Πολιτισμός

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Πολιτισμός

Δημοσίευσηαπό tano » Παρ Αύγ 24, 2012 9:06 am

2012 και στη χώρα πού γέννησε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ /στα Χανιά/ πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση πολιτών με απαίτηση να μη δεχτούν στους δημοσίους παιδικούς σταθμούς
αλλοδαπά παιδιά!!!!????
Και το αποτέλεσμα- σε όλους τούς σταθμούς να έχουνε δεχτεί μόνο 2 παιδιά με ξένα ονόματα .
Ευτυχώς που ο ΑΒΕΡΩΦ δεν γεννήθηκε στα ΧΑΝΙΑ!!!!!
Γιατί δεν ισχύει το ίδιο και στην ΕΦΟΡΙΑ-να μη πληρώνουν φόρους όσοι έχουνε ξένο επίθετο!!!
2012 !!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από Anonymous και Παρ Αύγ 24, 2012 3:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Διορθώθηκε ο τίτλος του θέματος.
άλλο
Άβαταρ μέλους
tano
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Name: θανασησ

Re: πολιτιζμοσ

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Παρ Αύγ 24, 2012 9:37 am

ναι αλλά να μη πηγαίνουμε στο άλλο άκρο να μην έχει χώρο όμως για τα ελληνοπουλα επειδή έχει πήξει ο τόπος από *****ας πούμε :whistle:
γιατί στη χώρα που ζούμε όλο στα άκρα κινούμαστε

edit by moraitis προσοχή παιδιά σε χαρακτηρισμούς
vitaroulas
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Univergoma Hamada
Suspension: Mad,Kyb,αποστάτες
cb: Ναι
Aka: damino
Name: Δαμιανός

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Παρ Αύγ 24, 2012 9:46 am

Παιδιά ψυχραιμία...απο την στιγμή που ο κάθε αλλοδαπός είναι νόμιμα στην χώρα, υποβάλει φορολογική δήλωση, εργάζεται πληρώνει ένσημα και φορολογείται έχει τα ίδια δικαιώματα με όλους μας...όπως θα θέλαμε και να είχαν τα εληνόπουλα στην Γερμανία πχ και αλλού :wink: Τώρα εαν οι περικοπές εισοδημάτων στέλνουν τα παιδιά σε κρατικούς σταθμούς που και αυτοί είναι κουτσουρεμένοι, οι ένοχοι είναι αλλού :wink:
Και επίσης παρακαλώ πολύ λίγο προσοχή στος χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούμε :wink:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
cb: Όχι
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό funky mylon » Παρ Αύγ 24, 2012 9:57 am

κριμα για την πατριδα μου...τα Χανιά...

με μια προχειρη ματια : το προβλημα δεν ειναι οι νομιμοι αλλοδαποι. αλλα οι αυξανομενη αναγκη για ορθό κοινωνικό κρατος για το οποιο ΟΛΟΙ πληρωνουμε Ελληνες κ Αλλοδαποι.

απλα μας στρεφουν το βλεμμα, αλλού...και μας δειχνουν ποιόν "εχθρό" εχουμε να πολεμησουμε, χαϊδευοντας μας -παραλληλα- τα αυτια...

ειρηνη ημιν
funky mylon
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Name: Γιαννης

Δημοσίευσηαπό printioa » Παρ Αύγ 24, 2012 10:10 am

ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Παιδιά ψυχραιμία...απο την στιγμή που ο κάθε αλλοδαπός είναι νόμιμα στην χώρα, υποβάλει φορολογική δήλωση, εργάζεται πληρώνει ένσημα και φορολογείται έχει τα ίδια δικαιώματα με όλους μας...όπως θα θέλαμε και να είχαν τα εληνόπουλα στην Γερμανία πχ και αλλού :wink: Τώρα εαν οι περικοπές εισοδημάτων στέλνουν τα παιδιά σε κρατικούς σταθμούς που και αυτοί είναι κουτσουρεμένοι, οι ένοχοι είναι αλλού :wink:
Και επίσης παρακαλώ πολύ λίγο προσοχή στος χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούμε :wink:

Συμφωνω , και ας παραβλεψουμε το οτι μερικοι νομιμοι και οικογενειαρχες μεταναστες αγαπουν αυτο το τοπο και τον βριζουν πολυ λογοτερο απο πολλους γηγενεις.
Το λαθος και το κακο μαζι ειναι οτι παντα αντι να τα βαζουμε με το κρατος και την πολυ κακη προνοια του που πηγαζει απο την πολυ κακη διαχειριση , που δεν μπορει να προσφερει παιδια , ασφαλεια και υγεια ενω την εχουμε πληρωσει, τα βαζουμε με τα αποτελεσματα αυτης της πολυ κακης πολιτικης που ειναι οι λαθρομεταναστες και οι φονιαδες που περνουν τα συνορα μας.
Αλλα τοσο καταλαβαινουμε και τοσο κανουμε. Ευκολος λαικισμος τυπου σκοτωστε τα σκουπιδια, και οχι ας οργανωσουμε ολοι απο το ποστο μας ο καθενας ενα εξιοπιστο κρατος και οχι ενα κρατος λαμογιας.
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ! :ugeek:
Αυτοί που νομίζουν οτι τα ξέρουν όλα , ενοχλούν εμάς που τα ξέρουμε όλα.
Άβαταρ μέλους
printioa
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό manos12-74 » Παρ Αύγ 24, 2012 10:33 am

:think: :think: εγω βλεπω οτι μερα με τη μερα τον ελληνα τον κανουν και πιο ρατσιστη,δεν θεωρω σε καμια περιπτωση οτι ειναι λογικο αυτο που εγινε στα χανια,αλλα φοβαμαι μην ειναι ο προπομπος και αλλων τετοιων φενομενων,βλεπω και διαβαζω καθημερινα ενα φενομενο ρατσισμου-βιας σε καποιο μερος της ελλαδας,ειμαι σιγουρος οτι καποιοι απο μας κανουν μαλιστα παρεα με μεταναστες η τα παιδια τους με τα δικα μας,εγω προσωπικα εχω 2 φιλαρακια που μοιραζονται τα ιδια προβληματα με εμενα,ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και καποια μελη που ειναι αλλοδαποι,οποτε λιγο προσοχη στα γραφομενα.
εγω θιγομαι αφανταστα παλι απο οπιον δεν σεβεται την χωρα στην οποια ζω,δεν δεχομαι απο κανενα να μου την κανει κοτετσι,εχω πολιτισμο, ναι εχω πολιτισμο (οι περισσοτεροι ειναι σωστα σκεπτομενοι με υψηλο επιπεδο νοημοσηνης,αλωστε φενεται και εδω)εχω ηθη,εθημα,κουλτουρα και αλλα πολλα που κανουν αυτη την χωρα να λεγεται ελλαδα,επιβαλεται λοιπον να σεβαστη ο καθενας αυτο,εαν δεν μπορει η νομιζει οτι πρεπει να το αλαξει,να φυγει την επομενη στιγμη ειτε ελληνας ειτε ξενος
Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.
Άβαταρ μέλους
manos12-74
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: dunlop grandtrek at
Suspension: mad+ kyb+αποστατες
Name: Μανος

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Παρ Αύγ 24, 2012 10:38 am

ωραία τα λέτε παιδιά στη θεωρία συμφωνούμε

κι εγώ δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν. και μάλιστα έχω και καλό φίλο Αλβανό
με το κράτος τα έχω όπως όλοι μας
vitaroulas

Δημοσίευσηαπό Νικόλας » Παρ Αύγ 24, 2012 10:59 am

Επίσης δεν ξέρω αν έχετε πληροφορηθεί οτι επειδή η γλώσσα μας είναι δύσκολη για τα παιδιά άλλων χορών,αποφασίστηκε κάποια γράμματα
να αφαιρεθούν απο το αλφαβητάριο γιατί δεν μπορούν να τα προφέρουν.ΠΧ δεν θα υπάρχει το γράμμα Ξ και θα γράφεται με ΚΣ,θα αλλάξει το Ψ
με ΠΣ και θα αφαιρεθούν όλα τα Η,ΟΙ,Υ και θα γράφονται όλα με Ι.Κανονικά Greeklish ας πούμε.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ !!!
Άβαταρ μέλους
Νικόλας

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Suspension: Πολυ σκληρή
Aka: Παλαμίδας
Name: Νικός

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Παρ Αύγ 24, 2012 11:09 am

vitaroulas έγραψε:ωραία τα λέτε παιδιά στη θεωρία συμφωνούμε

κι εγώ δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν. και μάλιστα έχω και καλό φίλο Αλβανό
με το κράτος τα έχω όπως όλοι μας

Σωστός :wink: μερικές φορές απλά ο γραπτός λόγος ξεφεύγει :wink:

Με την ευκαιρία, είναι πραγματική ικανοποίηση να βλέπεις σοβαρά θέματα να αναπτύσονται με σωστούς προβληματισμούς και υπεύθυνα :wink:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό panoshm » Παρ Αύγ 24, 2012 11:13 am

Νικόλας έγραψε:Επίσης δεν ξέρω αν έχετε πληροφορηθεί οτι επειδή η γλώσσα μας είναι δύσκολη για τα παιδιά άλλων χορών,αποφασίστηκε κάποια γράμματα
να αφαιρεθούν απο το αλφαβητάριο γιατί δεν μπορούν να τα προφέρουν.ΠΧ δεν θα υπάρχει το γράμμα Ξ και θα γράφεται με ΚΣ,θα αλλάξει το Ψ
με ΠΣ και θα αφαιρεθούν όλα τα Η,ΟΙ,Υ και θα γράφονται όλα με Ι.Κανονικά Greeklish ας πούμε.

Αν ισχύει, αυτό είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ και δεν πρέπει να μείνει έτσι... :!: :evil: :evil:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Παρ Αύγ 24, 2012 11:40 am

panoshm έγραψε:
Νικόλας έγραψε:Επίσης δεν ξέρω αν έχετε πληροφορηθεί οτι επειδή η γλώσσα μας είναι δύσκολη για τα παιδιά άλλων χορών,αποφασίστηκε κάποια γράμματα

Αν ισχύει, αυτό είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ και δεν πρέπει να μείνει έτσι... :!: :evil: :evil:

ΑΚΡΙΒΩΣ! πολύ σοβαρό. Δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι αλήθεια..
vitaroulas

Δημοσίευσηαπό funky mylon » Παρ Αύγ 24, 2012 11:47 am

υπήρχε μια σκεψη να "απλοποιηθει" η ορθρογραφία μας, για το λογο αυτο...

αλλα αυτο το ακουω, τουλαχιστον μια 4ετια τωρα.

οποτε μπορει να ειναι κ ραδιο αρβυλα...
funky mylon
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Παρ Αύγ 24, 2012 12:59 pm

Εγώ σαν Βασίλης είμαι ρατσιστής,προς τους λαθρομετανάστες,προς το κάθε αλλοδαπό μέσα η έξω από την Ελλάδα που κάνει επικριτικά σχόλια για εμάς δίχως να έχει τη παραμικρή ιδέα του τί πληρώνουμε και περνάμε,προς το κάθε έλληνα κακό πολιτικό,το συνάφι του και τους παρατρεχάμενούς του οι οποίοι μας κατακλέβουν τόσα χρόνια!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Φέτος για 2η χρονιά δε δέχτηκαν τη μικρή μου σε 2 παιδικούς δημόσιους σταθμούς επειδη το εισόδημα μου είναι κατά τη γνώμη τους υψηλό και δέχτηκαν(επειδή τα γνωρίζω το λέω)4 παιδάκια αλλοδαπών από 2 ζευγάρια στα οποία το 1ο ζευγάρι λάδωσε 200ευρώ στην υπέυθυνο(πρέπει να μπει φυλακή αυτή και όλοι οι όμοιοι της)για να μπουν τα 2μικρά στο παιδικό και στο άλλο ζευγάρι επειδή φαίνεται ότι δουλέυει μόνο η γυναίκα ενώ ο σύζυγος κάνει μάυρη εργασία(βγάζει πιο πολλά από πολλούς από εμάς),φαίνεται λοιπόν μικρό δηλωθέν εισόδημα οπότε τα 2 άλλα παιδάκια έπρεπε να μπουν.
Τα συμπεράσματα δικά σας λοιπόν για να μην είμαστε απόλυτοι με το θέμα των Χανίων γιατί μπορεί κάτι τέτοιο να έγινε και εκεί οπότε έχουν εν μέρει δίκιο οι άνθρωποι!!Ποτέ μην είστε απόλυτοι δίχως να γνωρίζετε το τι γίνεται!!
Και στο κάτω κάτω...γνώμη μου και ας φανώ κακός......τόσα χρόνια πληρώνουμε φόρους,μου κρατάνε για το ΙΚΑ και δωρεάν υγεία δεν έχω,μου κρατάνε ΦΜΥ,πληρώνω το ΦΠΑ σε ένα κάρο λογαριασμούς,τέλη κυκλοφορίας και διόδια χωρίς δρόμους,χαράτσια,κεφαλικοί φόροι κ.α........εεεεεεεεε ρε παιδιά.....ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ :!: :!: :!: :!: Τα ελληνόπουλα πρέπει να έχουν προτεραιότητα.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό gv2000 » Παρ Αύγ 24, 2012 1:19 pm

θέλω να πιστεύω πως όπως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι (υπάρχουν παντού και δεν ξεχωρίζουν από την εθνικότητα αλλά από την σαχλαμάρα) έτσι υπάρχουν και άνθρωποι που κρατάνε τον πολιτισμό ζωντανό αυτές τις δύσκολες εποχές...
thank you for the memories GV2000 ! ... I mean it!
(2004-2017)
Άβαταρ μέλους
gv2000

Λάστιχα: 235/70/16
Suspension: custom
Name: Παναγιώτης

Δημοσίευσηαπό funky mylon » Παρ Αύγ 24, 2012 1:47 pm

ο κλεφτης κι ο λωποδύτης...και ο καθε ελεεινός...ειναι τετοιος...ανεξαρτητως εθνικοτητας και ειναι κατακριταίος ετσι κι αλλιως !

η αδικια ειναι αδικία, απ'οποιον κι αν προέρχεται
funky mylon
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες