Γειά σας φίλτατοι VITAROCLUBήτες και πάλι….
Από πού να ξεκινήσω και πώς να τελειώσω με τόσα απίστευτα θέματα, εικόνες, καλαμπούρια και φοβερές καταστάσεις που ζήσαμε?
Ειλικρινά τα έχω παίξει με τις επιλογές και το υλικό που έχει μαζευτεί….
Ευτυχώς που όλοι φίλοι vitaroclubήτες που παρευρέθηκαν στην συγκέντρωση, έχουν καλύψει άψογα μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο
μέρος αυτής της τρομερής εκδρομής με γνώμονα την φιλία, την ομαδικότητα και την βορειοελλαδική ζεστή φιλοξενία…
Αν και οι θερμοκρασίες πολύ χαμηλές και η υγρασία στο φουλ…. ,αν και τα χιόνια πολύ παγωμένα με προβληματικές διαθέσεις…. ,
παρ’ όλα αυτά, η ζεστή παρέα, τα χαμόγελα, τα τσίπουρα στα όρθια και το υψηλό αίσθημα ομαδικότητας στα δύσκολα,
δεν επέτρεψαν σε τίποτα και κανέναν να χαλάσει την παραμικρή ευτυχία για τον καθένα από όλους μας…. Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου, όλα τα υπέροχα παιδιά της Βόρειας Ελλάδας, που γνωριστήκαμε
και μοιραστήκαμε απίστευτες και χαρούμενες εμπειρίες.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Μπορεί να ήταν η
1η Βορειοελλαδική Συγκέντρωση….αλλά σίγουρα
ΟΧΙ η τελευταία!!! Θα είμαι έτοιμος λοιπόν και για την όποια επόμενη…
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ!!! Σε όλους σας ….και πάντα ΚΑΛΑ ΤΙΜΟΝΙΑΑΑΑΑ!!!
Θα ξεκινήσω λοιπόν την φωτογραφική μας ιστοριούλα μαζί με τον φίλτατο Γιάννη (tzivi_tzon) από την αρχή της διαδρομής μας
μέχρι να φτάσουμε στην περιβόητη
‘’ΕΛΑΤΙΑ’’ όπου μας περίμενε μία υπέροχη παρέα...
( και ένα βραστό, μια παντόφλα ψητή, ένας τραχανάς και ένα νέκταρ των θεών από τον φίλο winedresser….τι να λέμε τώρα, δεν λέω άλλα)….
για να ολοκληρωθεί έτσι το πρώτο μέρος της
1ης ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ VITARAclub.gr1η στάση λοιπόν στο χωριό Ανθήλη (λίγο πριν την Λαμία) για να αναδιοργάνωση και μελέτη της διαδρομής…..( στο βάθος διακρίνετε η χιονισμένη Οίτη )

- day1_st1_p01.jpg (130.05 KiB) 5931 προβολές
Παρκάρισμα χειμαδιό έξω από τον καφενέ του κυρ Κώστα στο χωριό….

- day1_st1_p02.jpg (109.26 KiB) 5931 προβολές
Και βουουουρρρ να ορθώσουμε το μάτι…τι καλύτερο λοιπόν από…
έναν παραδοσιακό μπρικάτο ελληνικό καφέ…(με μπόλικη φουσκάλα εεε?)

- day1_st1_p03.jpg (70.66 KiB) 5931 προβολές
Στο μεταξύ κάποιοι…..χαζεύουν τις φωλιές των πελαργών του χωριού…
Και η ώρα περνά….εεεε! πρέπει να φέυγουμε!...πολλά τα χιλιόμετρα ακόμα!!!

- day1_st1_p04.jpg (98.17 KiB) 5931 προβολές

- day1_st1_p05.jpg (70.71 KiB) 5931 προβολές
Επόμενη στάση, λίγο μετά την είσοδό μας στην παράκαμψη των Τεμπών προς Αγια, Σωτηρίτσα και μέχρι την παραλιακή προς Κουτσουπιά, Στόμιο, κ.λ.π.( Ευχαριστώ τον φίλο Maverick για της οδηγίες σχετικά )

- day1_st1_p06.jpg (126.65 KiB) 5931 προβολές

- day1_st1_p06a_map.jpg (40.85 KiB) 5931 προβολές
Η διαδρομή ήταν πολύ όμορφη και καθόλου κουραστική αφού την κάναμε πρώτη φορά και είχε οπτικό ενδιαφέρον.( λίγο ακόμα και θα ρίχναμε βουτιά…χα..χα..)

- day1_st1_p07.jpg (77.12 KiB) 5931 προβολές

- day1_st1_p08.jpg (108.89 KiB) 5931 προβολές

- day1_st1_p09.jpg (78.84 KiB) 5931 προβολές
Και σε συνέχεια της διαδρομής καθώς περνάμε από το υπόγειο τούνελ στην Κατερίνη.

- day1_st1_p10.jpg (43.94 KiB) 5931 προβολές
Σε συνέχεια...