MAVERICK έγραψε:Είμαι με 3 ώρες ύπνο και σέρνω το κουφάρι μου λέμεεεεεεεεεεεεε
Ήταν ο καλύτερος καφές απ'όσους έχω συμμετάσχει από το πρώτο λεπτό στον Μπάκα μέχρι το τελευταίο στην esense(άν θυμάμαι καλά) και το αστυνομικό τμήμα για κλείσιμο της βραδυάς

(κάνε μην μας κάνουν αλκοτέστ,κάνε μην μας κάνουν αλκοτέστ)
Λαοθάλασσα τα μέλη στον Μπάκα,γέλια και παιδιά να τρέχουν από εδώ και από εκεί.
Συμφωνίες για εξορμήσεις ,γνώμες για το αναναιωμένο forum,μελέτη διαφόρων gadgets,κουβεντούλες επί παντώς επιστητού και με κορύφωση τις συζητήσεις για την πίτα που πλησιάζει και φυσικά για το που θα γίνει το φαγητό και λοιπά και λοιπά
Φάγαμε γλυκά, ήπιαμε καφέ,κάναμε και ένα ζέσταμα με κανα δυο ουισκάκια οι περισσότεροι και εκεί που ανέβαινε το κέφι να σου και η ''ασφάλεια'' του μαγαζιού που μας θύμησε ότι η ώρα είναι σχεδόν 1 έχουμε μείνει μόνοι μας και πρέπει να κλείσουν.Κάπου εδώ έκλεισε τον πρώτο ημιχρόνιο για τον και καλά καφέ που μάλλον ο χθεσινός ΟΥΙΣΚΙ έπρεπε να ονομαστεί
Το δεύτερο ημιχρόνιο διαδραματίστηκε στο bar estilo ιδέα του Τάσου και όπως καταλαβαίνετε ένα κομβόι από τζίπ κατηφόριζε για να πούμε και ένα τραγουδάκι.
Και όπως πολύ καλά μυριστήκατε οι περισσότεροι χάθηκε η μπάλα εκεί(στις φωτογραφίες του char θα τα δείτε όλα και όποιος γλυτώσει γλύτωσε από τους παρεβρισκόμενους μετά

)
Σαμπάνιες,ουίσκι,σφηνάκια,ζειμπεκιές,χαρτοπετσέτες,ποτήρια ιπτάμενα που λόγο της βαρύτητας έσκαγαν στο πάτωμα

,ένας ΄τυπος με μια άσπρη τούφα εκεί που χόρευε ξαφνικά τον έβλεπες σαν τον Peter Pan να εκτοξεύεται πάνω στο μπάρ και να τραβάει φωτογραφίες,ρεπερτόριο από Καζαντζίδη και Χρηστάκι μέχρι Γονίδη και Τερζή...δεν περιγράφω άλλο
Και λέμε κατά τις 5 δεν πάμε γιατί τα φρίσκις δεν τα γλυτώνουμε απόψε?Και όλοι με μια φωνή αναφώνισαν ναιιιιιιιιιιιιιι,έλα όμως που ο Τάσος είχε άλλη άποψη και εγώ είμαι και λίγο επιρεπεις
Άντε ρε πάμε για ένα τελευταίο(δεν μπορώ να πώ που)
Και στρίβει κάποιος από το τελευταίο κομβόι της βραδιάς δεξιά που ήταν απαγορευτικό και σκέφτηκα βλέποντας και κάτι φώτα ότι φτάσαμε και απλά μπήκε ανάποδα ώστε να κόψουμε δρόμο.Ανάβει αλάρμ ο ένας σταματάω και εγώ δίπλα σε κάτι κόνους.Κοιτάω πίσω βλέπω σταματημένο και τον Τάσο.Βλέπω κάτι τύπους δίπλα στους κώνους με σκουφιά πίστας σκί και λέω φτάσαμε και είναι παρκαδόροι.Έλέγε και ο ένας έλα πίσω πίσω πίσω
Ο πρώτος της παρέας όμως προχώρησε πιό κάτω και λέω ρε δεν ακολουθείς μην χαθείς εδώ στα κ#$$%λόστενα ,αλλά ο Τάσος ακούνητος.Σκέφτηκα ότι θα έρθει.Φτάνω που λέτε τον πρωπορευόμενο και του λέω τι έγινε ρε,γιατί δεν παρκάραμε?
Και τι μου απάντησε ρε παιδιά?

[url]
Ρε το αστυνομικό τμήμα ήταν αυτό και μας έκαναν νόημα να σταματήσουμε που μπήκαμε ανάποδα[/url] :
Πέρνει τηλέφωνο ο Τάσος και τον έχουν κάνει φύλο και φτερό με άδειες και χαρτιά καθώς και σε ανάκριση ποιός ήταν με το μαύρο τζίπ.Δεν τους έλεγε με τίποτα.Γύρισε τελικά και ο πρώτος στο τμήμα και μετά από διαπραγματεύσεις τους άφησαν.
Τελικά το πέρνω απόφαση πάω και εγώ και μετά από έναν σχετικό διάλογο σε πολιτισμένους τόνους με τα στρουμφάκια

μου είπαν καληνύχτα και να προσέχουμε
Και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα
ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ,ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΜΕ ΠΗΓΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΩΠΩΩΩΩΩΩ πώς την γλυτώσαμε,τσιγάρα θα μας φέρνατε εχθές στο κελί 33 με τόσα που είχαμε πιεί
Νίκοοοοοοοοοο δώσε και ο Θεός να βάλει το χέρι του