εχω ενα GV 2λιτρο του 2004 με 140.000 km. Στα 80.000 ακουγα ενα θόριβο απο το σαζμαν μόνο όταν ''δούλευαν'' οι 2 άξονες (πρωτεύων και δευτερεύων). Μετά απο 10.000 km (καθώς ο θορυβος χειροτέρευε παρα πολύ) το άνοικσα σε ενα συνεργείο φιλου και βρίκαμε το τελευταίο ρουλμαν του δευτερευοντα άξονα σχεδον διαλιμένο. Το αλλαξαμε (πεπισμένοι οτι λυσαμε το πρόβλημα) και με ενα γρίγορο τσεκάρισμα στα υπόλοιπα ρουλμαν (τα οποία είδαμε οτι ήταν οκ) το ξαναδέσαμε. στην πρωτη δοκιμη εστροσε σε μεγαλο βαθμο αλλα παλι ενα απαλο χουρχουριτο ακουγονταν όταν δούλεβαν οι 2 άξονες. Τώρα μετα απο 20.000 το χουρχουριτό έχει διναμωσει και τσακεκάρω οτι οταν βάζω το βοηθητικο σαζμαν στο νεκρο και εχω 5η σχεση ο θοριβος μεγιστοποιειται (λογικο ). Εχτες το έλυσα για 2η φορα και είδα οτι το ρουλμάν που είχε αρπάξει ηταν οκ. όλα τα υπόλοιπα τα τσεκαρα και είδα οτι ήταν σε σχετικα καλη κατασταση και οτι δεν μπορω να καταλάβω οτι κάποιο ευθύνεται για τοσο θορυβο. το μόνο που παρατηρησα ειναι τον δευτερεύβοντα άξονα να εχει ενα μικρο κενο στον κατακόρυφο επίπεδο (δηλαδη οταν τον κουνουσα πανω-κατω με το χερι και ειχε ενα κενο...). ο άξονας θα επισκεβαστεί αλλα θέλω συμβουλες για να τσεκάρω οτιδηποτε άλλο.
τι να κανω ρε παιδια με αυτο το προβλημα???
εχω αγανακτησει...
πειστευω οτι θα το δέσω παλι και δεν θα βγει καλο...
αν καποιος έχει παρόμοια περιπτωση να με διαφωτήσει!
γνωρίζεται ποσο παει ενα τέτοιο μεταχειρισμενο σαζμαν???