Θα ενημερωνεται καθημερινα με βαση την εξελιξη της υπερκατασκευης....
Ξεκινωντας λοιπον σε ενα γκαραζ ενος μηχανικου με τετραγωνα γεννητικα, αρχιζει το ξηλωμα του μοτερ ετσι ωστε να δουμε τελικα τις πταιει που ακουγεται τακτακτακ τακτακτακ τακτακτακ εντος του κινητηρα και επισης να εντοπισουμε την βλαβη στη καυση...
Ημερα 1η : 04/12/2009 Οι μηχανικοι μου επι τω εργω:

- Εχουνε ηδη ξηλωσει καποια μερη της πλεξουδας και συνεχιζουνε ακαθεκτοι!!!
- 04012010174.JPG (68.61 KiB) 11300 προβολές
Και υστερα απο 2,5 ωριτσες ειχαμε αυτο το αποτελεσμα!....

- Κουφαρι μιλαμε....
- 07012010180.JPG (95.5 KiB) 11300 προβολές
Ημερα 2η : 29/01/2010Αφου παρελαβα τα παντα και τα κο-αλα

Ξεκινησε το δεσιμο
Σημερα μπηκαν βαλβιδες, τσιμουχακια βαλβιδων, ελατηρια, ασφαλειες, ωστηρια..
Ημερα 3η : 02/02/2010Σημερα δέθηκε μοτερ με βιδες ARP , καινουρια φλατζα, και γενικα εγινε ενα συμμαζεμα σε υλικα και ανταλλακτικα... Να ξερατε ποσο κοστιζει αυτη η κουτα... χαχαχαχαχα!!! Δειτε το κουκλακι μου!!!!!
Ημερα 3η : 11/02/2010Αφου ολα βαινουν καλως προς την συναρμολογηση του μοτορα παραθετω κι αλλες φωτος ετσι ωστε να εχουμε υλικο να βλεπουμε!!

- ΚΑΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΕ ΜΕΝΑ????
Συνεχιζεται... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Credits to:
1 ) Γιαννη - PB Mεταμορφωσης - Αμεση ευρεση ανταλλακτικων και πίεση Ιαπωνιας για αποστολη ελλειποντων
2 )Θαναση / Βασιλη - Δροσσια - Ασχολια με το μοτερ μου και ανοχη της περιεργειας μου τι ειναι αυτο τι ειναι εκεινο γιατι ετσι γιατι αλλιως..
3 )Βασιλη Ηλεκτρολογο - Νεα Ερυθραια - Για το μετα που ερχεται μολις ετοιμαστει το αυτοκινητο ( τον γλυφω λιγο τωρα )
4 )Drakos Engineering - Αθηνα - Πλανισμα κεφαλης, Ροϊκη εξελιξη | καθαρισμος μοτερ | Τοποθετηση ζυγισμα γωνιασμα Στροφαλου Μπιελων Πιστωνιων Ελαφρομενου Βολαν | Κατασκευη 6φτερου δισκου |
5 ) Ακη - Αθηνα - Ευρεση μεγαλυτερων μπεκ | Μεταφορες μοτερ κ παρελκωμενων
6 ) Βασιλη ( κολλητος ) - E bay Buyer | πλεξουδα avance | snorkel safari | Boost Controller Greddy profec b spec II
7 ) Αποστόλη Αθηναίο | Νικαια | Αγορα οργανακια + γειωσεις για το αυτοκινητο!
8 ) Κενο δια μελλοντικη συμπληρωση
9 ) Κενο δια μελλοντικη συμπληρωση
10 ) Κενο δια μελλοντικη συμπληρωση
Τελευταία επεξεργασία από Επισκέπτης και Πέμ Φεβ 18, 2010 3:04 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά