Εφτασε η ώρα να κάνουμε την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία του VITARA CLUB για το 2010 . Συννενοήθηκα με το Θριάσιο Νοσοκομείο { για τους εντός Αττικής εθελοντές } και το μόνο διαθέσιμο Σ/Κ είναι αυτό της 6ης και 7ης Φεβρουαρίου.
Να υπενθυμίσω οτι οι εκτός Αττικής, μπορούν οποτε θέλουν να δώσουν αίμα στο πλησιέστερο Νοσοκομείο της περιοχής τους λέγοντας οτι είναι για την τράπεζα αίματος του VITARA CLUB στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελευσίνας και να με ενημερώσουν με ένα πμ.
Εχοντας σαν δεδομένο το πρόσφατο παράδειγμα του TRIPTEC { ευχόμενος βέβαια να είναι το τελευταίο και ποτέ ξανά να μην χρειαστούμε τίποτε } θα παρακαλούσα για την συμετοχή των μελών, γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζουμε είναι μια προσφορά προς την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας και το αίμα δυστυχώς δεν μπορεί να παραχθεί εργαστηριακά, αρα η ζωή ενός ανθρώπου μπορεί να εξαρτάται απο την δική μας δωρεά κυριολεκτικά. Και σας αναφέρω ενα πολύ πρόσφατο παράδειγμα. Οπως κάποιοι απο εσάς ξέρουν εχω εδώ και πολύ καιρό τον πατέρα μου να νοσηλεύεται με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων χρειάστηκε 3 φορές αίμα. Σαν εθελοντής αιμοδότης εδώ και 25 χρόνια κατάφερα να καλύψω τις 2 φιάλες { επειδή έχει την πιο σπάνια ομάδα οπως και εγώ } αλλα για την τρίτη επειδή δεν υπήρχε πουθενά η ομάδα έδωσα ο ίδιος, έγινε ο εργαστηριακός έλεγχος οσο πιο γρήγορα γινόταν και του έδωσαν αυτό το αίμα.............
Την πρώτη φορά δώσαμε συνολικά 5 άτομα.. δωσαμε τις 2 φιαλες στον Κώστα { TRIPTEC } και μας έχουν μείνει 3 φιάλες...Ειλικρινά θα ήθελα να δώ τα 5 να γίνονται 50 αυτή την φορά για να αποδείξουμε οτι και στην κοινωνική προσφορά είμαστε πρώτοι.
ΟΙ ώρες της αιμοδοσίας είναι για το Σάββατο και την Κυριακή απο τις 9 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι.Εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί και τις δύο ημέρες για οτιδήποτε χρειαστεί

Θα παρακαλούσα μόνο να δηλώσουμε συμμετοχές εως και τις 28.01.2010 καθώς και την ημέρα που πιθανόν θα μπορεί ο κάθε ένας προκειμένου να ενημερώσω το νοσοκομείο σε περίπτωση που θα ειμαστε αρκετοί για επιπλέον προσωπικό.
Για επιπλέον λεπτομέρειες, μείνετε συντονισμένοι

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ
1. ΜΩΡΑΙΤΗΣ
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.