμή ήταν να δημιουργηθούν εντυπώσεις προκειμένου να προβάλουν τη δουλεία τους και να έχουν κάποιες απολλαβές.Οι δικοί μας κάνουν κουμπαριές,χορεύουν ζειμπέκικα και το πρόσφατο και επίκαιρο;Δεν τίθεται θέμα αποζημιώσεων απο το 40 αλλα την οικονομική κρίση θα τη πληρώσουμε εμείς.Το πιο σωστό θα ήταν να αλλάζανε τα λόγια απο ¨Αμύνεσθαι περι Πάτρις¨ σε ¨Αμύνεσθαι περι πάρτης¨. :violin: :violin: :violin:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
cb: Όχι
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό Jimnius » Σάβ Απρ 03, 2010 6:40 am

kaliakouda έγραψε:Εντάξει αυτή είναι η δουλειά αυτών των ανθρώπων και είναι για να μας προστατεύουν από τους ''γύρω μας''!
Απλά δεν χρειάζεται αυτά τα πράγματα να βγαίνουν και προς τα έξω, ας τα φυλάξουν για τα στρατόπεδα

Μέχρι εδώ συμφωνώ!
kaliakouda έγραψε:Ούτε ο ρατσισμός ωφέλησε κάποιον αλλά ούτε και ο υπέρμετρος πατριωτισμός :wink:

Αυτό θα ήθελα να το συζητήσουμε όμως!Σε προσωπικο επίπεδο φοβόμαστε να μιλήσουμε,να υπερασπιστούμε τα σπίτια μας,τις οικογένειες μας,τη θρησκεία μας για να μη μας πουν ξενόφοβους και ρατσιστές.Φοβόμαστε να πούμε οτι κοιμόμαστε με συναγερμούς ,με τα γκλοπ ,τα μαχαίρια ή την κυνηγετική καραμπίνα δίπλα στο μαξιλάρι. Μη βρίσεις κανένα Αλβανό ,Πακιστανό,Αφγανό , κάνει τζιζ!Μη τολμήσεις να πεις οτι αισθάνεσαι πατριώτης...επισης ...φτου κακά.Εμείς είμαστε προοδευτικοί,"δημοκράτες" ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι.Όλοι έχουν το δικαίωμα να υπερασπίζονται το έθνος τους εκτός απο τους Έλληνες.Εγώ στην Ελλάδα του 2010 περισσότερο ρατσισμό βλέπω να αντιμετωπίζουν οι Έλληνες παρά οι ξένοι.Έχουμε γίνει οι ξένοι στην ίδια μας τη χώρα!Σε επίπεδο διεθνών σχέσεωναντιμετωπιζουμε εικόνες σαν και αυτή:
ALBANOI.jpg
ALBANOI.jpg (88.83 KiB) 2252 προβολές

...και την κυβέρνηση της Αλβανίας να κάνει λόγο για τσάμηδες και τις περιουσίες που δικαιούνται οι απογονοι τους.
Μη μιλήσουμε για τους Τουρκους που κάνουν βαρκάδα στο Σούνιο.Έχουμε γίνει ο Τζαννετάκος της Ευρώπης.
΄Οσον αφορά την έκφραση "υπέρμετρος πατριωτισμός",εγώ ξέρω οτι ή είσαι κάτι ή δεν είσαι!Ή είσαι πατριώτης ή δεν είσαι.Τα υπόλοιπα είναι χλιαρή σούπα που μας την βάζουν κομπρέσα για να καταπραυνουν τους πόνους του μώλου μας.
ΥΓ1 Όλα αυτά που γράφω είναι στα πλαίσια(ελπίζω) ανταλλαγής απόψεων και σε καμία περίπτωση επίθεση στις απόψεις του φίλου μου του kaliakouda.
ΥΓ2 Σταυρώστε με ,σταυρώστε με ..που έλεγε και η Έφη Σαρρή...με έχουν κάνει ξενόφοβο.
ΥΓ3 Είχα καλέσει στο σπίτι για φαγητό 5 φίλους.Τελικά ήρθαν μαζί τους και 10 ακάλεστοι.Πήραν την κατσαρόλα και έφυγαν...
Εικόνα Εικόνα

Φονιάδες των ψαριών,πελεκάνοι.

................._____
............... [__|__\___
............... [..SUZUKI..]@
.................(@)=+=(@). ...............................

Ter Ken Lee
Άβαταρ μέλους
Jimnius
Off Topic Member
Off Topic Member

Λάστιχα: Hankook Dynapro MT
Suspension: Monroe Mad +6cm
cb: Ναι
Name: Βασίλης

Δημοσίευσηαπό ------ » Σάβ Απρ 03, 2010 10:33 am

+10000000000000000 Jimnius :!:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
------

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ » Σάβ Απρ 03, 2010 4:04 pm

Jimnius έγραψε:
kaliakouda έγραψε:Ούτε ο ρατσισμός ωφέλησε κάποιον αλλά ούτε και ο υπέρμετρος πατριωτισμός :wink:

Αυτό θα ήθελα να το συζητήσουμε όμως!Σε προσωπικο επίπεδο φοβόμαστε να μιλήσουμε,να υπερασπιστούμε τα σπίτια μας,τις οικογένειες μας,τη θρησκεία μας για να μη μας πουν ξενόφοβους και ρατσιστές.Φοβόμαστε να πούμε οτι κοιμόμαστε με συναγερμούς ,με τα γκλοπ ,τα μαχαίρια ή την κυνηγετική καραμπίνα δίπλα στο μαξιλάρι. Μη βρίσεις κανένα Αλβανό ,Πακιστανό,Αφγανό , κάνει τζιζ!Μη τολμήσεις να πεις οτι αισθάνεσαι πατριώτης...επισης ...φτου κακά.Εμείς είμαστε προοδευτικοί,"δημοκράτες" ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι.Όλοι έχουν το δικαίωμα να υπερασπίζονται το έθνος τους εκτός απο τους Έλληνες.Εγώ στην Ελλάδα του 2010 περισσότερο ρατσισμό βλέπω να αντιμετωπίζουν οι Έλληνες παρά οι ξένοι.Έχουμε γίνει οι ξένοι στην ίδια μας τη χώρα!Σε επίπεδο διεθνών σχέσεωναντιμετωπιζουμε εικόνες σαν και αυτή:
ALBANOI.jpg

Kαι γιατι φοβασαι να μιλησεις?Μεσα στο σπιτι σου κανεις ο,τι γουσταρεις.Αν βρισεις Αλβανο,Πακιστανο ή Αφγανο επειδη σε πειραξε,κανενα προβλημα.Το ιδιο θα εκανα και εγω και ο καθενας μας,αν μας πειραζε Ελληνας Αμερικανος ή Ελβετος.Το πραγμα αλλαζει αν τον βρισεις επειδη ειναι Αλβανος,Πακιστανος ή Αφγανος.Δεν νομιζεις? Το να ειναι κοποιος πατριωτης ειναι θαυμασιο και σιγα μην ντραπει να το πει.Αλλο ομως αυτο και αλλο να λεει οτι θα σου πιω το αιμα γουρουνι Αλβανε.Και ναι,τις εχω δει και εγω τις φωτογραφιες των Αλβανων που καινε τη σημαια μας.Εχω δει ομως και φωτογραφιες με Ελληνικα τσογλανια να κανουνε το ιδιο.Χαρακτηριζει αυτο ολο τον Ελληνικο λαο? Αν δεν μας τυφλωνει το μισος,μπορουμε να βλεπουμε και να σκεφτωμαστε λογικα.Καλη Ανασταση...
Ποτε πια αναγομωμενα Black Star
Άβαταρ μέλους
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό Jimnius » Σάβ Απρ 03, 2010 5:51 pm

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:Kαι γιατι φοβασαι να μιλησεις?Μεσα στο σπιτι σου κανεις ο,τι γουσταρεις.Αν βρισεις Αλβανο,Πακιστανο ή Αφγανο επειδη σε πειραξε,κανενα προβλημα.Το ιδιο θα εκανα και εγω και ο καθενας μας,αν μας πειραζε Ελληνας Αμερικανος ή Ελβετος.Το πραγμα αλλαζει αν τον βρισεις επειδη ειναι Αλβανος,Πακιστανος ή Αφγανος.Δεν νομιζεις? Το να ειναι κοποιος πατριωτης ειναι θαυμασιο και σιγα μην ντραπει να το πει.Αλλο ομως αυτο και αλλο να λεει οτι θα σου πιω το αιμα γουρουνι Αλβανε.Και ναι,τις εχω δει και εγω τις φωτογραφιες των Αλβανων που καινε τη σημαια μας.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣΕχω δει ομως και φωτογραφιες με Ελληνικα τσογλανια να κανουνε το ιδιο.ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.Χαρακτηριζει αυτο ολο τον Ελληνικο λαο? Αν δεν μας τυφλωνει το μισος,μπορουμε να βλεπουμε και να σκεφτωμαστε λογικα.Καλη Ανασταση...

Στο τελευταίο εχω μια διαφωνία.Κακό το τυφλό μίσος αλλά ακόμα χειρότερες και οι παρωπίδες!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, παρατηρούμε σε σχέση με το 2008 διπλασιασμό των αδικημάτων που αφορούν τη σεξουαλική εκμετάλλευση το 2009 (647 υποθέσεις) σε σχέση με το 2008 (386), αύξηση της τάξεως του 67,18%!

Επιπλέον, σημαντική αύξηση εμφανίστηκε και στις ληστείες κατα 42,97% αλλά και την επαιτεία κατά 52,25%. Ειδικότερα από τις 4.708 ληστείες που διαπράχθηκαν σε όλη την επικράτεια οι 988 (20,99%) αφορούσαν αφαίρεση κινητών τηλεφώνων και μικροποσών, οι 365 ληστείες τραπεζών, οι 459 ληστείες σε σούπερ μάρκετ και οι 133 ληστείες πρατηρίων υγρών καυσίμων.

Μεγάλη είναι η αύξηση στις κλοπές και τις διαρρήξεις με 72.658 τετελεσμένες και 4.115 απόπειρες το 2009 από 67.800 και 3.280, αντίστοιχα, το 2008. Πέρσι εξιχνιάστηκαν 13.390 και συνελήφθησαν 12.270 άτομα και πρόπερσι εξιχνιάστηκαν 12.206 και έγιναν 10.697 συλλήψεις.

Σημαντική αύξηση σημειώθηκε και στις κλοπές τροχοφόρων, που τη χρονιά που πέρασε ανήλθαν στις 26.711 και τις 227 απόπειρες (23.550 και 240 το 2008), καθώς επίσης και των ζωοκλοπών (ποσοστό αύξησης 39,65%).

Οι ανθρωποκτονίες από την άλλη έφτασαν τις 143, τέσσερις περισσότερες σχετικά με το 2008, με την πλειονότητά τους να διαπράττεται στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας (84 στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, ποσοστό 58,74%) και με θύματα που είχαν κάποια σχέση με τον δράστη.

Ωστόσο, μείωση παρουσιάζεται στους βιασμούς. Συγκεκριμένα κατα το 2009 διαπράχθηκαν 214 βιασμοί, 79 απόπειρες, εξιχνιάστηκαν οι 214 υποθέσεις, συνελήφθησαν 252 άτομα, όταν το 2008 οι βιασμοί είχαν ανέλθει στους 232, οι απόπειρες στις 72, οι εξιχνιάσεις στις 227 και οι συλλήψεις στις 287.

Κατεγράφη ρεκορ συλλήψεων (120.285) για όλα τα ποινικά αδικήματα πλην της παράνομης μετανάστευσης, για την οποία συνελήφθησαν ακόμα 126.145 άτομα, 1.716 διακινητές ενώ απελάθηκαν 63.427 άτομα.

Εσύ που είσαι και παλαιότερος θα θυμάσαι οτι ,ακόμα και σε περιόδους ανέχειας για τον Ελληνικό λαό ,κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα.Οπότε λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να δεχτώ αυτά περί τυφλού μίσους...
Εικόνα Εικόνα

................._____

Ter Ken Lee
Άβαταρ μέλους
Jimnius
Off Topic Member
Off Topic Member

Δημοσίευσηαπό DDesigner » Σάβ Απρ 03, 2010 5:59 pm

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:Kαι γιατι φοβασαι να μιλησεις?Μεσα στο σπιτι σου κανεις ο,τι γουσταρεις.Αν βρισεις Αλβανο,Πακιστανο ή Αφγανο επειδη σε πειραξε,κανενα προβλημα.Το ιδιο θα εκανα και εγω και ο καθενας μας,αν μας πειραζε Ελληνας Αμερικανος ή Ελβετος.Το πραγμα αλλαζει αν τον βρισεις επειδη ειναι Αλβανος,Πακιστανος ή Αφγανος.Δεν νομιζεις? Το να ειναι κοποιος πατριωτης ειναι θαυμασιο και σιγα μην ντραπει να το πει.Αλλο ομως αυτο και αλλο να λεει οτι θα σου πιω το αιμα γουρουνι Αλβανε.Και ναι,τις εχω δει και εγω τις φωτογραφιες των Αλβανων που καινε τη σημαια μας.Εχω δει ομως και φωτογραφιες με Ελληνικα τσογλανια να κανουνε το ιδιο.Χαρακτηριζει αυτο ολο τον Ελληνικο λαο? Αν δεν μας τυφλωνει το μισος,μπορουμε να βλεπουμε και να σκεφτωμαστε λογικα.Καλη Ανασταση...

Άστο φίλε Κώστα και '' το 'καψες το φαϊ ''....

Σπίτι σου δεν είναι μόνο τα 4 ντουβάρια από τσιμέντο και τούβλα....
Σπίτι σου πάνω απ' όλα είναι η χώρα σου...
Γιαυτό και ζεις σ'αυτήν...πλήρώνεις γιαυτήν...πονάς γιαυτήν...κλπ...

όλοι αυτοί είναι κορακοτουρίστες που ''μας δουλέυουν εδώ'' και φτιάχνουν για το δικό τους σπίτι αλλού....
Λίγος σεβασμός λοιπόν στο ''ξενο σπίτι'' που βρίσκονται και τους ταϊζει....

Τα δικά μας ''τσογλάνια'' όπως αναφέρεις...δεν κάνουν το ίδιο για επίδειξη ισχύος...αλλά από αγανάκτηση γεγονότων...
3 φόρές έχουν προσπαθήσει να μπουν στο σπίτι μου....στην βάση του μόχθου μου...

Δεν θα πιάσω έναν???....τότε θα δουν όλοι τι θα πει .....''βρισκόμουν σε νόμιμη άμυνα υπεράσπισης οίκου''....

Δεν είμαστε ρατσιστές.....αυτοί είναι αρπακτικά....ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΒΟΣ!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Φίλε Jimnius.... +1000000 :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup:
ΚΑΛΑ ΤΙΜΟΝΙΑαααα...ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ!!!...
Εικόνα
https://www.youtube.com/@ecoDesigner_GF_v6
Άβαταρ μέλους
DDesigner

Λάστιχα: MUD TERREN
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: DYI / KIB +8
Εργάτης: Ναι
Aka: ECO
Name: Μάκης

Δημοσίευσηαπό mikeGV » Σάβ Απρ 03, 2010 8:42 pm

Από την αρχή δεν ήθελα να πάρω θέση μιας και......... Δεν θα σχολιάσω το σύνθημα γιατί δεν βγήκε κανείς να πει αν το είπαν ή όχι τελικά και το βίντεο είναι αμφιβόλου ποιότητας .
Και αν το είπαν τελικά τι εννοούσαν :?: το σύνολο τον Αλβανών ή εκείνου που πάτησε την σκανδάλη και σκότωσε τότε στην Κέρκυρα τον 23 χρονο Λιμενοφύλακα Μαρίνο Ζαπάτη .Γνωρίζω αρκετούς που για πολλές νύχτες σφύριζαν οι σφαίρες πάνω από τα κεφάλια τους απροστάτευτοι και γυμνοί από εξοπλισμό και μέσα παρά μόνο με την ανδρεία τους και το θάρρος τους για να υπερασπιστούν και να τιμήσουν την γαλανόλευκη που φορούσαν στο μπράτσο τους ενώ εμείς πίναμε τον φραπέ μας η την μπιρίτσα μας στο σπιτάκι μας ασφαλείς και χωρίς να γνωρίζουμε εκεί τι συμβαίνει γιατί κάτι που θέλουν να λέγονται πολιτικοί κατάφερναν να τα κρύβουν όλα στον βωμό της Δημοκρατίας ενώ εκεί γινόνταν ΠΟΛΕΜΟΣ και δεν είχαν τα κότσια να βάλουν ένα τέλος παρά μόνον άφηναν ανθρώπινες σάρκες στο έλεος τους γιατί έτσι τους υπολόγιζαν και όχι όπως πραγματικά τους άξιζε. Κάποιοι από αυτούς ακόμα και τώρα λένε ότι δυσκολεύονται να κοιμηθούν τα βράδια. Μπορούμε να συμφωνούμε και να διαφωνούμε ατέλειωτες ώρες εδώ. Υπήρξαν και οι Έλληνες μετανάστες αλλά πάντα σέβονταν το χέρι που τους έτρεφε δεν προκαλούσαν ποτέ. Ας μου πει ένας ότι έκανε φίλο Αλβανό ή δεν έχει προκληθεί ποτέ από Αλβανό και εγώ θα αλλάξω άποψη . Ζουν τρέφονται από την Ελλάδα και χτίζουν την μεγάλη Αλβανία περιμένοντας μας στην στροφή και δεν είναι μόνο αυτοί αλλά και άλλοι . Αν θα το καταφέρουν η όχι θα το δείξει η Ιστορία . Είναι γεγονός πάντως πως η πολύ δημοκρατία στο τέλος θα μας φάει . Και για όσους ίσως διαφωνήσουν μαζί μου ας μου πουν τα Ίμια τελικά είναι Ελληνικά :?: Μη βιαστείτε να απαντήσετε καλοκαίρι έρχεται πάρτε μια βάρκα και πηγαίντε μια βόλτα από εκεί και μετά μου απαντάτε . Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρεται να ξέρετε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της δημοκρατίας και του σεβασμού που δείχνουμε προς τους άλλους λαούς χωρίς να δείχνουμε ίχνος εθνικισμού ή πατριωτισμού έτσι επειδή είμαστε large λαός και ότι έχουμε μας αρέσει να το μοιραζόμαστε με τους άλλους βλέπεις η θρησκεία μας το προβλέπει αυτό ενώ τον άλλων.................
mikeGV

Δημοσίευσηαπό DDesigner » Κυρ Απρ 04, 2010 11:19 pm

Γεια σου Μιχάλη μέγιστε.... :handgestures-thumbup:

Για άλλη μια φορά.....ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!! και κάτι ακόμα... :clap: :clap: :clap:
ΚΑΛΑ ΤΙΜΟΝΙΑαααα...ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ!!!...
Εικόνα
https://www.youtube.com/@ecoDesigner_GF_v6
Άβαταρ μέλους
DDesigner

Λάστιχα: MUD TERREN
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: DYI / KIB +8
Εργάτης: Ναι
Aka: ECO
Name: Μάκης

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ » Δευτ Απρ 05, 2010 10:27 am

Ο καθενας με τις αποψεις του.Ολα καλα.
Ποτε πια αναγομωμενα Black Star
Άβαταρ μέλους
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό Jimnius » Δευτ Απρ 05, 2010 11:52 am

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:Ο καθενας με τις αποψεις του.Ολα καλα.

:handgestures-thumbup:
Εικόνα Εικόνα

................._____

Ter Ken Lee
Άβαταρ μέλους
Jimnius
Off Topic Member
Off Topic Member

Δημοσίευσηαπό panoshm » Δευτ Απρ 05, 2010 7:37 pm

Ο ρατσισμός υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει από όλους τους λαούς για όλους τους μετανάστες λαθραίους ή νόμιμους...

Το θέμα είναι πως χρησιμοποιούν αυτό το αίσθημα των λαών τα ΜΜΕ που δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά μόνο να εκτελούν διαταγές ανωτέρων!

Αυτοί (ΜΜΕ) κάνουν την δουλειά τους και παιδιά.... μην σκέφτεστε ότι πάνε να σας πασάρουν.... τα αισθήματα των λαών δεν μπορούν να τα χαλιναγωγήσουν, αλλά απλά προσπαθούν να τα χρησιμοποιήσουν για άλλους (πολιτικούς) σκοπούς... την πολιτική σκέψη την αλλάζουν, την ξενοφοβία όμως όχι...
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Σε Διαθεσιμότητα...

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Τετ Απρ 14, 2010 7:09 pm

Ο Ανθυπασπιστής των Ο.Υ.Κ που ήταν επικεφαλής της ομάδας που φώναξε τα συνθήματα στην παρέλαση μπήκε σε διαθεσιμότητα,οταν το 1996 ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Προθυπουργός του έσφιξαν το χέρι και τον τίμησαν για την απόβαση στα Ήμια την Τρίτη 31 Ιαν 1996.Βρέ πως αλλάζουν οι καιροί.. :think: :think: :think:

Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Τετ Απρ 14, 2010 8:01 pm

Φίλε Γιώργο , το θέμα σου " Σε διαθεσιμότητα " συγχωνεύτηκε με το υπάρχον " Αφιερωμένο σε όσους θίχτηκαν από το σύνθημα των ΟΥΚ " !
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Τετ Απρ 14, 2010 9:56 pm

Κώστα συγνώμη δεν θα επαναληφθεί. :pray:

Άβαταρ μέλους
Mastergunner

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες