Σήμερα το βράδυ γύρω στις 9 στη παλαιά Εθνική στην Θήβα μου έτυχε το εξής περιστατικό.
Ερχόμενος από Αλίαρτο και στρίβοντας αριστερά στην Θήβα για να βγω εθνική πάνω στην γέφυρα (αριστερά είναι ο καταυλισμός τσιγγάνων) μου έστησαν ενέδρα.
Είχαν τοποθετήσει ένα μπλε βαρέλι στην μέση της λωρίδας μου μέσα στα σκοτάδια. Σάστισα για μια στιγμή, έκοψα και πέρασα σιγά σιγά από τα δεξιά ξυστά. Στην δεξιά πλευρά του δρόμου ήταν ένα άτομο και από την αριστερή όπως μου είπε η κοπελιά μου άλλα δύο. Όλοι πρέπει να ήταν πιτσιρικάδες, οι οποίοι κάτι φωνάζανε καθώς πέρναγα. Εγώ όμως την ψυλλιάστηκα την δουλεία, επιτάχυνα και έφυγα ακούγοντας συγχρόνως ένα γκουπ από μια πέτρα που μου πετάξανε.
Την γλίτωσα στο τσακ μάλλον γιατί αν σταμάταγα θα είχα άσχημα ξεμπερδέματα και απώλειες.
Σταματώντας σε ένα βενζινάδικο πιο κάτω είδα την λακουβίτσα που κονόμησα στη πόρτα του οδηγού.
Πήρα και το 100 να αναφέρω το γεγονός, δεν ξέρω όμως τι κάνανε γιατί ο τύπος που μίλησα βιάζονταν να μου κλείσει το τηλέφωνο.
Είναι πολύ επικίνδυνο σημείο και συνιστώ μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ την νύχτα.
Πιστεύω αυτό που κάνουν είναι το εξής:
Ο τύπος δεξιά έχει το βαρέλι δίπλα στο δρόμο και το βάζει μόλις του δώσουν σινιάλο οι άλλοι. Οι άλλοι κοιτάνε πάνω από την γέφυρα τον δρόμο για αυτοκίνητα που έρχονται μόνα τους. Εγώ παρατήρησα ότι δεν είχα αυτοκίνητο μπροστά μου ή πίσω μου. Οπότε έχουν τον χρόνο αν σταματήσεις να κάνουν την ζημιά.
Ελπίζω να μην τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλον.
Οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ και πάλι ΠΡΟΣΟΧΗ