από alepoudaki » Τετ Μαρ 10, 2010 12:54 am
Είμαι απίστευτα απογοητευμένη από την ασυνείδητη κίνηση καθημερινά..
Σήμερα το πρωί,κατευθυνόμενη πεζή στα στενά του Αμαρουσίου,ένας κύριος,θέλοντας να στρίψει σε στένο δεξιά,παρέσυρε το πίσω μέρος προφυλακτήρα παρκαρισμένου αυτοκινήτου και ένα μεγάλο κομμάτι της πίσω αριστερής πόρτας..
Ο κύριος λοιπόν,ανενόχλητος προφανώς από την παρουσία μου,έκανε όπισθεν και συνέχισε την διαδρομή του..Δεν φαντάστηκε όμως ότι θα κρατήσω αριθμό πινακίδας,χρώμα και μοντέλο αυτοκινήτου για να ειδοποιήσω την τροχαία..
Για καλή μου τύχη,ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ,πέρασε περιπολικό,το σταμάτησα και κατήγγειλα το γεγονός και ανέφερα όλες τις λεπτομέρειες..
Εύχομαι. ο ασυνείδητος οδηγός και πολίτης, να πληρώσει το τίμημα της αντίστοιχης ενέργειάς του,γιατί είναι άδικο να συμβαίνει αυτό,όταν δεν σταματάει από φιλότιμο και μόνο να δεί εάν προκάλεσε ζημιά ΕΣΤΩ στο δικό του όχημα..
Σίγουρα έχει συμβεί σε κάποιους από εσάς κάτι αντίστοιχο..Να ξυπνήσεις το πρωί,να σχολάσεις από την δουλειά κ.τ.λ και να βρείς ζημιά στο όχημα σου..
Είναι κρίμα να πληρώσεις την απροσεξία του ασυνείδητου οδηγού...
Θα παρακαλούσα πολύ,αν ποτέ βρεθείτε σε παρόμοιο περιστατικό,να κάνετε το ίδιο..
Ίσως βελτιωθούν μερικά μυαλά ...
Ευχαριστώ