Συνεργειο Xtreme4x4 στο Ταυρο

Παράπονα, προτάσεις για τα συνεργεία

Re: Συνεργειο Xtreme4x4 στο Ταυρο

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τρί Ιαν 19, 2010 3:08 am

Παντως ,
1) Κανεις δεν εχει βγει να ζητησει συγνωμη
2) Διεγραφη ως δια μαγείας το post μου στα σχόλια της xtreme
3) Εχω ήδη πληρώσει 4150 σε ρεκτριφιε. Βεβαιως αυτη η τιμη περιλαμβάνει και αλλες προσθετες λειτουργιες του κινητηρα που δε περιμενω να λαβω καποια "αποζημιωση" γενικοτερα.. Ηθικη εστω...

Απλα θα ηθελα πραγματικα να ακουσω τι εχει να πει ο Κυριος Βαγγελης υστερα απο αυτο. Διοτι δεν παυει να ισχυει το γεγονος οτι εχω μια κατεστραμενη τουρμπινα και πιστονια σπιτι μου να τα κανω τι.. Α και ενα χταποδι με φουλ αργκον επανω της... Σημειωτεον δε οτι εμαθα πως η τουρμπινα μου ειχε και υδροψυξη... Αυτα!
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τρί Ιαν 19, 2010 10:29 am

Επισκεπτης έγραψε:To διάβασα και εγώ όλο !!! :shock: :shock: :shock:

Δεν ξέρω τι έφταιξε στην περίπτωση αυτή , όμως ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήταν γραφτό να ζήσει και έζησε μετά από αυτό που συνέβη ...

Για σκέψου , όπως λέει και εκείνος να είχε βγεί η γυναίκα του με το αμάξι στην εθνική και να της έφευγε η ρόδα ! :shock: :shock: :shock:

Τους φύλαξε ο Θεός πραγματικά !

Διαβάστε το τόπικ ολόκληρο , σοκάρει !!! :shock: :shock: :shock:

Τώρα είναι που δεν πρόκειται να βάλω ποτέ αποστάτες :o
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
cb: Ναι
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τρί Ιαν 19, 2010 3:05 pm

Γιωργο θεωρω πως το αυτοκινητο μας εχει αρκετα καλο κρατημα εστω και με το ψηλωμα του RR.
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τρί Ιαν 19, 2010 3:35 pm

Επισκεπτης έγραψε:Γιωργο θεωρω πως το αυτοκινητο μας εχει αρκετα καλο κρατημα εστω και με το ψηλωμα του RR.

+1000 :clap:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό ------ » Τρί Ιαν 19, 2010 6:16 pm

Το εχω ξαναπει πολλες φορες,Προσοχη τι βαζουμε στα αυτοκινητα μας,και ΕΙΔΙΚΑ απο ποιους.Μην εμπιστευεσται αυτους που τα ξερουν ολα-τα κανουν ολα :!:
------

Δημοσίευσηαπό dpol » Τρί Ιαν 19, 2010 8:42 pm

Με την συγκεκριμενη εταιρία δεν έτυχε να συνεργαστω οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη, κρατάω ομως αυτα που διαβάζω, ο ανθρωπος που την εχει ειναι καταξιωμενος επαγγελματίας τουλάχιστον σε επιπεδο φήμης, παρολαυτα θελω να κανω μια γενικη παρατηρηση, δυστυχως στην νεα για την Ελλαδα αγορά του 4χ4 εχουν εισβάλει πολλοι που μυριστικαν χρημα αλλα διαθετουν μηδενική η μικρη εμπειρία με αποτέλεσμα ο υποψήφιος και συνήθως ημιμαθείς πελάτης να ειναι απροστατευτος απεναντί τους.

Θελει πολυ προσοχη αγαπητοί μου ποιον εμπιστευόμαστε, εκτος των χρημάτων που δίνουμε διακυνδινέυουμε και την ζωή μας, ειμαστε που ειμαστε λάθος με την οποιαδήποτε επέμβαση που κανουμε στα αυτοκινητά μας, εαν μαλιστα γινει και απο κακο επαγγελματια τοτε την εχουμε πολυ άσχημα.

Πρωτα απ'ολα λοιπόν επεμβαινουμε στο αυτοκίνητο οταν ειμαστε απόλυτα σιγουροι οτι μας ειναι απαραίτητο, δευτερον κανουμε ερευνα αγοράς και προσπαθούμε να εντοπίσουμε το σωστο προϊον και τον σωστο επαγγελματια που κατ' εκτίμηση μας μπορεί να ανταπεξέλθει στην ανάγκη μας και να αναλάβει τις ευθύνες του οταν χρειαστεί, κατοπιν αποφασίζουμε, διαβαζουμε και τις εντυπώσεις των αλλων πελατών-χρηστών αλλα εχουμε παντα στο πισω μερος του μυαλού μας οτι αυτες ειναι κατα ενα μεγάλο ποσοστό υποκειμενικες και οχι ο κανόνας.

Πολυ προσοχή λοιπόν, με φειδώ και μονο κατ' ανάγκη :wink:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τρί Ιαν 19, 2010 11:29 pm

Σωστός ο d-octor-pol :!:
Mεγάλη προσοχή και καλά είναι να είμαστε ψυλιασμένοι με τον καθένα,αφού τον έχουμε ξεψειρήσει σχετικά με την δουλειά του :!:
Εγώ για να τοποθετήσω πχ τα RR περίμενα να δουλέψουν σε 2-3 αμάξια γνωστών για ένα χρόνο ;)

Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τρί Ιαν 19, 2010 11:30 pm

Επισκέπτης έγραψε:
Επισκέπτης έγραψε:Γιωργο θεωρω πως το αυτοκινητο μας εχει αρκετα καλο κρατημα εστω και με το ψηλωμα του RR.

+1000 :clap:

Συμφωνώ απολύτως :!:

Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τετ Ιαν 20, 2010 1:18 am

Αναδρομη :
Μεσα σε ολη την συμφωνια με ρεκτιφιε-μηχανικους ειπαμε να κοιταξουμε την τουρμπινα ετσι ωστε να γινει σερβις στην υπαρχουσα.
οκ λεω να γινει ουτως η αλλως ειχε μαζεψει λασπες.
Μου λεει λοιπον ο Βασιλης ( ο ενας απο τους 2 μου μηχανικους ) οτι κοιτα. εχω βρει μεταχειρισμενη σε πολυ καλη κατασταση με λιγα χιλιομετρα και σε πολυ καλη τιμη και το βασικοτερο, ιδια μαρκα με την δικη σου. Την βαζουμε η οχι. Την βαζουμε του λεω. Κρατηστε αυτο το σημειο και παμε στο σημερα οπου εχω παρει το τελειο handmade in Araxova χταποδι μου και το παω στον εξατμισα στη Remus για να μου φτιαξει το ιδιο με τα πλακακια κομπλε downpipe ιδιο μηκος κλπ κλπ γενικα να γινει εξ αρχης σωστη δουλεια. Του τα αφηνω και σκαει τηλεφωνο απο τον Βασιλη ο οποιος με ενημερωνει πως η νεα τουρμπινα βρισκεται στο μαγαζι και ελα να την δεις αν θες. Παω. Την βλεπω και καπακια του λεω. Αυτη δεν ειναι η τουρμπινα που εχω. Μενει καγκελο και αυτος και εγω. Δε παιζει μου λεει η τουρμπινα σου αυτη ειναι ειναι ιδια μαρκα ιδια στοιχεια τι μου λες τωρα. Επιστρεφω στον εξατμισα και την παιρνω πισω. Λοιπον.
Ψαχνοντας στον μεγιστο ρουφιανο του κοσμου ( ιντερνετ ) ειδαμε πως!
Η τουρμπινα που μου εχει βαλει ο εξτρημ ειναι μια μοντιφα made in δευτερουπογειοτριτηπορταδεξιαζητατονταδεαυτοςξερει ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΣΤΙΣ ΒΙΔΕΣ και ειχε πανω χαραγμενη την μαρκα βεβαια...

Τα συμπερασματα δικα σας. Εχω να πω παντως πως πιο πολυ με πειραξε αυτο παρα οτι χτυπησε μπιελα το αμαξι...
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τετ Ιαν 20, 2010 1:21 am

dpol έγραψε:Με την συγκεκριμενη εταιρία δεν έτυχε να συνεργαστω οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη, κρατάω ομως αυτα που διαβάζω, ο ανθρωπος που την εχει ειναι καταξιωμενος επαγγελματίας τουλάχιστον σε επιπεδο φήμης, παρολαυτα θελω να κανω μια γενικη παρατηρηση, δυστυχως στην νεα για την Ελλαδα αγορά του 4χ4 εχουν εισβάλει πολλοι που μυριστικαν χρημα αλλα διαθετουν μηδενική η μικρη εμπειρία με αποτέλεσμα ο υποψήφιος και συνήθως ημιμαθείς πελάτης να ειναι απροστατευτος απεναντί τους.

Θελει πολυ προσοχη αγαπητοί μου ποιον εμπιστευόμαστε, εκτος των χρημάτων που δίνουμε διακυνδινέυουμε και την ζωή μας, ειμαστε που ειμαστε λάθος με την οποιαδήποτε επέμβαση που κανουμε στα αυτοκινητά μας, εαν μαλιστα γινει και απο κακο επαγγελματια τοτε την εχουμε πολυ άσχημα.

Πρωτα απ'ολα λοιπόν επεμβαινουμε στο αυτοκίνητο οταν ειμαστε απόλυτα σιγουροι οτι μας ειναι απαραίτητο, δευτερον κανουμε ερευνα αγοράς και προσπαθούμε να εντοπίσουμε το σωστο προϊον και τον σωστο επαγγελματια που κατ' εκτίμηση μας μπορεί να ανταπεξέλθει στην ανάγκη μας και να αναλάβει τις ευθύνες του οταν χρειαστεί, κατοπιν αποφασίζουμε, διαβαζουμε και τις εντυπώσεις των αλλων πελατών-χρηστών αλλα εχουμε παντα στο πισω μερος του μυαλού μας οτι αυτες ειναι κατα ενα μεγάλο ποσοστό υποκειμενικες και οχι ο κανόνας.

Πολυ προσοχή λοιπόν, με φειδώ και μονο κατ' ανάγκη :wink:

Αγαπητε μου Δημητρη,
διαβασα το ποστ σου με πολυ προσοχη και θελω να τονισω πως ο Τσουκας ειναι αντιπροσωπος Warn , Arb , και γενικοτερα ανταλλακτικων για τα Jeep-Chrysler. Εκει δεν εχω να πω κατι κανει πολυ καλη δουλεια και επιμενω στο θεμα αναρτηση-ψηλωμα-εργατες-προετοιμασια για trial. Το καημενο το δικο μου το Ιαπωνακι τι του εφταιγε? Ειδε 5 χιλιαρικα να βγαινουν ζεστα απο τον φουρνο και ειπε να τσιμπησει?
Φιλικα!
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό triptec » Τετ Ιαν 27, 2010 2:24 am

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Μάλλον ο κύριος διαβάζει για μετατροπές σε περιοδικά για 4χ4 και μετά τις εφαρμόζει, δεν εξηγείτε αλλιώς.
Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!
VIT' 1.6, '00, JLX, 5D
Καλό ταξίδι παναγιώτη..
Άβαταρ μέλους
triptec
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: BF goodrich km2 mud
Διάσταση ελαστικών: 215/75/15
Suspension: 5 πόντους
cb: Όχι
Name: Κωνσταντίνος Τρύπας

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τετ Ιαν 27, 2010 2:43 am

Τοσος ντορος εχει γινει πιστευω πως και η διοικηση του club θα επρεπε να τον εχει καλεσει σε απολογια η εστω να μου πει την γνωμη του. Εδω δεν ειμαστε ουγκα ουγκα μου εφαγες τη Jane σε βαραω με το ροπαλο. Ακομα περιμενω μια απαντηση απο αυτον και οχι μονο δεν εχω παρει κατι αλλα καπακια μολις εκανα αρνητικο σχολιο στη σελιδα του την κατεβασε και εκανε τον κινεζο απο κει και επειτα. Να πεις οτι δεν εχει το Μαιλ μου? και το μαιλ μου εχει και το τηλεφωνο μου εχει και διευθυνση και τα παντα ολα που λενε.. καθε χριστουγεννα λαμβανω καρτα απο το μαγαζι του με πολυ χαρα γιατι λεω σωστος τυπος.. Τωρα που αρχισε η αμμος να δημιουργει κυλιομενα τουνελ puntos ? τελος παντων... το αμαξι μου θα βγει τουμπανο και ΣΩΣΤΟ και αυτο ειναι το μονο που με ευχαριστει. Δε παροτρυνω κανενα να μην παει εκει απλα βλεποντας το μοτερ μου η κριση ειναι καθαρα του καθενος για το τι θα κανει..
Και κατι αλλο αν διαβαζεις Βαγγελη, το να λες "οχι δε μπορω να το αναλαβω " ποτε δεν εβλαψε κανεναν...!!! :tsoukalas: παρα μονο αυτον που το λεει και συγκεκριμενα τη τσεπη του. Τι ειναι "βαζουμε και τουρμπο αν δε θελετε κομπρεσσορα?" Μακαρονια με σαλτσα αντι κιμα?
Off-road is life...
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τετ Ιαν 27, 2010 8:35 am

Φανη Καλημερα .
Προς θεου οχι στρατοδικες δεν ειστε και ουτε απαιτω να τον πιασετε απο το αυτακι και να του πειτε ελα εδω βρε κακο παιδι γιατι πειραξες το αλλο παιδι?
Απλα σα μελος του κλαμπ ο Τσουκας κατα την γνωμη μου δε θα επρεπε να "φτιαξει" την εικονα του? Ενταξει , ισως λαθος μου που αναμειγνυω την διοικηση με τα λεγομενα μου αλλα στη θεση του ετσι θα εκανα! Απο μονος μου.. Ψαχνοντας. Εκτος και αν ειναι τρομερα σιγουρος για την δουλεια που κανει οποτε δεν εχω να ασχοληθω περαιτερω!
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τετ Ιαν 27, 2010 12:34 pm

ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ MAP SENSOR. συγνωμη για τα κεφαλαια αλλα η αγανακτηση μου και η υπομονη μου εχει ξεπερασει τα ορια και θα ανοιξω κανενα βιβλιαρακι και θα αρχισω να διαβαζω προσευχες!!! ΠΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΨΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΤΣΙ παρακαλω τον τσουκα να μου απαντησει.
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό georgeh » Πέμ Ιαν 28, 2010 1:35 am

το θέμα είναι ότι το topic έχει πάνω από 12.500 views!!!! τι στιγμή που γράφω
καλά θα ήταν να πάρει θέσει κάποιος από την εν λόγω εταιρεία!
debian 7 http://www.debian.org | Varnish Cache | SCST iscsi | Puppet Labs | Nginx | Gluster FS | DRBD
Άβαταρ μέλους
georgeh
Site Admin
Site Admin

Λάστιχα: BF A/T
Suspension: Rocky-Road 5cm

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Συνεργεία

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες