Εγώ να σας πώ αλλά απ'όσο ξέρω φίλε μου δεν παίζει τίποτα από KL71 αυτή την στιγμή στην αγορά.
Έχω κάνει περίπου 6000 χιλιόμετρα με τα συγκεκριμένα και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο σε χώμα,λάσπη αλλά και σε λίγο χιόνι που δοκιμάστηκαν στον Όλυμπο.
Όσον αφορά άν μου έχουν κόψει και τα σχετικά ταξιδεύω με 130 - 140 και είμαι μια χαρά.Περίπου δηλαδή με 3000 στροφές και παλεύετε και η κατανάλωση
Έχουν δοκιμαστεί και με 160-170 αλλά εκτός ότι δεν είναι γι αυτά τα χιλιόμετρα η χρήση τους,εκτός ότι καίει τον κώ@# του θα τα πάρεις στο χέρι και πολύ σύντομα και δεν βγάζεις δεύτερο χειμώνα!
Σίγουρα δεν έχω τα ρεπρίζ που είχα με τα 215/70/16 AT ή τα ασφάλτινα αλλά νομίζω ότι για την χρήση που το θέλουμε με MUD λίγη σημασία έχει
Σε βροχή πολύ και λίγη που έτυχα όλο αυτόν τον καιρό δεν είχα κάποια προβλήματα αλλά με γνώμονα πάντα στο μυαλό μου ότι φοράω μαντολάστιχο οπότε δεν είναι για πολλές ταρζανιές.
Σε λάσπη ΜΑΜΑΝΕ!Δεν χρειάζετε να πώ τίποτα εκεί
Όσο περνάει ο καιρός τα μαθαίνεις και περισσότερο και βλέπεις τα υπέρ και τα κατά.Γιατί αυτά που λένε κάποιοι ότι όλα τέλεια με τα μαντολάστιχα και σε άσφαλτο είναι μπαρούφες αφού είναι η μέρα με την νύχτα από A/T
Μεγάλη προσοχή θέλουν στα φρεναρίσματα τύπου τσαρουχιά...μπλοκάρει για πλάκα το ABS και δεν σταματάει με τίποτα.Μην ξεχνάς ότι πατάς πάνω σε τακούνια

Το είδα και παραλίγο να το νιώσω κιόλας...ουφ την γλύτωσα όμως
Αυτά σε γενικές γραμμές και όσον αφορά τον θόρυβο όπως είχα πεί και παλαιότερα μια από τα ίδια