το εν λόγω όχημα παρόλο που είναι αξονοψαλιδάτο δεν θα το αγόραζα ποτέ!
3,7 kj η Liberty (Αμερικλανία

) βγάζει αρκετά θεματάκια.
1) τα ψαλίδια του εμπρός είναι περίεργα σε σχήμα και για πολύ εκτός δεν...
2)Αν θελήσεις να το ψηλώσεις με τη skyjacker 2" ανάρτηση θα έχεις θέμα με τα αμορτισερ που ίσως την ακούσουν γρήγορα ΑΛΛΑ θα σου τρώει τα μπαλάκια πολύ γρήγορα εμπρός και Δεν δίνει σκέτο συνεμπλοκ αλλά όλο το πακέτο μαζί που σημαίνει πολλά ευρώ.Θέλει μονος σου να παραγγείλεις απο Αμερική καποια σετ που αλλαζει το μπαλάκι.

(Για τα αμορτισερ της skyjacker υπάρχει λύση με ΟΜΕ και κάτι ψιλοπατέντες αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω..)
3)Αν σου καεί-τρυπήσει τσιμούχα κεντρικού δεν σου δίνει σκέτη τσιμούχα αλλά ολοκληρο τον κεντρικό μαζί με τις τσιμούχες...

και κάποιοι την ψάχνανε να βάλουν σταυρούς με πατέντα για να αλλάζει σκέτη η τσιμούχα.
4)Οπώς προειπώθηκε τα ανταλακτικά κοστίζουν πολλά στις εδω αντιπροσωπείες και γενικά έχει μεγάλη κατανάλωση.
5)Τα παραπάνω τα γνωρίζω γιατί έχω ένα φιλαράκι στα Ταμπούρια (Nickpar) και τα ζούσα τα θέματα αυτά.
6)Είναι ακρετά βαρύ και σε λασπαριά θα έχεις θέμα αν και σηκώνει 245/75/16(τέτοια διάσταση είχε το φιλαράκι μου.
7Για βίντσι θέλεις 12,500 lbs γιατί κάτι λιγότερο δε φτουράει και πατέντα στη βάση και από κάτω να αφαιρέσεις με τροχό κάτι σίδερα..
8 )Στη θέσ σου θα αγόρασα το παλαιό τετράγωνο μοντέλο 4000 κ εκ δλδ Αυτό που αγόρασε ο Σπύρος απο τη θήβα.
9)Αν θέλεις μπορώ να βρω το τηλ από τον φιλάρα στα ταμπούρια και να σε συμβουλεύσει παραπάνω.

"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."