Οι Γερμανοί τελικά είναι φίλοι μας?

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Οι Γερμανοί τελικά είναι φίλοι μας?

Δημοσίευσηαπό SIAL » Πέμ Φεβ 25, 2010 3:18 am

Πολυ φοβαμαι οτι θα κανω τον συνηγορο του διαβολου μιας και που τα ποιο πανω σχολια και καποιες βρυσιες εμπεριεχουν αλλα και καποια φωτο με ασεμνο υλικο.... επαναλαμβανω οτι μας διαβαζουν και μας βλεπουν μικρα παιδια. Ασε που δεν θα ηθελα σε καμια των περιπτωσεων να βρεθω στην δυσαρεστη θεση να απολογουμε σε καποιον που μπορει να μας διαβαζει απο Γερμανια - κατοχος Βιταρα και μπορει νεμεν να μην συμφωνει με το εν λογω γερμανικο περιοδικο αλλα εμεις ως γερμανο να του ταχουμε χωσει χωρις λογο ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ με το υλικο που δημοσιευτηκε. Προτεινω την διαγραφη ολων των ποιο πανω δημοοσιευσεων και την επαναδημοσιευση του θεματος αλλα και σχολιων απο τον καθενα χωρις βρυσιες και ασεμνες φωτο...... Η διαχειριση ας αποφασισει..... :roll:
Άβαταρ μέλους
SIAL
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: TOYO OPEN COUNTRY AT3
Διάσταση ελαστικών: 215/75/15
Suspension: JIMNYBITS
cb: Ναι
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Βουνοκαμμένος
Name: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Πέμ Φεβ 25, 2010 8:42 am

Εαν θεωρούμε άσεμνο υλικό ένα αγαλματίδιο 2.000 ετών το οποίο εκτίθεται στο μουσείο , τότε έχουμε χάσει την μπάλα..................και δεν έχω δεί και ειδοποίηση οτι εκτίθεται κάτι άσεμνο μην φέρνεται τα παιδιά σας.Και εαν ο γερμανός με το βιτάρα δεν συμφωνεί με τα λεγόμενα μας, ας διαμαρτυρηθεί στο περιοδικό όπως έκανε και η ομάδα της Πιερίας και μπράβο τους. Εγώ σε προσωπικό επίπεδο δεν συμφωνώ με την αφαίρεση οποιουδήποτε υλικού απο τα πόστ των παιδιών. Εχουμε κάθε δικαίωμα να εκφράσουμε την αποψή μας ιδιαίτερα σε αυτούς που αιματοκύλησαν και λεηλάτησαν την χώρα μας, και να συγχαρώ τον διόλου κατά τα άλλα συμπαθή σέ έμένα κύριο Πάγκαλο για τις χθεσινές του δηλώσεις.
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
cb: Όχι
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό kastorgr » Πέμ Φεβ 25, 2010 9:01 am

Αλεξ, θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου.
Αν ο γερμανος βιταρακιας προσβληθηκε, ας με παρει τοτε τηλεφωνο, να του εξηγησω (αμα θελει και στα γερμανικα) τι εννοουν τα παιδια :twisted:
Την προσβολη που δεχτηκα και δεχομαι εγω σαν Ελληνας στην Γερμανια δεν μετραει; Δεν μετραει ο ψυχολογικος πολεμος καθε μερα και ερωτησεις τυπου: -Το διαβασες το φοκους; Τι γινεται με την Ελλαδα; Εμεις θα σας ξελασπωσουμε; Καλα ολοι απατεωνες εισαστε στην Ελλαδα; Μηπως χρεοκωπησες και εσυ; κλπ.
Πιστευω επισης οτι το φοκους το βλεπουν περισσοτερα μικρα παιδια (στα ραφια) απο οτι το κλαμπ μας. Πρωτα ας αποσυρουν αυτοι το δημοσιευμα και τις χυδαιοτητες για να προβουμε και εμεις στις αναλογες ενεργειες καθαρισμου.

Παντα προσωπικη μου αποψη κολλητε :wink:

Απο την Γερμανια, μια καλη μερα σε ολους
Θωμας
--------------------------------------------
Ζήσε την κάθε στιγμή
σαν να'ναι η πρώτη και η τελευταία σου!

---Θωμάς---
Άβαταρ μέλους
kastorgr
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Pirelli Cint. AS SF2
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: -
Εργάτης: Όχι
Name: Θωμάς

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Πέμ Φεβ 25, 2010 10:23 am

Φίλε kastorgr αν είχα ένα μικρό ενδοιασμό για τα γραφόμενα όλων μας, εσύ που ζείς εκεί τον αφαίρεσες ολοκληρωτικά :!:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό _alexis_ » Πέμ Φεβ 25, 2010 10:37 am

kastorgr έγραψε:Πιστευω επισης οτι το φοκους το βλεπουν περισσοτερα μικρα παιδια (στα ραφια) απο οτι το κλαμπ μας. Πρωτα ας αποσυρουν αυτοι το δημοσιευμα και τις χυδαιοτητες για να προβουμε και εμεις στις αναλογες ενεργειες καθαρισμου.

Συμφωνω απολυτα φιλε kastorg :clap: :clap:
_alexis_

Δημοσίευσηαπό panostsi » Πέμ Φεβ 25, 2010 10:47 am

ωραιος και μπραβο σου φιλε kastorgr!
panostsi

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Πέμ Φεβ 25, 2010 1:57 pm

Όσον αφορά την πρόταση του Αλέξανδρου θα μου επιτρέψεις φίλε Αλέξανδρε να διαφωνήσω μαζί σου. :wink:
Τίποτα δεν πρέπει να διαγραφεί μιας και η οργή όλων ξεχειλίζει.Θα σου πρότεινα επίσης όπως και σε άλλους φίλους να κάνουμε μια προσπάθεια να μάθουμε ή όσοι μπορούν να διαβάσουν τα αντίστοιχα γραφόμενα σε διάφορα forum Γερμανικά για το θέμα που είμαι σίγουρος ότι μας τα χώνουν κανονικότατα.
Ίσως θα μπορούσε ο φίλος kastorgr να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι και να μας παραπέμψει σε μετεφρασμένα κείμενα συζητήσεων :think:

Μην σου πώ ότι θα πρέπει μερικά τέτοια γραφόμενα να μεταφραστούν και στην Αγγλική ή και ακόμα στην Γερμανική γλώσσα ώστε να τα διαβάσουν αν τύχη και του λόγου τους κάποιοι που ίσως πέσουν επάνω :evil:

Τα παιδιά μας πρέπει να μάθουν...δεν το κάνουν στα σχολία στο σημείο που πρέπει πια λόγο και της Μεγάλης Ευρώπης(πρέπει κάποια να ''μαζευτούν'' από τα δράματα της ιστορίας)εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε τα πάντα στα παιδιά μας.Να μάθουν ώστε και εκείνα να τα μεταφέρουν στα παιδιά τους και ουτο κάθε εξής :wink:

Δεν χρειάζεται να επεκταθώ περισσότερο γιατί θα καταλήξει σε ένα λίβελο από κοσμιτικά για τα τεκτενόμενα και δεν χρειάζετε :wink:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό panoshm » Πέμ Φεβ 25, 2010 2:03 pm

Τια περιμένουν δηλαδή? Ότι ένας λαός περήφανος όπως είναι οι Έλληνες, θα δέχεται ότι του λένε? Άσε τους πολιτικούς. :lol: ... το κεφάλι του Έλληνα δεν έχει καταφέρει κανένας μέχρι σήμερα να το υποκύψει.... όσα χρόνια και αν περάσουν ο Έλληνας πάντα στο τέλος θα είναι ελεύθερος, πρώτα στη συνείδηση και μετά στα υπόλοιπα :wink:

Δηλαδή:

Δε πα να λένε όοοοοτι θέλουν οι ξενέρωτοι!!!!..... Τη ζωή του Ελληνάρα ΔΕΝ την φτάνουν ούτε στο ελάχιστο :mrgreen:

:tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό kastorgr » Πέμ Φεβ 25, 2010 3:35 pm

Εδω Γερμανια.
Σπυρο, ναι πραγματικα μας τα χωνουν. Και μαλιστα αγρια. Τους πονεσαν οι δηλωσεις Παγκαλου (προσωπικη μου αποψη λαθος κινηση - δεν επρεπε να πεσουμε στο επιπεδο τους. Γινοταν και με αλλο τροπο - πιο διπλωματικο), οι οποιες φυσιολογικα παραποιηθηκαν και μπηκε και πολυ σαλτσα. Δεν διαβαζω πλεον τον σχολιασμο των διαφορων κειμενων των διαδυκτιακων εφημεριδων. Αλλωστε ενα 20-30% των σχολιων γραφονται απο τους "αγαπημενους μας γειτονες" που ζουν στην Γερμανια.
Το φοκους κατεβασε απο την σελιδα του το πρωτοσελιδο και καθε αρθρο που αφορουσε την Ελλαδα, δεν βρηκα τιποτα σημερα απο αυτα που διαβασα χτες.
Σοβαρες εφημεριδες, βλεπουν το θεμα πιο αντικειμενικα και ειναι πολυ προσεκτικος ο τροπος που διατυπονωνται οι αποψεις τους. Αλλες παλι... :tsoukalas:

Τωρα το τι θα μαθουμε στα παιδια μας, εξαρταται απο εμας. Γιατι το Ελληνικο κρατος μας,θεωρει ντροπη και εγκλημα να αισθανεται ο Ελληνας - Ελληνας!
Και Πανο, οταν το ιδιο το κρατος προσπαθει να καμψει την περιφανεια του Ελληνα, τοτε τι περιμενεις;

Εγω παντως ειμαι περηφανος που ειμαι Ελληνας (σε υπηκοοτητα και ιθαγενεια) και κραταω γερα στις γερμανικες προκλησεις. Εχω αποστομωσει αρκετους ασχετους εδω, μεχρι που βαλαν την ουρα στα σκελια. Και αυτοι που σηκωσαν κεφαλι δεν ειναι οι Γερμανοι, αλλα οι "κουμπαροι" μας!

Απο Γερμανια
για το Vitara Club
Ζήσε την κάθε στιγμή

---Θωμάς---
Άβαταρ μέλους
kastorgr
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Δημοσίευσηαπό alex23 » Πέμ Φεβ 25, 2010 4:02 pm

ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Εαν θεωρούμε άσεμνο υλικό ένα αγαλματίδιο 2.000 ετών το οποίο εκτίθεται στο μουσείο , τότε έχουμε χάσει την μπάλα..................και δεν έχω δεί και ειδοποίηση οτι εκτίθεται κάτι άσεμνο μην φέρνεται τα παιδιά σας.

φιλε sial ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ με καλυψε!

δεν εκανα τιποτα περισσότερο απο το να μεταφερω ενα απόσπασμα απο ενα άρθρο που βρήκα.

αυτο το αγαλμα ειναι η ιστορια σου!

σκεψου λοιπον πριν κατακρινεις. :wink:
Άβαταρ μέλους
alex23
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: BFgoodrich 50/50
Suspension: R.R.
Name: Αλεξανδρος

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Πέμ Φεβ 25, 2010 4:55 pm

kastorgr έγραψε:Εδω Γερμανια.
Σπυρο, ναι πραγματικα μας τα χωνουν. Και μαλιστα αγρια. Τους πονεσαν οι δηλωσεις Παγκαλου (προσωπικη μου αποψη λαθος κινηση - δεν επρεπε να πεσουμε στο επιπεδο τους. Γινοταν και με αλλο τροπο - πιο διπλωματικο), οι οποιες φυσιολογικα παραποιηθηκαν και μπηκε και πολυ σαλτσα. Δεν διαβαζω πλεον τον σχολιασμο των διαφορων κειμενων των διαδυκτιακων εφημεριδων. Αλλωστε ενα 20-30% των σχολιων γραφονται απο τους "αγαπημενους μας γειτονες" που ζουν στην Γερμανια.
Το φοκους κατεβασε απο την σελιδα του το πρωτοσελιδο και καθε αρθρο που αφορουσε την Ελλαδα, δεν βρηκα τιποτα σημερα απο αυτα που διαβασα χτες.
Σοβαρες εφημεριδες, βλεπουν το θεμα πιο αντικειμενικα και ειναι πολυ προσεκτικος ο τροπος που διατυπονωνται οι αποψεις τους. Αλλες παλι... :tsoukalas:

Τωρα το τι θα μαθουμε στα παιδια μας, εξαρταται απο εμας. Γιατι το Ελληνικο κρατος μας,θεωρει ντροπη και εγκλημα να αισθανεται ο Ελληνας - Ελληνας!
Και Πανο, οταν το ιδιο το κρατος προσπαθει να καμψει την περιφανεια του Ελληνα, τοτε τι περιμενεις;

Εγω παντως ειμαι περηφανος που ειμαι Ελληνας (σε υπηκοοτητα και ιθαγενεια) και κραταω γερα στις γερμανικες προκλησεις. Εχω αποστομωσει αρκετους ασχετους εδω, μεχρι που βαλαν την ουρα στα σκελια. Και αυτοι που σηκωσαν κεφαλι δεν ειναι οι Γερμανοι, αλλα οι "κουμπαροι" μας!

Απο Γερμανια
για το Vitara Club

:handgestures-thumbup:
Έτσι θέλουν αδερφέ μου.
Και μην ξεχνάνε και κάτι να τους πείς χαιρετίσματα από έναν φίλο μου τον Σπύρο από Ελλάδα...ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(πολλοί Έλληνες,πάρα πολλοί :wink: ) ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΙΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΑΛΟΥΝΙΝΟΧΑΡΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΝΕΣ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΤΟ ΡΥΖΙ ΤΟΥΣ :wink:

Άντε γιατί πουστ@#$%# και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια :tsoukalas:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό pantelis » Πέμ Φεβ 25, 2010 5:48 pm

Κατά την άποψή μου, το σύνθημα "Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια" δεν τσαλαπατήθηκε από την Παγκοσμιοποίηση, αλλά από τους ίδιους τους εμπνευστές του όταν αυτοί κατέλυσαν τη Δημοκρατία και την Ελευθερία σε αυτό τον τόπο.
"Information is not knowledge. Knowledge is not wisdom. Wisdom is not truth. Truth is not beauty. Beauty is not love. Love is not music. Music is the best..."
Frank Zappa 1940-1993
Άβαταρ μέλους
pantelis
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: G012 225/65R17
Suspension: Rocky Road
Name: Παντελής

Δημοσίευσηαπό xiskos » Πέμ Φεβ 25, 2010 9:53 pm

Απο Γερμανια
για το Vitara Club[/quote]

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Μπραβο φιλε ειναι το λιγοτερο που μπορω να σου πω....

Οση ωρα διαβαζω τα οσα λετε ρε παιδια και βλεπω την αμεση συσπειρωση νιωθω πραγματικα οτι ειμαι πολυ τυχερος που ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ......
OFF ROAD ΗΡΑΚΛΕΙΟ

«Άριστα διοικείται η Πολιτεία στην οποία τιμούνται οι ενάρετοι άνθρωποι ενώ οι κακοί παραμερίζονται»....Σόλων
Άβαταρ μέλους
xiskos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: GEOLANDAR A/T-S GO12
Suspension: MONROE 4X4 ADVENTURE
Name: ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Πέμ Φεβ 25, 2010 10:10 pm

Δεν νομίζω ότι πρέπει να ντρεπόμαστε εμείς για το τι γράφεται εδώ μέσα, μέσα σε λίγες αράδες, αλλά αυτοί πρέπει να ντρέπονται που έχουνε τσαλαπατήση την Ελλάδα τον Ελληνα και την ιστορία του :!: :!: :!:
Αν η μικρή μου η κόρη ήξερε να διαβάζει, ναι θα την έβαζα να το διαβάσει το συγκεκριμένο topic, και δεν νομίζω να είναι ντροπή η αγανάκτηση και το δίκιο που σε πνίγει έστω και σε τέτοιο "βαρύ" λόγο. Αλλωστε μια βόλτα να βγεις στο δρόμο ακούς χειρότερα και χωρίς αιτία, εμάς μας μας πείραξε που τα λέμε εδώ μέσα??!! ε μην τρελλαθούμε!!!!
Σαφέστατα λοιπόν και δεν συμφωνώ με την απομάκρυνση οποιουδήποτε post απο την συγκεκριμένη κουβέντα!

MAVERICK έγραψε:Άντε γιατί πουστ@#$%# και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια

Σπύρο με κάλυψες πλήρως με αυτή σου την κουβέντα!!!
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό kastorgr » Πέμ Φεβ 25, 2010 10:47 pm

Καλησπερα απο Γερμανια για αλλη μια φορα.
Ευχαριστω για τα μπραβο παιδια, αλλα δεν κανω τιποτα διαφορετικο απο καθε Ελληνα που του προσβαλλουν τα ιδεωδη του. Απο τα μπραβο δεν αλλαζει η κατασταση. Εγω ειμαι εξω απο το χορο και ξερω να λεω πολλα τραγουδια. Εσεις ζητε την κατασταση στην Ελλαδα. Εγω απλως βλεπω απο μακρια και ποναω απο αυτα που γινονται.
Εδω που μπορουσα να βοηθησω (με το θεμα που εγινε με την Γερμανια), εβαλα το χαλικακι μου.
Μπορει να καταπατηθηκε καποτε το Τριπτυχο οπως σωστα ειπωθηκε πιο πανω, αλλα δεν σταματησε η καταπατηση - ακομα και σημερα (απο αλλους πλεον με αλλους τροπους...).

Ζω και εργαζομαι νομιμα στην Γερμανια. Οπως σεβομαι την χωρα, τα ιδεωδη τους και τους νομους τους, απαιτω κατι αντιστοιχο και απο αυτους για την δικη μου καταγωγη. Δεν τους προσβαλλα καμια φορα, δεν προσπαθησα να τους αλλαξω την χωρα τους και τον τροπο σκεψης που εχουνε και να περασω τα δικα μου μηνυματα (οπως προσπαθουν αλλες εθνικοτητες εδω) - αλλωστε δεν εχω τετοιο δικαιωμα. Ειμαι φιλοξενουμενος στην χωρα τους. Αμα δεν μου αρεσει, αντε στο σπιτακι μου!
Τα ειρωνικα σχολια, οι σποντες και τα καρφια ομως τον τελευταιο καιρο απο τα γερμανικα ΜΜΕ, κανουν κερβερο και τον πιο φιλησυχο ανθρωπο. Ευτυχως, που ενα μεγαλο μερος του γερμανικου λαου δεν ασπαζεται τις αποψεις του τυπου! Βαζει πρωτα την λογικη πριν διατυπωσει καποια αποψη!

Ειμαι περηφανος για αυτο που ειμαι. Ελληνας, τεμπελης, απατεωνας, χρ.ορθοδοξος κλπ. και σε οποιον αρεσω! Τι να κανουμε, δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι τελοιοι!

Ουφ! Συγγνωμη για την λογοδιαρροια μου και αν βγηκα εν μερη εκτος θεματος, αλλα βγαινουν απο μονα τους τα λογια!

Ενα ομορφο βραδυ σε ολους

Απο Φρανκφουρτη, για το Vitara Club
Θωμας
Ζήσε την κάθε στιγμή

---Θωμάς---
Άβαταρ μέλους
kastorgr
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες