Παιδακια αλλη μια φορα που περασαμε Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α, ειμασταν απροσμενα μεγαλη παρεα, κι ειναι ενας λογος που πιστευω οτι ο καφες της Τεταρτης πρεπει να γινει θεσμος!!!
Φυσικα μετα την καφετερια ακολουθησε το γνωστο σουβλακι παρτυ (αυτο εχει γινει θεσμος ηδη σαν φυσικο επακολουθο του καφε)
Μετα εμεις οι.... "ζωηροι" δλδ εγω η Ζετα κ ο Μαριος ξεκινησαμε (ωρα 2.00 παρακαλω) για νυχτερινη βολτα!!!
Ναι καλα το διαβασατε!!
Πριν λιγο γυρισα σπιτι κ εχω να πω τα εξης:
Πρωτον οσοι δεν ηρθατε για νυχτερνη (εστω κ συνοδηγοι) χασατε γιατι ειχε πολυ "θεμα" η διαδρομη που ακολουθησαμε μεχρι που καταφεραμε να ανακαλυψουμε τα ορια της Ζεμπρας,

η οποια μας προδωσε σε ενα σημειο κ αναγκαστηκαμε να γυρισουμε πισω!!
Δευτερον,η Ζετα, ειναι υπεραξια να εχει στα χερια της ενα τετοιο αμαξι με πολλες δυνατοτητες, το οποιο δεν φοβαται να το ζορισει οσο χρειαστει, κ πιστευω οτι μολις το συνηθισει/μαθει θα κανει θαυαματα αυτο το κοριτσι!!
Αξια Ζετακι μου σε χαρηκα αποψε!!
Αυτα τα ολιγα.... οχι να μην λενε οτι οι γυναικες του κλαμπ δεν κανουνε για off-road..... τελικα μαλλον οι αντρες ειναι μονο για σουβλακια!!!
Υ.Γ.1 Βρειτε μερος να συναντηθουμε την επομενη Τεταρτη!!!!
Υ.Γ.2 Το ποστ φροντισα να το κανω εγκαιρως, οποτε μην μας ψαχνετε σε καμια ρεματια, οπως προβλεψαμε γυρισαμε on-time κ δεν υπαρχει κανενας λογος να ανησυχισετε για μας!!!!