KON.GV έγραψε: δες λίγο και τις ντίζες από το χειρόφρενο....μάλλον θα πρέπει να ξεβιδώσεις τα δυο βιδάκια που κρατάνε βιδωμένες τις ντίζες λιγο πιο πίσω από το σασί. μετά θα κάνει περισσότερο σπαγκάτο....
γιατί με τη μαμα ανάρτηση όταν κρεμάσει τροχός, οι ντίζες πίσω είναι τσίτα οριακά να μην διπλώνουν.
DDesigner έγραψε:Φίλοι VITAROCLUBήτες σας χαιρετώ και πάλι...
Λοιπόν.... Οι πρώτες εντυπώσεις μετά απο 850χλμ. δρόμου (άσφαλτος & χώμα) , είναι κάτι παραπάνω από θετικές.... Το αυτοκίνητο έχει αλλάξει την οδική του συμπεριφορά με μόνο θετικά στοιχεία. Τι να πρωτογράψω...ΤΡΕΝΟ στις στροφές....ρουφάει τις λακούβες και τους κραδασμούς, σαν πεινασμένη ύαινα...τα σαμάρια και τις απότομες διακυμάνσεις του εδάφους τα κάνει βούτηρο... Τι να πω άλλο σαν παρομοίωση βρε παιδιά...έχω πάθει πλάκα!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ....σε 2-3 Εξορμήσεις...έχεις κάνει απόσβεση χρημάτων και απόδοσης.
Ευχαριστώ όλους τους καλούς συμβούλους και φίλους που βοηθάνε στην αναβάθμιση των γνώσεών μας.
Καλά τιμόνια σε όλους....
Μπράβο φίλε Μάκη,περιμένω/ουμε και μάχιμες φωτο με το καλο
Take nothing but memories.........
Leave nothing but footprints........
Γιαννης, 33 ετων,Αθήνα,Γρανίτσα Ευρυτανίας
DDesigner έγραψε:Φίλοι VITAROCLUBήτες σας χαιρετώ και πάλι...
Λοιπόν.... Οι πρώτες εντυπώσεις μετά απο 850χλμ. δρόμου (άσφαλτος & χώμα) , είναι κάτι παραπάνω από θετικές.... Το αυτοκίνητο έχει αλλάξει την οδική του συμπεριφορά με μόνο θετικά στοιχεία. Τι να πρωτογράψω...ΤΡΕΝΟ στις στροφές....ρουφάει τις λακούβες και τους κραδασμούς, σαν πεινασμένη ύαινα...τα σαμάρια και τις απότομες διακυμάνσεις του εδάφους τα κάνει βούτηρο... Τι να πω άλλο σαν παρομοίωση βρε παιδιά...έχω πάθει πλάκα!!! Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ....σε 2-3 Εξορμήσεις...έχεις κάνει απόσβεση χρημάτων και απόδοσης.
Ευχαριστώ όλους τους καλούς συμβούλους και φίλους που βοηθάνε στην αναβάθμιση των γνώσεών μας.
Καλά τιμόνια σε όλους....
Μπράβο φίλε Μάκη,περιμένω/ουμε και μάχιμες φωτο με το καλο
Προσεχώς παιδιά....προσεχώς...κάτι μου λέει ότι θα έχω πολύ θέμαααα....
γεια σου φιλε καλοριζικες οι καινουργιες αναρτησεις σκεφτομαι και γω για τις ιδιες.που τις εβαλες και ποσο σου πηγαν?εχω τις γνησιες ακομα και καταλαβαινεις πολυ σκληρες και κοπαναει το αμαξι.
Το GV στις στροφές μπαίνει τρένο....ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ!!!...(αυτό δεν πάει να πει ότι έγινε αγωνιστικό 5ής γενεάς εεεεε...) Παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο ....λάστιχα...ταχύτητα...κλίση στροφής....κ.λ.π. Μην νομίζει κανείς ότι θα πάει να μπει σε πέταλο με 140χλμ και τον δούμε στην Ακρόπολη.....χα..χα..χα.. Αποστάτες δεν έβαλα διότι οι ζάντες μου έχουν αρνητικό offset -15 και όλα καλά.
Λοιπόν.... Set MAD / OME +5 και τοποθέτηση και τσεκ επιτόπου (σε διπλανό οικόπεδο...χα..χα.) και τελική ευθυγράμμιση = 1000€ ΚΟΜΠΛΕ!!! Άψογη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη μετά....