ο πρώτος καφές της χρονιάς

Για τους θαμώνες του P.R!

Re: ο πρώτος καφές της χρονιάς

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Παρ Ιαν 15, 2010 4:21 am

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που περάσαμε από τις 7.00 το απόγευμα μέχρι της 6.00 το πρωί ένα απίστευτο βράδυ. :clap:

Μπράβο στον Νίκο που με τόσο ζήλο για ακόμη μια φορά τράβηξε αυτές τις καταπληκτικές φωτογραφίες και έβγαλε τα ματάκια του για να τις επεξεργαστή ώστε να ανέβουν εδώ μέσα και να έχουμε να βλέπουμε τα καμώματά μας :clap: :clap:

Μπράβο στον Νίκο τον Μωραίτη που διοργάνωσε για ακόμη μια φορά μια καταπληκτική συνάντηση με πολλούς παλιούς και νέους στην παρέα μας :clap: :clap:

Τέλος να πώ ένα μπράβο στα σώματα ασφαλείας που έδειξαν κατανόηση στην πατάτα μας :angry-banghead: και έκλεισε ανέμακτα η βραδιά μας χωρίς θύματα :lol: :lol: :lol:

Να είστε καλά όλοι και σε ακόμα καλύτερες συναντήσεις :clap:

Και τώρα βούρ για την πίτα και ραντεβού στην Ζήρεια :auto-layrubber:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό _alexis_ » Παρ Ιαν 15, 2010 9:48 am

Τι να πω και εγω,δεν εχω λογια....ο Νικος ζωγραφισε με τις φωτογραφιες του :clap: :clap: :clap: :clap:

Σπυρο, Τακη φωτογραφιες με τους παρκαδορους δεν βγαλατε???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και ενα βιντεακι που ταιριαζει με τα χαλια μας!!!!

[greektube]http://www.greektube.org/content/view/83845/2/[/greektube]

Τα καλυτερα ερχονται στις 31 Ιανουαριου να ειστε ολοι εκει :wink:
_alexis_

Δημοσίευσηαπό panostsi » Παρ Ιαν 15, 2010 11:01 am

βρε κατι ηξερα εγω και εφυγα!χαχαχα ρε δεν πατε καλα εσεις! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
panostsi

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Παρ Ιαν 15, 2010 11:17 am

Μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ αρχή για το Vitara Club!!! Σε λίγο θα μας πάρουν χαμπάρι και από τα κανάλια και θα έρχονται τα βραδυνάδικα στα event μας!!! Είστε, είμαστε, και θα είμαστε the one and only!!!! :clap: :dance: :clap: :dance:
Συγχαρητήρια στους οργανωτές, τους συμμετέχοντες, τους μαγαζάτορες, την αστυνομία, τον άγνωστο με το μαύρο τζιπ!!! :lol: :lol: :lol:
Απ'ότι φαίνεται οι "καφέδες" έχουν περάσει σε άλλη διάσταση!! Δε τους μεταφέρουμε και Παρασκευή λέω εγώ ώστε να μη δουλεύουμε και την επομένη, καλού κακού;; :roll: :lol: :lol:
Και τώρα εμπρός για την επόμενη συνάντηση.... την αποξήρανση της λίμνης Δασίου!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ.: θα το ξανακάνουμε ε; :pray: :whistle:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό panostsi » Παρ Ιαν 15, 2010 11:20 am

tzivi_tzon έγραψε: Δε τους μεταφέρουμε και Παρασκευή λέω εγώ ώστε να μη δουλεύουμε και την επομένη!

+100000000000000
panostsi

Δημοσίευσηαπό ΣΤΑΥΡΟΣ » Παρ Ιαν 15, 2010 11:22 am

πριν την κοπη της πιτας εχω την εντυπωση οτι εχουμε εναν καφε ακομα στις 27 του μηνα αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος
SUZUKI JIMNY 2004 FULL EXTRA
Το βαζω στα τεσσερα (4χ4) και αργα (LOW) για να μην κολλαω πουθενα.
Άβαταρ μέλους
ΣΤΑΥΡΟΣ
Moderator
Moderator

Λάστιχα: General Grabber
Διάσταση ελαστικών: 225/70/16
Suspension: ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ
Aka: Ο...έχεις P.M. !!!
Name: ΣΤΑΥΡΟΣ

Δημοσίευσηαπό panostsi » Παρ Ιαν 15, 2010 11:23 am

MAVERICK έγραψε:Είμαι με 3 ώρες ύπνο και σέρνω το κουφάρι μου λέμεεεεεεεεεεεεε :lol:

Ήταν ο καλύτερος καφές απ'όσους έχω συμμετάσχει από το πρώτο λεπτό στον Μπάκα μέχρι το τελευταίο στην esense(άν θυμάμαι καλά) και το αστυνομικό τμήμα για κλείσιμο της βραδυάς :pray: (κάνε μην μας κάνουν αλκοτέστ,κάνε μην μας κάνουν αλκοτέστ) :whistle:

Λαοθάλασσα τα μέλη στον Μπάκα,γέλια και παιδιά να τρέχουν από εδώ και από εκεί.
Συμφωνίες για εξορμήσεις ,γνώμες για το αναναιωμένο forum,μελέτη διαφόρων gadgets,κουβεντούλες επί παντώς επιστητού και με κορύφωση τις συζητήσεις για την πίτα που πλησιάζει και φυσικά για το που θα γίνει το φαγητό και λοιπά και λοιπά :lol:

Φάγαμε γλυκά, ήπιαμε καφέ,κάναμε και ένα ζέσταμα με κανα δυο ουισκάκια οι περισσότεροι και εκεί που ανέβαινε το κέφι να σου και η ''ασφάλεια'' του μαγαζιού που μας θύμησε ότι η ώρα είναι σχεδόν 1 έχουμε μείνει μόνοι μας και πρέπει να κλείσουν.Κάπου εδώ έκλεισε τον πρώτο ημιχρόνιο για τον και καλά καφέ που μάλλον ο χθεσινός ΟΥΙΣΚΙ έπρεπε να ονομαστεί :lol:

Το δεύτερο ημιχρόνιο διαδραματίστηκε στο bar estilo ιδέα του Τάσου και όπως καταλαβαίνετε ένα κομβόι από τζίπ κατηφόριζε για να πούμε και ένα τραγουδάκι. :mrgreen:
Και όπως πολύ καλά μυριστήκατε οι περισσότεροι χάθηκε η μπάλα εκεί(στις φωτογραφίες του char θα τα δείτε όλα και όποιος γλυτώσει γλύτωσε από τους παρεβρισκόμενους μετά :lol: )
Σαμπάνιες,ουίσκι,σφηνάκια,ζειμπεκιές,χαρτοπετσέτες,ποτήρια ιπτάμενα που λόγο της βαρύτητας έσκαγαν στο πάτωμα :twisted: ,ένας ΄τυπος με μια άσπρη τούφα εκεί που χόρευε ξαφνικά τον έβλεπες σαν τον Peter Pan να εκτοξεύεται πάνω στο μπάρ και να τραβάει φωτογραφίες,ρεπερτόριο από Καζαντζίδη και Χρηστάκι μέχρι Γονίδη και Τερζή...δεν περιγράφω άλλο :lol:

Και λέμε κατά τις 5 δεν πάμε γιατί τα φρίσκις δεν τα γλυτώνουμε απόψε?Και όλοι με μια φωνή αναφώνισαν ναιιιιιιιιιιιιιι,έλα όμως που ο Τάσος είχε άλλη άποψη και εγώ είμαι και λίγο επιρεπεις :lol:
Άντε ρε πάμε για ένα τελευταίο(δεν μπορώ να πώ που) :twisted:
Και στρίβει κάποιος από το τελευταίο κομβόι της βραδιάς δεξιά που ήταν απαγορευτικό και σκέφτηκα βλέποντας και κάτι φώτα ότι φτάσαμε και απλά μπήκε ανάποδα ώστε να κόψουμε δρόμο.Ανάβει αλάρμ ο ένας σταματάω και εγώ δίπλα σε κάτι κόνους.Κοιτάω πίσω βλέπω σταματημένο και τον Τάσο.Βλέπω κάτι τύπους δίπλα στους κώνους με σκουφιά πίστας σκί και λέω φτάσαμε και είναι παρκαδόροι.Έλέγε και ο ένας έλα πίσω πίσω πίσω :think:
Ο πρώτος της παρέας όμως προχώρησε πιό κάτω και λέω ρε δεν ακολουθείς μην χαθείς εδώ στα κ#$$%λόστενα ,αλλά ο Τάσος ακούνητος.Σκέφτηκα ότι θα έρθει.Φτάνω που λέτε τον πρωπορευόμενο και του λέω τι έγινε ρε,γιατί δεν παρκάραμε?
Και τι μου απάντησε ρε παιδιά? :roll: [url]Ρε το αστυνομικό τμήμα ήταν αυτό και μας έκαναν νόημα να σταματήσουμε που μπήκαμε ανάποδα[/url] : :dance: :doh:
Πέρνει τηλέφωνο ο Τάσος και τον έχουν κάνει φύλο και φτερό με άδειες και χαρτιά καθώς και σε ανάκριση ποιός ήταν με το μαύρο τζίπ.Δεν τους έλεγε με τίποτα.Γύρισε τελικά και ο πρώτος στο τμήμα και μετά από διαπραγματεύσεις τους άφησαν.
Τελικά το πέρνω απόφαση πάω και εγώ και μετά από έναν σχετικό διάλογο σε πολιτισμένους τόνους με τα στρουμφάκια :angry-cussingblack: μου είπαν καληνύχτα και να προσέχουμε :pray:
Και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα :lol:

ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ,ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΜΕ ΠΗΓΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :lol:

ΠΩΠΩΩΩΩΩΩ πώς την γλυτώσαμε,τσιγάρα θα μας φέρνατε εχθές στο κελί 33 με τόσα που είχαμε πιεί

Νίκοοοοοοοοοο δώσε και ο Θεός να βάλει το χέρι του :pray:

καλα ε...δεν υπαρχεις!αχ τι τραβα και η καημενη η βασω!
panostsi

Δημοσίευσηαπό dpol » Παρ Ιαν 15, 2010 11:55 am

Λοιπόν κύριοι, για όλα αυτά που είδατε ένας είναι ο φταίχτης, αυτός ο τύπος με την ευγενική φυσιογνωμία και το αγγελικό πρόσωπο (δεν θα σας πω ποιος αλλά σίγουρα τον αναγνωρίζεται) που κατά βάθος κρύβει έναν διαφθορέα, έναν υποχθόνιο τύπο που το μόνο που θέλει είναι να παρασέρνει με το ζόρι στο βούρκο της νύχτας σοβαρούς οικογενειάρχες.

Είναι ολοφάνερο στις φωτό ότι συρθήκαμε παρά την θέληση μας και υποβληθήκαμε σε μαρτύρια τύπου πιες ένα σφηνάκι το λεπτο, γύρνα γυρω – γυρω από το τσιγάρο στο πάτωμα και χτύπα τις παλάμες σου μέχρι να ματώσουν, το αποκορύφωμα όλων δε ήταν ότι έπρεπε να υποστείς και το μαρτύριο του καταβρέγματος με ένα άθλιο αφρίζων υγρό που έρεε από μποτίλιες τις οποίες κρατούσαν άτομα που δεν γνωρίζω (τσιράκια του εν λογω κυρίου θεωρώ πως ήταν).

Κατόπιν αυτού αγαπητοί δηλώνω ξεκάθαρα ότι αποσύρω την εμπιστοσύνη μου από το συγκεκριμένο άτομο και θέτω υπό αμφισβήτηση και κάποια άλλα που συμμετείχαν στην προχθεσινή απόπειρα διασυρμού επιφανών μελών και διαχειριστών του παρόντος φόρουμ,

Επιφυλάσσομαι δε να ασκήσω και κάθε νόμιμο δικαίωμα προς αποζημίωση για τις ζημιές που υπέστη (δεν πηγα στην δουλεία την επόμενη μέρα, δυο τηγάνια και πεντέξι πιατέλες στο σπίτι σπασμένα, πουκαμισο παντελόνι βρεγμένα με σαμπάνια, ένα κουτί ντεπόν , σπασμένο ρολόι από τα παλαμάκια, δυο λάστιχα αναγόμωση που χρειάζομαι επιπλέον, κάτι ποδιές για το GV, ένα snorkel, και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό panoshm » Παρ Ιαν 15, 2010 1:43 pm

Μπράβο ρε παιδιά, τα σπάσατε! :dance:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Παρ Ιαν 15, 2010 2:10 pm

Εγώ σας ξέρω τι νούμερα είστε , τι θα πουν βρε τα νέα μας μέλη που μπαίνουν και βλέπουν τα όργιά μας !!! :evil: :lol: :lol: :lol:

Μπράβο βρε , ειλικρινά σας ζήλεψα ! :roll:

Δεν ξέρω τι άκρη θα βω ...αλλά το επόμενο δεν το χάνω με τίποτα !!!

( Το Κατερινάκι στην πεθερούλα μου και θα καεί το πελεκούδι !!! ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό Εx-Member » Παρ Ιαν 15, 2010 2:28 pm

ενα εχω να πω...
εγω τσιγαρα στην φυλακη δεν φερνω σε κανεναν! :snooty:
Εx-Member

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Παρ Ιαν 15, 2010 2:31 pm

Dragonfly έγραψε:ενα εχω να πω...
εγω τσιγαρα στην φυλακη δεν φερνω σε κανεναν! :snooty:

Ρε μας δουλεύεις ??? :evil:

Πως να τα φέρεις τα τσιγάρα , αφού θα είσαι και εσύ ΜΕΣΑ μαζί μας ??? :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό estilo » Παρ Ιαν 15, 2010 3:56 pm

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά τα προχθεσινά γεγονότα και αφού πέρασαν δύο ημέρες για να συνέλθουμε πρέπει να πω τα εξής:

Α. Δυστηχώς δεν βρήκαμε τα απωλεσθέντα αντικείμενα κάποιων..... (ονόματα δεν λέμε :D )
Β. Ο δικηγόρος μας, μας είπε οτι δέν φέρουμε καμία ευθύνη απέναντι σας καθως και στις οικογένειες σας (κυρίως στις γυναίκες σας) για τυχόν ευτράπελα που συνέβησαν στον χώρο μας :!:
Γ. Τελικά ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ονομάζετε ακόμα την συγκέντρωση σας ως ο καφές της τετάρτης (για να τα βλέπει η οικογέννεια :!: :!: :?: :?:)
Δ. Θα παρακαλούσαμε τον νίκο char να δημοσιεύσει όλες τις φωτό για να δεί ο κόσμος ποιοί πραγματικά είσαστε :!: :lol: :lol: :lol:
Ε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και χαρούμενοι που μια παρέα σαν την δικιά σας ήρθε και έκαψε το μαγαζί και μας έκανε να περάσουμε και εμείς υπέροχα μαζί σας :!:

Η παρεούλα είναι super και με δυο ουισκάκια παραπάνω γίνετε μια τρελλή super παρέα και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είμαστε και εμείς μέλη του club σας :!:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ :!: :!: :!:

Υ.Γ. Σπύρο ο παρκαδόρος να ξέρεις μας περιμένει για να φροντίσει εμας και τα αμαξάκια μας και να μας κεράσει ποτάκι στην ψειρού την επόμενη φορά :!:
Υ.Γ(2) Μόνο να μην ξεχάσετε τα τσιγαρα σας...... :!: :!: :!:
estilo
4x4 newbie member
4x4 newbie member

cb: Όχι

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Παρ Ιαν 15, 2010 7:00 pm

dpol έγραψε:Λοιπόν κύριοι, για όλα αυτά που είδατε ένας είναι ο φταίχτης, αυτός ο τύπος με την ευγενική φυσιογνωμία και το αγγελικό πρόσωπο (δεν θα σας πω ποιος αλλά σίγουρα τον αναγνωρίζεται) που κατά βάθος κρύβει έναν διαφθορέα, έναν υποχθόνιο τύπο που το μόνο που θέλει είναι να παρασέρνει με το ζόρι στο βούρκο της νύχτας σοβαρούς οικογενειάρχες.

Είναι ολοφάνερο στις φωτό ότι συρθήκαμε παρά την θέληση μας και υποβληθήκαμε σε μαρτύρια τύπου πιες ένα σφηνάκι το λεπτο, γύρνα γυρω – γυρω από το τσιγάρο στο πάτωμα και χτύπα τις παλάμες σου μέχρι να ματώσουν, το αποκορύφωμα όλων δε ήταν ότι έπρεπε να υποστείς και το μαρτύριο του καταβρέγματος με ένα άθλιο αφρίζων υγρό που έρεε από μποτίλιες τις οποίες κρατούσαν άτομα που δεν γνωρίζω (τσιράκια του εν λογω κυρίου θεωρώ πως ήταν).

Κατόπιν αυτού αγαπητοί δηλώνω ξεκάθαρα ότι αποσύρω την εμπιστοσύνη μου από το συγκεκριμένο άτομο και θέτω υπό αμφισβήτηση και κάποια άλλα που συμμετείχαν στην προχθεσινή απόπειρα διασυρμού επιφανών μελών και διαχειριστών του παρόντος φόρουμ,

Επιφυλάσσομαι δε να ασκήσω και κάθε νόμιμο δικαίωμα προς αποζημίωση για τις ζημιές που υπέστη (δεν πηγα στην δουλεία την επόμενη μέρα, δυο τηγάνια και πεντέξι πιατέλες στο σπίτι σπασμένα, πουκαμισο παντελόνι βρεγμένα με σαμπάνια, ένα κουτί ντεπόν , σπασμένο ρολόι από τα παλαμάκια, δυο λάστιχα αναγόμωση που χρειάζομαι επιπλέον, κάτι ποδιές για το GV, ένα snorkel, και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance:

:? Υπάρχουν τέτοια μέλη αναμεσά μας :?: κύριε δημήτρη μας ποιόν εννοείτε??? πείτε ανοιχτά για να ξέρουμε να προστατευτούμε και εμείς απο κάτι τέτοιους υποχθόνιους τύπους :!:
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό DDesigner » Παρ Ιαν 15, 2010 8:20 pm

tzivi_tzon έγραψε: Δε τους μεταφέρουμε και Παρασκευή λέω εγώ ώστε να μη δουλεύουμε και την επομένη!

+10000000000000
ΚΑΛΑ ΤΙΜΟΝΙΑαααα...ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ!!!...
Εικόνα
https://www.youtube.com/@ecoDesigner_GF_v6
Άβαταρ μέλους
DDesigner

Λάστιχα: MUD TERREN
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: DYI / KIB +8
Εργάτης: Ναι
Aka: ECO
Name: Μάκης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Kαφέδες / Ποτάκια / Αθλοπαιδιές / Και....άλλες παρατυπίες!!

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες