Γεια σας παιδια,
Επανερχομαι μετα απο πολυ καιρο, που δεν εβρισκα χρονο να γραψω, μονο καμια κλεφτη ματια εριχνα για να βλεπω πως ειστε.( και ξερω οτι χρωσταω φωτο δεν το ξεχασα

)
Σας εχω εξηγησει πιο παλια τις σκοτουρες που εχω ανοιξει κια ξερω οτι καταλαβαινετε
Λοιπον , φιλε μου νομιζω να μην κανεις απολυτος τιποτα....γιατι πολυ απλα κια μενα τα ιδια κανει και σε αλλα παιδια που ξερω οτι το χουν.
Νομιζα αρχικα οτι ηταν ο δισκος.....αλλα ολα αυτα τα αλλαξα οταν ειχα κανει τ οκαλοκαιρι την επισκευη που σας ειχα πει στο πρωτο μου ποστ......και ειναι ολα καινουργια.
Ωστωσο καποτε , και οχι παντα, οταν ειναι να μπει η πρωτη, η η οπισθεν δεν μπαινει με τιποτα. Πολυ απλα η την βγαζω και μετα μπαινει μια χαρα , η προχωρω το αυτοκινητο 1-2 εκατοστα αντιθετα και μπαινει μετα μια χαρα.
Μην σκορσαρεις και να πιεζεις να μπει, απλα κανε το πιο πανω,...εαν το πιεζεις τοτε μετα θα αρχισεις να ακους και το γρρρ απ τ οσυχρονιζε που λενε και τα παιδια και εκει πραγματι θα αρχισει να δημιουργει προβληματα.
Αν φυσικα τα παιδια που ναι η δουλεια τους ξερουν κατι τοτε εγω παω πασο, δεν ειμαι μηχανικος εξαλλου.....απλα αυτο διαπιστωσα εγω και ειπα να στο πω ισως και σου περασει και το αγχος.
Φιλικα παντα
Χρυσανθος