BOSS έγραψε:Μια βολτα με τον Τονυ θα σας πεισει
Έχοντας δοκιμάσει και τα δύο στο ίδιο τεραιν με κατάλληλα ελαστικά έχω σχηματίσει την γνώμη μου. Το νταστερ στο βουνό είναι ανώτερο.
BOSS έγραψε:Μια βολτα με τον Τονυ θα σας πεισει
GEORGE PALTOGLOU έγραψε:GeorgeTabs έγραψε:Το NGV δυστυχώς δεν πωλείται πια...![]()
4175 το NV, 4527 το σημερινό Touran, σχεδόν 350 χιλιοστά...
Επίσης σε τιμη 16-30 χιλιάδες το Vitara και 22-34 χιλιάδες το Touran...
Μπορείς να βρείς άνετα μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση , και να έχεις πολλά περισσότερα για το βουνό απ'οτι ενα SUV
Και με πολύ λιγότερα απο 19 - 20 κ
johndrama έγραψε:Το νταστερ στο βουνό είναι ανώτερο.
johndrama έγραψε:BOSS έγραψε:Μια βολτα με τον Τονυ θα σας πεισει
Έχοντας δοκιμάσει και τα δύο στο ίδιο τεραιν με κατάλληλα ελαστικά έχω σχηματίσει την γνώμη μου. Το νταστερ στο βουνό είναι ανώτερο.
BOSS έγραψε:johndrama έγραψε:BOSS έγραψε:Μια βολτα με τον Τονυ θα σας πεισει
Αποψη σου Γιαννη και σεβαστη βεβαια αλλα και εμεις το ειδαμε στην πραξη σε περασματα απο GV και NGV που το φτιαγμενο NV του Tony και το αφτιαχτο του Γατου τα καταφεραν μια χαρα.
Υπαρχουν και οι εκδρομες βεβαια που τα αποδεικνυουν ολα αυτα...Oλα καλα ειναι τα οχηματα,θελει να εχει και τσαγανο ο οδηγος μην ξεχναμε!
johndrama έγραψε:Αν είναι να μιλήσουμε για τσαγανό έχω πολλά παραδείγματα και με δικινητα που τα καταφέρνουν μια χαρά ειδικά εδώ επαρχία όπου τα κουκιά είναι μετρημένα στο βουνό βλέπεις αρκετές περιπτώσεις υβριδισμου .
Κοντραφουρης γιωργος έγραψε:Θα σου ελεγα να οδηγησεις ενα βιταρα στο lock θα εκπλαγεις απο την συμπεριφορα του αυτοκινητου. Οκ τιποτα δεν αντικαθιστα τα αργα αλλα εμενα τουλαχιστον εχοντας το gv 13 χρονια εως σημερα με αφησε αφωνο
GeorgeTabs έγραψε:
Όταν το θέμα είναι NV vs άλλα SUV, θεωρώ πως τα μεταχειρισμένα είναι εκτός θέματος, αλλιώς να δούμε και καμία Cayenne turbo με αερανάρτηση που στην άσφαλτο σκοτώνει, στο χώμα υπερέχει του NV (άσχετο που δεν τολμάει κανείς) και είναι στα λεφτά που λες και σηκώνει και περισσότερο παζάρι.
GeorgeTabs έγραψε:
Όταν το θέμα είναι NV vs άλλα SUV, θεωρώ πως τα μεταχειρισμένα είναι εκτός θέματος, αλλιώς να δούμε και καμία Cayenne turbo με αερανάρτηση που στην άσφαλτο σκοτώνει, στο χώμα υπερέχει του NV (άσχετο που δεν τολμάει κανείς) και είναι στα λεφτά που λες και σηκώνει και περισσότερο παζάρι.
kostasRS έγραψε:GeorgeTabs έγραψε:
Ξερεις ποσο ειναι η περιοδικη συντηρηση της αεραναρτησης του πορσε;;![]()
Οπως επισης ξερεις ποσο ειναι τα σερβις του η και το οτι βγαζουν ζημιες σοβαρες,,,,,τις οποιες αν ακουσεις τιμες θα![]()
Και ναι εννοειται ειναι αμαξαρα μην μπερδευουμε τα φρυδια με τααλλα θελει γερο πορτοφολι
stelios8ess έγραψε:Πάω ταχτικά εκδρομές στα χιόνια μαζί με άλλους φίλους που έχουν SUV 4X4,
μερικά με πιο μεγάλη ιπποδύναμη από το δικό μου NV.
Αυτό που διαπίστωσα είναι πως το σύστημα τετρακίνησης του NV είναι πολύ ανώτερο.
Εκεί που οι άλλοι τυραννιούνται ή βάζουν χιονοαλυσίδες εγώ ανεβαίνω άνετα με τα μαμά ελαστικά.
Κάποτε νόμιζα έφταιγαν οι κακοί χειρισμοί οδηγών των άλλων SUV, έκανα λάθος
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες