Για παρουσιαστείτε και οι ποδηλάτες

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Για παρουσιαστείτε και οι ποδηλάτες

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Σάβ Σεπ 17, 2011 10:59 am

Αυτό το Σ/Κ, στο Γκάζι και το ATHENS BIKE FESTIVAL....η μόνη σωτηρία για την τσέπη και την υγεία μας :mrgreen:

http://www.bikefestival.gr/default.asp
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
cb: Όχι
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Re: Για παρουσιαστείτε και οι ποδηλάτες

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Σάβ Σεπ 17, 2011 12:27 pm

Εγώ πάντως για να είμαι ειλικρινής μου την σπάει να βλέπω τα ποδήλατα στην πόλη...Όχι ως αισθητικό θέαμα γιατί εξάλλου στο Εδιμβούργο είναι πίχτρα στο ποδήλατο, αλλά ως οτί όλες οι "alternative" γκομενίτσες και λούλιδες έχουν πάρει το bike και βγαίνουν έξω χωρίς ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ παιδεία. Χύμα!! Ινδιάνοι!! Ούτε κράνος, τίποτα! Έχουν πάρει όλοι τα σπαστα εντομεταξύ (γιατί είναι πιο cool :P) και τους βλέπεις να κάνουνε 600 πεταλιές το δευτερόλεπτο για να έχουν μια αξιοπρεπή ταχύτητα!
Όποιος θέλει να μετακινήται στην πόλη πρέπει να πάρει ποδήλατο κούρσας ή κάτι αντίστοιχο για να έχει μεγάλη ταχύτητα. Σπαστά και κουραφέξαλα στο φάληρο να πουλάνε μούρη και εμείς με τις σούστες στο βουνό πού μας ανήκει και στα μονοπάτια μας!!
Downhill ρεεεε!!

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό mclaren » Σάβ Σεπ 17, 2011 2:39 pm

nick_89 έγραψε:Εγώ πάντως για να είμαι ειλικρινής μου την σπάει να βλέπω τα ποδήλατα στην πόλη...Όχι ως αισθητικό θέαμα γιατί εξάλλου στο Εδιμβούργο είναι πίχτρα στο ποδήλατο, αλλά ως οτί όλες οι "alternative" γκομενίτσες και λούλιδες έχουν πάρει το bike και βγαίνουν έξω χωρίς ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ παιδεία. Χύμα!! Ινδιάνοι!! Ούτε κράνος, τίποτα! Έχουν πάρει όλοι τα σπαστα εντομεταξύ (γιατί είναι πιο cool :P) και τους βλέπεις να κάνουνε 600 πεταλιές το δευτερόλεπτο για να έχουν μια αξιοπρεπή ταχύτητα!
Όποιος θέλει να μετακινήται στην πόλη πρέπει να πάρει ποδήλατο κούρσας ή κάτι αντίστοιχο για να έχει μεγάλη ταχύτητα. Σπαστά και κουραφέξαλα στο φάληρο να πουλάνε μούρη και εμείς με τις σούστες στο βουνό πού μας ανήκει και στα μονοπάτια μας!!
Downhill ρεεεε!!

+ 1000000 :handgestures-thumbup:
Άβαταρ μέλους
mclaren
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Malatesta cobra
Suspension: bilstein
Name: σπυρος

Δημοσίευσηαπό geoponos » Σάβ Σεπ 17, 2011 9:23 pm

Έχεις δίκιο.
Η παντελής έλλειψη παιδείας που έχουν οι νεοέλληνες, φαίνεται και στην κίνηση με το ποδήλατο.
Αμα δείτε τι γίνεται στις ποδηλατοβόλτες που κάνουμε κάθε Πέμπτη δε θα το πιστέψετε..
Καφρίλα.. Χωρίς κράνος, στο αντίθετο ρεύμα, χωρίς φώτα και όταν τους το επισημαίνεις σου λένε το Ελληνικό: Έλα μωρέ τώρα με το ποδήλατο πάμε....

Πάντως η έκθεση από ότι μουείπαν είναι ωραία. Ας όψονται οι υποψρεώσεις. Με το ποδήλατο στο τρένο θα κατέβαινα.
SUZUKI GRAND VITARA 2007
Άβαταρ μέλους
geoponos
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Yokohama GO12
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: -

Δημοσίευσηαπό manos12-74 » Κυρ Σεπ 18, 2011 12:40 am

nick_89 έγραψε:Εγώ πάντως για να είμαι ειλικρινής μου την σπάει να βλέπω τα ποδήλατα στην πόλη...Όχι ως αισθητικό θέαμα γιατί εξάλλου στο Εδιμβούργο είναι πίχτρα στο ποδήλατο, αλλά ως οτί όλες οι "alternative" γκομενίτσες και λούλιδες έχουν πάρει το bike και βγαίνουν έξω χωρίς ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ παιδεία. Χύμα!! Ινδιάνοι!! Ούτε κράνος, τίποτα! Έχουν πάρει όλοι τα σπαστα εντομεταξύ (γιατί είναι πιο cool :P) και τους βλέπεις να κάνουνε 600 πεταλιές το δευτερόλεπτο για να έχουν μια αξιοπρεπή ταχύτητα!
Downhill ρεεεε!!

εεεεεεεεεεεεεεετσι μας το πλασαρανε στην ελλαδα λες και ειμαστε ολανδια,σου βγενει το πνευμονι να πας καπου,χωρια που για να αγορασεις ενα ριμαδι εχει στη καλυτερη 350 ε,ρε αντε απο δω το ποδηλατο στην ελλαδα ειναι το παπι και το mountain για το βουνο,ολα τα αλλα αστα και πιασε το τρεξιμο
Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.
Άβαταρ μέλους
manos12-74
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: dunlop grandtrek at
Suspension: mad+ kyb+αποστατες
Name: Μανος

Δημοσίευσηαπό _Andreas_ » Κυρ Σεπ 18, 2011 2:00 am

garelli και πάλι garelli παιδιά μου.Τι ποδήλατο τι παπί τι το ένα τι το άλλο,σαν το garelli δεν εχω συναντήσει κάτι άλλο.Ιδανικό για μέσα σε πόλη.Μηδενική κατανάλωση και αμα λάχει τραβάς και 2-3 πεταλιες!!
Το ποδήλατο πλέον είναι μόδα.Του κάνανε ένα καλό promotion και αυτόο είναι όλο.
Περαστικό είναι όπως τόσες άλλες μόδες.
Υπομονή θα περάσει!!
...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...
Άβαταρ μέλους
_Andreas_
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: g012 215/70/16
Suspension: Εργοστασιακή
Name: Ανδρέας

Δημοσίευσηαπό vasilis k » Κυρ Σεπ 18, 2011 2:57 am

:think: :think: :think: Κανένας Θεσσαλός δεν υπάρχει στο club, να τα χώσει στους παραπάνω κυρίους, γιατί είναι 3 τα ξημερώματα και βαριέμαι να γράφω. :wink:
vasilis k

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Κυρ Σεπ 18, 2011 6:46 am

Διστυχώς θα συμφωνήσω κι΄εγώ με τα παιδιά....Μια μόδα είναι και ένα πλασάρισμα στην ¨πράσινη ανάπτυξη¨ :( :( :(
Απο εκεί και πέρα καμία υποδομή κανένα έργο,βέβαια κάποιοι δήμοι έχουν προχωρίσει σε αυτό αλλά απο εκεί και πέρα 0.
Ουτε ποδηλατόδρομους ούτε πάρκινγκ ούτε τίποτα....

Να θυμίσω και κάτι αν και είναι off...¨Το κράνος σώζει ζωές¨ αλλά εξακολουθεί να πωλείται σαν είδος πολυτελείας με ΦΠΑ 23%
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό ΚΑΚΑΒΟΣ » Κυρ Σεπ 18, 2011 9:42 am

Mastergunner έγραψε:Διστυχώς θα συμφωνήσω κι΄εγώ με τα παιδιά....Μια μόδα είναι και ένα πλασάρισμα στην ¨πράσινη ανάπτυξη¨ :( :( :(
Απο εκεί και πέρα καμία υποδομή κανένα έργο,βέβαια κάποιοι δήμοι έχουν προχωρίσει σε αυτό αλλά απο εκεί και πέρα 0.
Ουτε ποδηλατόδρομους ούτε πάρκινγκ ούτε τίποτα....

Να θυμίσω και κάτι αν και είναι off...¨Το κράνος σώζει ζωές¨ αλλά εξακολουθεί να πωλείται σαν είδος πολυτελείας με ΦΠΑ 23%

:text-goodpost:
Ποτέ μην κάνεις ανοησίες εκτός αν αυτές σου προκαλούν..... ευχαρίστηση!
Άβαταρ μέλους
ΚΑΚΑΒΟΣ
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: 225/65/17 LAT.CROSS
Suspension: ΄Της μάνας του....
Name: Κώστας

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Κυρ Σεπ 18, 2011 10:16 am

Να μιλήσει και ένας Θεσσαλός... :mrgreen:
Είχα την τύχη να περάσω μεγάλο μέρος απο τα παιδικά μου χρόνια, στην πόλη του Βόλου :D Το ποδήλατο ήταν πραγματικά τρόπος ζωής. Μικροί και μεγάλοι, απο το σχολείο μέχρι την δουλειά, απο την βόλτα για καφέ στην παραλία μέχρι το μπάνιο στον Αναυρο και τις Αλυκές, το ποδήλατο ήταν αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας....Υπήρχε σεβασμός στον δρόμο και απο τον ποδηλάτη, και απο τον κάτοχο του ιχ, μιας και οι ίδιοι είχαν και ποδήλατο. Χωρίς να υπάρχουν ποδηλατόδρομοι, χωρίς να υπάρχουν οι " οικολόγοι ", χωρίς να υπάρχει ο Αμυράς και τα περιοδικά του χώρου, τα καταφέρναμε μια χαρά. Γιατί δεν υπήρχε το δήθεν, το έτσι, το πρέπει. Υπήρχε η αγάπη και ο σεβασμός. Ηταν μια άλλη κοινωνία, που δεν είχε ακόμη διαφθαρεί απο τις 300 π@ρνες........ο δάσκαλος οδήγησς δεν έλεγε τόσα τα μαθήματα και τόσα για το λάδωμα, οι εραστές της ασφάλτου άντε να είχαν κανένα zyndapp, kreidler, αντε οι τυχεροί και εύποροι κανένα mini της μαμάς ή κανένα fiat 128 , η 131 mirafiori :wink:
Και μετά ισοπεδώθηκαν όλα . Τα πάντα έγιναν πλέον μέρος του δήθεν και του πρέπει να δείξουμε οτι είμαστε.....τι είμαστε? μ@λ@κισμένα :evil: Χωρίς καμμία πλέον παιδεία, μια γενιά που έχει μεγαλώσει μέσα στην μαγκιά και στο " είμαι in " αρα σας γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι , κάνει οτι τους καπνίσει. Ανάποδα στην Πανεπιστημίου,χωρίς φώτα σε σκοτεινούς δρόμους την νύχτα, κα άλλα πολλά. Φυσικά αυτά ισχύουν για την Αθήνα των 5.000.000 τρελλαμένων κατά κύριο λόγο. Στις μικρές πόλεις, στα Τρίκαλα, στον Βόλο και αλλού, το ποδήλατο ακόμη ζεί και βασιλεύει . Ακόμη και στις περιφέρερειες της Αθήνας, { ο Δήμος Ιλίου πχ έχει κάνει ένα εξαιρετικό ποδηλατόδρομο συνδεδεμένο ουσιαστικά με το πάρκο Τρίτση :wink: } , και εδώ στα Λιόσια ο γιός μου θα βγεί κάθε απόγευμα με τους φίλους του και τα ποδήλατά τους.
Αν όλοι σέβονται τους άλλους, αν τηρούμε τους κανόνες, χώρος υπάρχει για όλους. Αρκεί να καταργήσουμε την μαγκιά και το δήθεν :wink:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό _Andreas_ » Κυρ Σεπ 18, 2011 11:56 am

Εαν δεν έχει μαθει μια κοινωνία νε εχει ως τροπο ζωης κάτι,δύσκολα το υοθετεί μετά.
Π.χ η κοινωνία των Τρικάλων ξέρει να αντιμετωπίζει τους ποδηλάτες και τους παρέχει και υποδομές.Στο Μεσολόγγι πάλι είνα πολυ διαδεδομένο το ποδήλατο και είναι έτσι η πόλη που δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα για την ασφάλεια του ποδηλάτη.Πείτε μου στην Αθήνα-Πάτρα-Θεσσαλόνίκη και σε άλλες πόλεις τι υποδομές υπάρχουν και αν εξασφαλίζουν την ασφάλειά τους.
Γιατί ξαφνικά φύτρωσαν αρκετά μαγαζιά με ποδήλατα εκει που τα τελευταία 10 χρόνια δεν υπήρχαν παρά μόνο τα μέγαλα καταστήματ και αυτά που ήταν χρόνια στο ποήλατο?
Γιατί δεν υπαρχει ενα ποδήλατο με 100 euro?Είχα παει να κοιτάξω για ένα ποδήλατο και δεν υπήρχε κάποιο κάτω απο 300 euro.
Γιατί οι νέοι ποδηλάτες έχουν ένα στάνταρ ύφος-στύλ?
Και δεν θα αναφερθώ στην οδική συμπεριφορά των ποδηλατιστών,γιατί πολυ από αυτους αν πιάσουν τιμόνι στα χέρια τους μπορεί να μην δίνουν την απαραίτητη σημασία στους ποδηλάτες ή στους πεζούς.
Και όταν καταλάβουμε πως τα πεοδρόμια είναι για τους πέζους,οι διαβάσεις είναι πάλι για αυτους και δεν μπορουν να περνάνε από όπου θέλουν και όπως θέλουν.....κάτι θα έχουμε καταφέρει.
...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...
Άβαταρ μέλους
_Andreas_
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: g012 215/70/16
Suspension: Εργοστασιακή
Name: Ανδρέας

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Κυρ Σεπ 18, 2011 7:50 pm

Το μόνο που θα ήθελα να πω σχετικά με το θέμα, είναι το ότι σέβομαι τους ποδηλάτες στον δρόμο όσο σέβομαι τους πεζούς, τα μηχανάκια κλπ...κλπ. Αυτό όμως που με δυσαρεστεί πάρα πολύ είναι ότι μια μεγάλη μερίδα τους δεν σέβεται εμένα..... Ποδηλάτες οι οποίοι πάνε στην μέση του δρόμου και από πίσω τους ουρές..... ποδηλάτες οι οποίοι κυκλοφορούν πλέον την νύχτα χωρίς διακριτικά φώτα.... και ποδηλάτες οι οποίοι περνούν τα κόκκινα αέρα πατέρα!!! την τελευταία εβδομάδα 3 πέρασαν μπροστά μου με κόκκινο όταν όλοι οι άλλοι περίμεναν σε ένα άδειο φανάρι.... Πρέπει αυτή η μερίδα του κόσμου που αναπτύσεται ραγδαία πλέον στους δρόμους να αποκτήσει και οδική συμπεριφορά όπως όλοι οι άλλοι!!!
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Κυρ Σεπ 18, 2011 8:14 pm

f_tasos έγραψε:Το μόνο που θα ήθελα να πω σχετικά με το θέμα, είναι το ότι σέβομαι τους ποδηλάτες στον δρόμο όσο σέβομαι τους πεζούς, τα μηχανάκια κλπ...κλπ. Αυτό όμως που με δυσαρεστεί πάρα πολύ είναι ότι μια μεγάλη μερίδα τους δεν σέβεται εμένα..... Ποδηλάτες οι οποίοι πάνε στην μέση του δρόμου και από πίσω τους ουρές..... ποδηλάτες οι οποίοι κυκλοφορούν πλέον την νύχτα χωρίς διακριτικά φώτα.... και ποδηλάτες οι οποίοι περνούν τα κόκκινα αέρα πατέρα!!! την τελευταία εβδομάδα 3 πέρασαν μπροστά μου με κόκκινο όταν όλοι οι άλλοι περίμεναν σε ένα άδειο φανάρι.... Πρέπει αυτή η μερίδα του κόσμου που αναπτύσεται ραγδαία πλέον στους δρόμους να αποκτήσει και οδική συμπεριφορά όπως όλοι οι άλλοι!!!

+10000!
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Κυρ Σεπ 18, 2011 9:36 pm

Downhill ρεεεε!!

φιλε νικο λυπαμε αλλα εισαι πολυ λαθος....
αν δεν ειμαι ποδηλατης δεν μπορω να κανω ποδηλατο για να μην σου χαλασω την οπτικη????
δεν θα το σχολιασω παραπανω γιατι πιστευω οτι δεν το σκεφτηκες καλα οταν το εγραφες...
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: simex 35/11.5/16
Suspension: μαμα...αχαχαχαχαχαχα
Aka: ψηλεας
Name: κυριακος αθανασιου

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Κυρ Σεπ 18, 2011 10:19 pm

κυριακος αθανασιου έγραψε:
Downhill ρεεεε!!

φιλε νικο λυπαμε αλλα εισαι πολυ λαθος....
αν δεν ειμαι ποδηλατης δεν μπορω να κανω ποδηλατο για να μην σου χαλασω την οπτικη????
δεν θα το σχολιασω παραπανω γιατι πιστευω οτι δεν το σκεφτηκες καλα οταν το εγραφες...

:think: :think: :think: οχι βρε... Ενοείται πως αν δεν είσαι ποδηλάτης δεν μπορείς να κάνεις... χεχε! Χαβαλές
Αυτό που λέω είναι πως από την στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις ποδήλατο ανάμεσα στα αυτοκίνητα πρέπει να τηρείς κάποιους κανόνες και για το δικό σου καλό αλλά και για να υπάρχει μία ροή. Δεν μπορείς να πηγαίνεις με 10 ούτε στη μεσογείων ούτε στη Βασ.Σοφίας. Αναφέρομαι σε μεγάλους δρομους και με κίνηση στο παραπάνω σχόλιο. Ίσα ίσα που χαίρομαι να βλέπω άτομα με ποδήλατο, αλλά όταν είναι μέσα σε κάποια όρια....
Εξάλλου και εγώ και πολλοί από εμάς κατεβαίναμε Σύνταγμα με τα ΒΜΧ και μας έκραζαν οι γκόμενες που τρομάζαμε και οι σεκιουριτάδες... Αλλά πηγαίναμε από το πεζοδρόμιο...

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες