Λαε του φορουμ...
Αγαπητα του μελη...
Παιδια των μελων...
( Αν καποιο αυτοκινητο ειναι μελος ας μιλησει και αυτο )
Ξεκιναω την κατασκευη του σνορκελ. Αρχικα λοιπον σκεφτηκα μιας και ειναι συνεργειο το λατρεμενο μου, να παω απο εκει και να ξεκινησω τις εργασιες παραλληλα. Σκεφτηκα λοιπον να μπει το σνορκελ πισω απο το φαναρι του συνοδηγου
( καπως ετσι αλλα απο την αλλη μερια )
[wrapimg=]
http://www.safarisnorkel.com/docs/product.htm [/wrapimg]
μιας και πιο πανω ειναι η θεση της μπαταριας ,αλλα εχει προκυψει το εξης προβλημα.
Πρεπει να κανω ενα καλουπακι ετσι ωστε να "θυληκωσει" στο φτερο η κατασκευη, και συγκεκριμενα το κομματι που θα γινει η τρυπα για να περασει μεσα η σωληνα "Petzetakis"

. Για αρχη σκεφτηκα καμια 10 κομματια αλουμινοχαρτο να τα ακουμπισω πανω και με ενα ρολο μικρο τυπου κωλοχαρτο να το περασω πανω κατω για να παρει μορφη. Μετα εκει πανω θα πεσει επεξεργασια με πολυεστερικα φυλλα και καποια παξιμαδια ετσι ωστε να μπορεσει να στερεωθει. Δε ξερω αν με καταλαβαινετε μεχρι εδω αλλα αν οχι το εξηγω αλλιωτικα... Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Αντι το αλουμινοχαρτο μπορω να βαλω καποιο αλλο υλικο ετσι ωστε να παρει το σχημα του φτερου και μετα να το φτιαξω οπως θελω? εχω σκοπο να το κανω γυρω στα 6-8 χιλιοστα παχος το συγκεκριμενο ετσι ωστε
1) να μπουν παξιμαδια για να μπορεσει να βιδωσει απο την αλλη μερια,
2) να βαλω κατι σε μικρο σωληνακι ετσι ωστε να παρει το αναποδο σχημα του και να βαλω μεσα μετα στο "ρυακι" που θα εχει δημιουργηθει κατι σα τσιμουχα, η ακομα και αυτο το μαυρο αηδιαστικο πραγμα που εχουνε τα παραθυρα γυρω τους για να κολλανε και το πλαστικο ναυλον φυλλο στις πορτες.
Ευχαριστω προτιστως για την υπομονη σας διαβαζοντας ολο αυτο το κατεβατο, και δευτερον για οποιες λυσεις.
Υποψιν, οποιος μου δωσει τη καλυτερη απαντηση θα του φτιαξω ενα ( αν του αρεσει το δικο μου βεβαια.. ) η Προσφορα ισχυει μονο για 1,6 , 1,9 , 2,0 , 2,4 , 3,2 new grand vitara και ολες τις εκδοσεις grand vitara, vitara , jimny , ααα.. και ενα maverick. Αυταααα...