Συνεργειο Xtreme4x4 στο Ταυρο

Παράπονα, προτάσεις για τα συνεργεία

Συνεργειο Xtreme4x4 στο Ταυρο

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Δευτ Ιαν 11, 2010 4:52 am

Φιλαρακια μου,
Υστερα απο παρα πολλους μηνες σκεψης και στεναχωριας, τελικα αποφασισα να γνωστοποιησω στο διαδυκτυο την περιπετεια μου με το συνεργειο της X-treme 4x4 στο Ταυρο.( Ειναι το συνεργειο οπου και μου τουρμπισε το αυτοκινητο ) Εκδικητικος τυπος δεν ειμαι καθε αλλο...Ειμαι ο μεγαλυτερος χαβαλες του κοσμου αλλα εαν με κοροιδεψεις ή/και μου πεις ψεματα, καλυτερα να μην με γνωριζες. Ειδικα οταν στο ψεμα η στην αληθεια παρεμβαλεται ποσο υψους 5.000 ευρω ετσι για πλακα!

Μπηκα λοιπον στην σελιδα του και στο κομματι που αναφερεται στο αυτοκινητο μου εγραψα τα εξης τη 10η Ιαν 2010 με ωρα δημοσιευσης 06.11πμ στον ιστοχωρο

http://www.xtreme4x4.gr/article_detail.asp?e_cat_id=70&e_cat_serial=001009004&e_cat_serial=001009004&e_article_id=1722

(Βεβαιως και το εχει κατεβασει ετσι ωστε καποιος να μην μπορει να εισελθει στο "τοπικ" και να διαβασει.

Παρακαλω μετα απο εσας :

"Ειμαι ο ιδιοκτήτης του Grand Vitara που εχει φτιαξει ο κυριος Τσουκας.
Μπορω να πω πως εμεινα ευχαριστημενος εως τα 60.000 χιλιομετρα.
Απο εκει και περα, αρχισανε τα προβληματα. Φουσκωσε το καπακι, στραβωσε και τα γνωστα προβληματα ψυκτικων-λαδιων αρχισαν να εμφανιζονται ωσπου μια μερα το αυτοκινητο εκαψε φλαντζα.
Η πρωτη επισκευη εγινε με κοστος 800 ? και ολα καλα μεχρι που τελικα χτυπησε στροφαλο-μπιελα.
Το αυτοκινητο επισκευαστηκε με κοστος 7500 ? λογω αλλαγης στροφαλου-μπιελων-πιστονιων ( ολα σφυριλατα ) ελαφρομενου βολαν, 6 φτερου δισκου, πλατω σετ γενικης του μοτερ, επανασυνδεση του εγκεφαλου γιατι στο συνεργειο σου εγιναν ταρζανιες, φουλ μειγμα και καθολου ελεγχος του avance χωρις την πλεξουδα που θεωρητικα εχω πληρωσει στα 5.000 που σε πληρωσα, ο εγκεφαλος επισης εχει μια απωλεια στο καπακι εκει που ειναι οι φισες το οποιο λειπει και δε ξερω τον λογο, και γενικα σε οποιον μηχανικο-βελτιωτη που το πηγα μου ειπανε πως πρωτον τα χρηματα που σου εδωσα ητανε παρα πολλα για την κατασκευη ολων αυτων που εκανες, και δευτερον πως ειναι πολυ προχειρη.
Εαν θελεις μεσω e-mail μπορω να σου πω ποιοι μου το ειπανε και τρεχα βρες τους. Εγω προσωπικα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος διοτι! θα μπορουσες εξ αρχης να μου ξηγηθεις οτι κοιτα να δεις φιλε θα δωσεις 5 χιλιαρικα αλλα δε θα εχεις κανενα προβλημα. Αλλα ειδα πως εγγυηση δε δινεις. Δε μου εβγαλες εναλλακτικες λυσεις οπως πχ για να ΜΗΝ εχεις κανενα προβλημα δωσε κατι παραπανω και θα σου κανω ενα μοτερ μπετο και θα δουλευεις με ασφαλεια στο 1 μπαρ.
Το οτι ζητησα τουρμπο που αναφερεις πιο πανω ητανε καθαρα λογω αγνοιας. Εσυ σαν επαγγελματιας ( που για μενα δεν εισαι σωστος ) θα επρεπε να μου πεις οτι οκ καλο το τουρμπο αλλα εχει αυτα τα πλεονεκτειματα και αυτα τα μειονεκτηματα.Στην αρχη ειχαμε συμφωνησει στα 150 αλογα και στο τελος βγηκανε 138 και αργοτερα ψωφησαν και τα 138. Εχω καταντησει να μην εχω αυτοκινητο για ενα μηνα με οποιο κοστος πληρωνω για αυτο ( ειτε δανεικο αμαξι ειτε ΜΜΜ ειτε ταξι.)
η δουλεια μου απαιτει χιλιομετρα και αυτη τη στιγμη εξαιτιας σου ειμαι πολυεξοδος. Πραγματικα λυπαμαι που σε εμπιστευτηκα στον τομεα tuning γιατι μου φαινοσουν κομπλε τυπος.Για τους αλλους τομεις ( αναρτησεις-αξεσουαρ περιφερειακα) δεν μπορω να μιλησω γιατι δεν εχω αποψη.Παντως ολα δεν ειναι οπως φαινονται τελικα και αντι να αποκτησεις εναν φιλο που στο vitaraclub ειναι πασιγνωστος, αποκτας εναν εχθρο και ενα club να το σκεφτεται να πατησει στο μαγαζι σου υστερα απο αυτο που συνεβη. Ευχαριστω για την κατανοηση, και θα υπαρχει ημερησια παρακολουθηση της σελιδας διοτι αν σβηστει το σχολιο μου ( κατα λαθος παντα ) θα προβω σε αλλες ενεργεις σε αλλα φορουμ οπου εκει ακουγομαι.Και ολα αυτα με την τεραστια πιεση των 0.3 bar.
Γεια σου.

Παρολα αυτα, οπως ειδατε τον ενημερωσα πως εαν σβηστει το σχολιο μου θα προβω σε ενεργειες τετοιου ειδους και παρα την εμμεση προτροπη μου να μη το κανει, το εσβησε. Ετσι λοιπον σας παραθετω εδω το τι εγινε. Και ξανα λεω. Στο θεμα tuning εμενα με αφησε ανικανοποιητο. Και θα ενημερωσω τον οποιονδηποτε θελησει να κανει μετατροπη στο αυτοκινητο του να μη την κανει εκει με ζωντανο παραδειγμα τα δικα μου τα χαλια πλεον. Και επιπλεον θα συνεχισω να το λεω #$@@ λογια για το συνεργειο του σε θεματα tuning. Αναρωτιεμαι ολοι αυτοι ( http://www.xtreme4x4.gr/articles_list.asp?e_cat_serial=001009004&e_cat_id=70 δεν εχουνε αντιμετωπισει προβλημα ή πειραματιστηκε στο δικο μου?
Οποιες προτασεις δεκτες!
Επισκέπτης

Re: Συνεργειο Xtreme4x4 στο Ταυρο

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Δευτ Ιαν 11, 2010 9:39 am

Καλό είναι όταν ανοίγουμε τέτοιες δουλειές να ψαχνώμαστε περισσότερο....
Και οταν πειράζεις κάτι τόσο σημαντικο-ευαισθητο , αν δν λεχεις κ μια εγγυηση στο χέρι σου τα πράγματα γίνονται πολυ χειρότερα....

Από οσα έχω διαβασει σε διάφορα φόρουμ , οι περισσότεροι που τα τουρμπίσανε αντιμετωπίσανε πολλά προβλήματα....

Θετικό το γεγονός ότι το αναφερεις στο club για να αποτρέψεις και αλλους να πανε σε διάφορους άσχετους κ να φορτωθούν προβλήματα....

Απο προσωπική εμπειρία με μηχανικούς(οχι βελτιωτές) κ όχι μόνο για το GV , η αποψη είναι ότι δν πειράζεις τπτ....

Ειδικά τα καινούρια αυτοκίνητα είναι υπερευαίσθητα...
Εγω φίλτρο ήθελα να άλλαξω στο skoda(να βάλω K&N) και ο μηχανικός μου είπε ότι ο εγκεφαλος θα διαβάζει παραπανω αερα και θα τα μπερδεύει όλα!!!
Γιατί όταν ρωτάς κάποιον που δν έχει σκοπό το κέρδος , νομίζω ότι σου απαντα ειλικρινα...

Τωρα όταν θα μπεις στο μαγαζί του άλλου , για να του αφησεις 5000 ευρώ πιστευεις ότι θα σου πει μν το βάλεις????Εγω δν νομίζω....

Ελπίζω να βρεις την ακρη κ όλα να εξελιχθούν ομαλά....
Άβαταρ μέλους
ximikos00
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF Goodrich A/T
Suspension: ΟΜΕ/ΚΥΒ
cb: Ναι
Name: Ανδρέας

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Δευτ Ιαν 11, 2010 12:02 pm

Φιλε μου καλησπερα,
Υποτιθεται πως ειναι ειδικος και πως ειναι βελτιωτης τζιπ.
Υποτιθεται ομως γιατι οπως αποδειχθηκε δεν...
Δεν αποσκοπω στο να βγαλω ακρη, ουτως η αλλως η ζημια εχει γινει και αυτος δε προκειται να μου αναγνωρισει κατι. Το αυτοκινητο φτιαχνεται σε σωστα χερια αυτη τη φορα και απλα ενημερωνω τον κοσμο πως αν προκειται για βελτιωση να παει αλλου και οχι σε αυτον. Δεν εχω πλεον κακια μεσα μου αλλα δεν τρωω και κουτοχορτο!
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό alex23 » Δευτ Ιαν 11, 2010 1:59 pm

οταν κανεις μετατροπές στο αμαξι σου αλλού χανεις και αλλού κερδίζεις!
εσυ λοιπόν τα ζυγίζεις και αποφασίζεις αν αξίζουν οι θυσίες.
δεν εχουν ολοι την διαθεση να μπουν σε μια τετοια αντιδικία με το συνεργειο τους για αυτο και αυτα τις περισσότερες φορες δεν βγαίνουν προς τα εξω.

ο καθε ενας απο εμας μπορει να βγαλει τα συμπεράσματα του απο την περιπέτειά σου!
βεβαια καλο ειναι να ακούσουμε και τον αντίλογο! :P
εύχομαι να μην ξανά αντιμετωπίζεις πρόβλημά!
Άβαταρ μέλους
alex23
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: BFgoodrich 50/50
Suspension: R.R.
Name: Αλεξανδρος

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Δευτ Ιαν 11, 2010 2:19 pm

Το θεμα Αλεξ μου ειναι οτι τελικα δε κερδισα καπου. Και αυτο απο κακοτεχνια. Αν ηξερα να τουρμπιζω θα το εκανα μονος μου οπως εχω περασει τα προβολακια μου πχ...η τα φαναρια απο το δυλιτρο η οποια αλλη πατεντα εκανα στο αυτοκινητο μου, ηλεκτρικη. Ναι βεβαιως να ακουσουμε τον αντιλογο αλλα δε πιστευω πως εχει να πει κατι ουσιωδες. Σα να το βλεπω μπροστα μου θα πει " δεν ειναι δικο μου λαθος αλλα δημιουργηθηκε απο λαθος χειρισμο, δεν εκανε σωστα την συντηρηση, δεν δεν δεν δεν... " οκ εγω εδω ειμαι να ακουσω οποια γνωμη και συμβουλη. Και πανω απο ολα δε θελω ουτε καβγαδες , ουτε βεντετες , ουτε απειλες , ουτε τιποτα. Αναλυψη ευθυνων θελω κατι που δε προκειται να γινει απο το συγκεκριμενο.
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό val_rent » Δευτ Ιαν 11, 2010 8:04 pm

Το σχόλιο σου υπάρχει, είναι κάτω κάτω.
Μάλιστα ο παρακάτω κύριος έγραψε τα εξής:

jason
Ειναι τραγικο να υπαρχει τετοια εκμεταλευση απο μερους της εταιριας σας και αν ισχυουν αυτα που προαναφερει το παιδι για το αυτοκινητο που διαφημιζετε προφανως δεν πηρατε και την εγκριση του πριν το δημοσιευσετε..ο καθενας νομιζει οτι μπορει να κανει οτι θελει για να παιρνει τα χρηματα των ανυποψιαστων..παλι καλα που υπαρχουν ατομα που πραγματικα ενδιαφερονται σαν τον κυριο ιδοκτητη του διαφημιζομενου vitara. Φιλε πετρο ευχαριστο που μας ανοιξες τα ματια.

Μακάρι να αναλάβει τις ευθύνες του το συνεργείο και να σε αποζημιώσει. :evil:
Άβαταρ μέλους
val_rent
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: TOYO OPEN COUNTRY AT
Suspension: MAMA

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Δευτ Ιαν 11, 2010 8:53 pm

Φίλε έμπλεξες. Περαστικά και υπομονή τουλάχιστον εγγύηση θα έπρεπε να του είχες ζητήσει. Στην σημερινή εποχή συμφωνίες κυρίων δεν κάνουμε .
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Δευτ Ιαν 11, 2010 9:32 pm

Ρε Πέτρο τι να πώ ρε φίλε :(
Εδώ βασικά με τις αποδείξεις που λές ότι έχεις για κακοτεχνείες και παραλήψεις από τους τύπους που σου εγγυήθηκαν για την καλή λειτουργία και την σωστή δουλειά μια αποζημίωση για την όλη χασούρα σου πρέπει να την διεκδικήσεις και ξέρεις τον τρόπο :wink:
Ελπίζω να έχεις βγάλει φωτογραφίες ώς ντοκουμέντα και τα λεγόμενα των νέων μαστόρων να μπορούν να επαναληφθούν.Επιμένω ότι δεν πρέπει να φάς όλη την χασούρα εσύ αλλά να μπούν και αυτοί οι ''κύριοι'' στον χορό έστω με αποζημίωση για την @#$%$%% τους :wink:

Καλά έκανες και τους έκραξες αφού κάποιοι δεν ξέρουν ότι ζούμε στον 21ο αιώνα και τα στραβά όπως και τα καλά τρέχουν με ταχύτητα φωτός!

Καλά ξεμπερδέματα και με ένα εργαλείο 10 φορές καλύτερο από πρίν :wink:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό panoshm » Δευτ Ιαν 11, 2010 11:54 pm

Πέτρο λυπάμαι πραγματικά για το λούκι στο οποίο μπήκες... Εγώ έχω να σου προτείνω το εξής:

1. Να σκανάρεις όσα περισσότερα αποδεικτικά έγγραφα μπορείς, είτε είναι αποδείξεις, του ιδίου συνεργείου είτε άλλου συνεργείου το οποίο ανέλαβε την αποκατάσταση των ζημιών
2. Να αναρτήσεις post με πλήρη αλλά απλή αναφορά όλων των γενομένων περιστατικών (χωρίς περαιτέρω σχολιασμό) τα οποία θα αποδεικνύονται από τα σκαναρισμένα έντυπα:
2α. Σε ΟΛΑ τα forum και site που ασχολούνται με το αυτοκίνητο (θα είναι καμιά 20-30)
2β. Στο site του συνεργείου, ενημερώνοντάς τον ότι αν δεν σου επιστρέψει ΟΛΑ τα χρήματα που σου πήρε, ότι ΔΕΝ θα αποσύρεις το ΙΔΙΟ Post που θα έχεις αναρτήσει στα ως άνω sites και ΔΕΝ θα "επαναπροσδιορίσεις" τις απόψεις σου για το μαγαζί του ως προς την υπευθυνότητά του...

Τι εννοώ απλή αναφορά? Να μην αναφέρεσαι σε λάθη και να μην λές αυτολεξή αυτό που πιστεύεις εσύ.... Άσε τα έγγραφα να το δείχνουν και ο κόσμος θα καταλάβει...

Επιμένω σε αυτό καθώς στα αποδεικτικά στοιχεία γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση

Ένας δικηγόρος πιστεύω θα σε βοηθούσε καλύτερα ως προς το τι πρέπει να προσέξεις στην σύνταξη του post που σου προτείνω να αναρτήσεις
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τρί Ιαν 12, 2010 12:47 am

Επισκέπτης έγραψε:Φίλε έμπλεξες. Περαστικά και υπομονή τουλάχιστον εγγύηση θα έπρεπε να του είχες ζητήσει. Στην σημερινή εποχή συμφωνίες κυρίων δεν κάνουμε .

Οσοι τον ρωτησαν αν δινει εγγυηση ειπε πως δε δινει! Και αυτο φαινεται απο τα δικα του γραπτα εδω http://www.xtreme4x4.gr/article_detail.asp?e_cat_id=70&e_cat_serial=001009004&e_cat_serial=001009004&e_article_id=1722
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τρί Ιαν 12, 2010 12:54 am

Επισκέπτης έγραψε:Ρε Πέτρο τι να πώ ρε φίλε :(
Εδώ βασικά με τις αποδείξεις που λές ότι έχεις για κακοτεχνείες και παραλήψεις από τους τύπους που σου εγγυήθηκαν για την καλή λειτουργία και την σωστή δουλειά μια αποζημίωση για την όλη χασούρα σου πρέπει να την διεκδικήσεις και ξέρεις τον τρόπο :wink:
Ελπίζω να έχεις βγάλει φωτογραφίες ώς ντοκουμέντα και τα λεγόμενα των νέων μαστόρων να μπορούν να επαναληφθούν.Επιμένω ότι δεν πρέπει να φάς όλη την χασούρα εσύ αλλά να μπούν και αυτοί οι ''κύριοι'' στον χορό έστω με αποζημίωση για την @#$%$%% τους :wink:

Καλά έκανες και τους έκραξες αφού κάποιοι δεν ξέρουν ότι ζούμε στον 21ο αιώνα και τα στραβά όπως και τα καλά τρέχουν με ταχύτητα φωτός!

Καλά ξεμπερδέματα και με ένα εργαλείο 10 φορές καλύτερο από πρίν :wink:

Κοιτα. το αυτοκινητο φτιαχτηκε το Ιουνιο του 07 και αυτο φαινεται μονο απο το βιβλιο εισερχομενων οχηματων.Αποδειξη εφοριας δεν εχω. Και αργοτερα πηγα για να μου ξανακολλησει το χταποδι διοτι ραγισε. Ο λογος ? Δε μου ειχε βαλει swan η οπως λεγεται! Εξατμισας δεν ειναι απο οτι ειδα, αλλα η πολλαπλη επειδη ειναι φτιαχτη θα μπορουσε να μου εχει τοποθετησει και ενα swan. Στο συνεργειο του μεσα εχει κολληση αργκον οποτε σιιγαααα την δυσκολια! Σημειωτεων οτι μου πηρε 100 ευρω για να μου κολλησει ξανα το χταποδι, και αν το δεις τωρα, δεν ειναι χταποδι, ειναι μια μαζα απο κολληση!
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τρί Ιαν 12, 2010 1:13 am

panoshm έγραψε:Πέτρο λυπάμαι πραγματικά για το λούκι στο οποίο μπήκες... Εγώ έχω να σου προτείνω το εξής:

1. Να σκανάρεις όσα περισσότερα αποδεικτικά έγγραφα μπορείς, είτε είναι αποδείξεις, του ιδίου συνεργείου είτε άλλου συνεργείου το οποίο ανέλαβε την αποκατάσταση των ζημιών
2. Να αναρτήσεις post με πλήρη αλλά απλή αναφορά όλων των γενομένων περιστατικών (χωρίς περαιτέρω σχολιασμό) τα οποία θα αποδεικνύονται από τα σκαναρισμένα έντυπα:
2α. Σε ΟΛΑ τα forum και site που ασχολούνται με το αυτοκίνητο (θα είναι καμιά 20-30)
2β. Στο site του συνεργείου, ενημερώνοντάς τον ότι αν δεν σου επιστρέψει ΟΛΑ τα χρήματα που σου πήρε, ότι ΔΕΝ θα αποσύρεις το ΙΔΙΟ Post που θα έχεις αναρτήσει στα ως άνω sites και ΔΕΝ θα "επαναπροσδιορίσεις" τις απόψεις σου για το μαγαζί του ως προς την υπευθυνότητά του...

Τι εννοώ απλή αναφορά? Να μην αναφέρεσαι σε λάθη και να μην λές αυτολεξή αυτό που πιστεύεις εσύ.... Άσε τα έγγραφα να το δείχνουν και ο κόσμος θα καταλάβει...

Επιμένω σε αυτό καθώς στα αποδεικτικά στοιχεία γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση

Ένας δικηγόρος πιστεύω θα σε βοηθούσε καλύτερα ως προς το τι πρέπει να προσέξεις στην σύνταξη του post που σου προτείνω να αναρτήσεις

Οχι δεν εχω τιποτα απο αποδεικτικα στοιχεια και αυτο ειναι υπερ του!

Το αμαξι αυτη τη στιγμη φτιαχνεται σε συνεργειο φιλικο. Δεν εχω καμια ορεξη να μπλεξω κανεναν απο τα παιδια εξ αιτιας του.
Τελευταία επεξεργασία από Επισκέπτης και Τρί Ιαν 12, 2010 1:48 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τρί Ιαν 12, 2010 1:46 am

Οχι Φανη ενταξει. το αποσυρω το τελευταιο! Ευχαριστω!
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Georgios » Τρί Ιαν 19, 2010 12:11 am

Επι του θεματος να παραθεσω αυτο το link απο το Hellas Jeep Club το οποιο πετυχα τυχαια ψαχνοντας για αποστατες για φιλο με Compass. Ο συντακτης αναφερεται με εξισου καλα λογια στην εν λογω εταιρια αλλα θα προτεινα να διαβαστει το θεμα εξ ολοκληρου. Το ενδιαφερον ειναι οτι περιεχει και παρεμβαση καποιου εκπροσωπου της εν λογω εταιριας.
http://www.hellasjeepclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2087&postdays=0&postorder=asc&start=0
Άβαταρ μέλους
Georgios
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τρί Ιαν 19, 2010 1:50 am

To διάβασα και εγώ όλο !!! :shock: :shock: :shock:

Δεν ξέρω τι έφταιξε στην περίπτωση αυτή , όμως ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήταν γραφτό να ζήσει και έζησε μετά από αυτό που συνέβη ...

Για σκέψου , όπως λέει και εκείνος να είχε βγεί η γυναίκα του με το αμάξι στην εθνική και να της έφευγε η ρόδα ! :shock: :shock: :shock:

Τους φύλαξε ο Θεός πραγματικά !

Διαβάστε το τόπικ ολόκληρο , σοκάρει !!! :shock: :shock: :shock:
Επισκέπτης

Επόμενο

Επιστροφή στο Συνεργεία

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες