από 4troxos » Τετ Μαρ 25, 2009 9:23 pm
250 χιλιόμετρα με τα τα ελατήρια m.a.d. εκ των οποίων έκανα και μισή ώρα off road.
Τι να πω!!!!!
Super ευχαριστημένος.
Απο θέμα ύψους ( αφού αφαίρεσα το RR kit) κατέβηκα λιγάκι , αλλά οχι πολύ, τώρα ίσως να έρχεται και πιο αρμονικά το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΟΡΥΒΟΣ, πολύ καλή απόσβεση στις ανωμαλίες του εδάφους, περάσματα απο εγκάρσιες που πριν έκοβα και πήγαινα σιγά-σιγά, τώρα τα περνάω χωρίς να το σκέφτομαι , ΚΑΙ πολύ καλά κρατήματα....με τις εργοστασιακές πλέον τιμές στην ευθυγράμμιση του!!!!!!!!!!!
Στα σίγουρα πλέον και χωρίς ενδοιασμούς δηλώνω οτι από την στιγμή που αφαίρεσα το rr kit και έβαλα τα mad , είδα μια σχετική μείωση στην κατανάλωση.Δεν ξεπερνάει εύκολα τα 8.1 lit/100 km σε μικτή διαδρομή.Πόλη -εξοχή-ανέβασμα -κατέβασμα στα βουνά......( Χωρίς να το οδηγώ και να έχω το μυαλό μου στο γκάζι ).
Μόνο σήμερα και ύστερα από μισή ώρα off road ,χωρίς να βάλω το αργό ,η συνολική κατανάλωση των δυο (2) τελευταίων ημερών έφτασε στα 8.2 lit/100 km.
Δεν ξέρω αλλά αυτό ίσως να οφείλεται στο οτι με το rr τα ημιαξόνια παίρνουν μια τέτοια κλίση που ενδεχομένως να ζορίζεται λίγο το σύστημα μετάδοσης..... μπορεί να φταίει η ευθυγράμμιση που με το rr δεν έρχεται στις εργοστασιακές τιμές ,μπορεί η αεροδυναμική.......δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Απο την πρώτη στιγμή που πήρα το ngv δεν έτρεχα ,γιατί από την φύση του το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ΔΕΝ σε προδιαθέτει για κάτι τέτοιο.Έλα όμως που από την στιγμή που φόρεσα τα mad ,απο μόνο του το αμάξι σου λέει "πάτησε το"!!!!!!!!!!Βάλτο στη στροφή με πολλά!!!!!Θέλω να το επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι που έβαλαν τα ίδια ελατήρια.
Να ευχαριστήσω με την σειρά μου τους συμφορουμιτες gmak k.l. και Zηρεια για την υπόδειξη τους στα συγκεκριμένα ελατήρια.
Τελευταία επεξεργασία από
4troxos και Τρί Μάιος 26, 2009 10:32 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
03/08,5D,full extra,esp/tcs,Ποδιές XMC,lift +2",cruise control,
Φιλτρο αερος K&N , kenwood 7200,Nuvicam ,κοτσαδορος απ/νος,
λασπ/ρες,parktronic, rear view camera, σποτάκια ,προστ/κα πλαινα,
alarm,ανεμοθ/στες, μπαγαζιέρα ορφ,7-8 lit/100km.