εβαλα το θεμα μου εδω επειδη δεν υπαρχει απο οσο ξερω καταλληλη ενοτητα.θελω καταρχας να σας ευχαριστησω ολους σας και αυτους που βοηθησαν σε διαφορες αποριες μου και αυτους που μου εκαναν τους εξυπνους επειδη ειχε πλακα.μπηκα με πολυ μερακι για το κλαμπ σε σημειο που ηθελα και εψαχνα ευκαιρια να ερθω και εγω σε μια απο τις βολτες σας για να σας γνωρισω και ας ειμαι απο μακρια.δυστηχως αυτο δεν θα συμβει και λυπαμαι πραγματικα.οταν μπηκα στο κλαμπ τα ματια μου αστραψαν με τα αμετρητα θεματα που υπηρχαν και μου ηρθε η ορεξη να διαβασω οσο δεν διαβασα ουτε στο σχολειο οταν πηγαινα.πηρα μερος σε αρκετες συζητησεις με ορεξη να βοηθησω και εγω με οτι ξερω λογω εμπειριας μου απο τα τοσα πολλα που εχω πληρωσει.σαν νεος [στο κλαμπ] με ορεξη για μαθηση και σαν παλιος [στην ζωη] με καλη εμπειρια στα αυτοκινητα καθησα και παρακολουθησα ολους σας που συμμετειχατε στα διαφορα θεματα με πολυ προσοχη για να καταλαβω ολων τους χαρακτηρες σας.μετα απο πολυ σκεψη εβγαλα τα εξης συμπερασματα.υπαρχουν σε ολες τις ομαδες ανθρωπων διαφορετικοι χαρακτηρες.ετσι και εδω υπαρχουν αυτοι που κοιτανε να βοηθησουν και να σε κατατοπησουν με καθε τροπο και αυτοι που αναφερονται σε καποιον ειρωνικα και με στυλ οτι αυτοι τα ξερουν ολα και οι αλλοι δεν ξερουν τιποτα.υπαρχουν βεβαια και αυτοι που εχουν να συμμετεχουν στο φορουμ κατι χρονια και ας υπαρχουν σαν μελη.θελω λοιπον να σας πω οτι εγω σαν ατομο θελω να μιλαω με ανθρωπους που εχουμε τα ιδια ενδιαφεροντα και ανυσηχιες. οχι με ατομα που κοιτανε να πατησουν με καθε τροπο καποιον που μπαινει δυναμικα σε μια ομαδα.επειδη ειδα οτι εδω στηθηκε ενα πολυ καλο μαγαζακι με πολλα πλοκαμια και οχι ενα γνησιο VITARA CLUB που θα βοηθουσε ολα τα νεα μελη που ειχαν ορεξη να μαθουν ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.τι εννοω με την λεξη μαγαζακι?ακουστε λοιπον για να ξερετε οτι καποιοι εδω δεν κοιμουντε.διαβασα σε ενα θεμα με ποδιες για διαφορα VITARA,GV,NGV που ζητουσαν καποια μελη την φθηνη λυση με το να παρουν τα σχεδια και να φτιαξουν αυτοι ποδιες για τα αυτοκινητα τους.σιγουρα τα σχεδια υπαρχουν αλλα δεν τα δωσατε σε οσα μελη σας ζητηθηκε παρα κοιταξατε να τα παρουν μερικοι παλιοι εδω μεσα.ολους τους αλλους τους ειπατε να απευθηνθουν στην εταιρια VETA αν θυμαμαι καλα.δυστηχως ετσι δεν ειναι τα κλαμπ.επειτα σαν κλαμπ εδω παραπεμπετε ολα τα νεα μελη σε καποιες ενοτητες για τα θεματα που τους απασχολουν.τι νομιζετε οτι κανετε με αυτο?τους λετε απλα να διαβασουν επειδη εσεις δεν εχετε ορεξη πλεον να λετε τα ιδια και τα ιδια?.και παλι ετσι δεν λειτουργει ενα σωστο κλαμπ.πρεπει ξανα και ξανα να μιλατε με τον κοσμο για να νοιωθουνε τα νεα μελη ασφαλεια διπλα στο κλαμπ.και οτι δεν ειναι μονοι.εχετε κανει το κλαμπ καθαρα για παρτη σας.δεν θελω να επεκταθω παραπερα και σε συγκεκρημενα ατομα απο δω μεσα γιατι θα τραβηξει μακρια η βαλιτσα.πριν φυγω θα σας δωσω μερικες συμβουλες εδω μεσα.1]βοηθηστε τα μελη να εχουν προσβαση οπου και εσεις.
2]απαντατε σε ολα τα προβληματα τους με απολυτη ηρεμια.
3]μην κρινετε τυχον λαθη τους.
καποτε και εσεις εισασταν στην αρχη σαν νεα μελη.μην παρεξηγητε τυχον ατοπηματα νεων μελων.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΩ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΣΤΩ ΜΕ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ.ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ.ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.