ZΗΡΕΙΑ έγραψε:Φίλε Μάκη αν μίλησε κάποιος για πρωτιά , αυτός είσαι εσύ και το αναφέρεις και στο πόστ που ανέβασες !
Εγώ απλά ανέβασα φώτο από την συγκεκριμένη μέρα όταν γύρισα σπίτι !
Σας εξήγησα στο CB ότι υπήρχε συγκεκριμένος λόγος που έπρεπε να γυρίσω σπίτι ! Δεν έφυγα έτσι ...
Και τις ροδίτσες μου φίλε τις κατέκτησα από το ζήλο μου και την αγάπη μου για το φόρουμ ένα χρόνο τώρα και σίγουρα ...δεν θα μου τις φας !
Ας είμαστε λοιπόν λίγο πιό προσεκτικοί σε παρακαλώ στις εκφράσεις μας και στα υποννοούμενά μας ...οι χαμογελαστές φατσούλες δεν τα υποβιβάζουν !
Ευχαριστώ Μάκη και Τζιβιτζόνη που δεν έχασες ευκαιρία !
Από ότι φαίνεται η αίσθηση του χιούμορ που καταθέτω προς όλους μαζί με τον φίλτατο tzivitzoni,
έχει παρεξηγηθεί στα δικά σου μάτια και μόνο....
Ζήτησα δημοσίως συγνώμη προσωπικά σε εσένα για την λάθος διατύπωση που έκανα για τις πρώτες φωτό.
Και φυσικά ο όποιος λόγος της απουσίας σου στην συνέχεια είναι ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ !!!
Και για τις ρόδες σου ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΓΕ και εις ανώτερα ακόμη....
Εγώ προσωπικά δεν έχω τέτοιου είδους στόχους....
ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ POST ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ....Δεν με ενδιαφέρει να φάω τίποτα...από κανέναν....( αμα είναι για κανα κοψίδι απο την θράκα....ευχαρίστως

)
Το μόνο κακό που έχω είναι ότι θέλω να κάνω τον κόσμο να χαμογελά, να αισθάνετε όσο πιο καλά γίνετε από μέρους μου...
Αυτό με κάνει και μένα να είμαι καλά και τους αισθάνομαι όλους ως ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ.
Αν και νεότατο μέλος, έχω καταφέρει να πειράξω ( ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ!!! ) ακόμα και κάποιους από τους μέγιστους της Διαχείρησης.
Αλλά στο πλαίσιο του ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ και της ΦΙΛΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ δεν βλέπω ταμπέλες....Μόνο φίλους και καλή παρέα.
Λυπάμαι ειλικρινά εαν παρεξηγήθηκε ένα τόσο απλό πείραγμα που έκανα....
ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ και υπόσχομαι από εδώ και στο εξης να προσέχω με ποιους θα
μπορώ να χαριτολογώ και να μεταδίδω γέλιο....Όσο για τον φίλτατο tzivitzoni?.....
Εαν υποβιβάστηκε και αυτός στα μάτια σου για το χιούμορ και την θετική του ενέργεια.....
Τι άλλο να πω....

Άντε γειααα....