Παιδιά, επειδή πρόκειται και εγώ να τα παραγγείλω και να τα βάλω, συνοψίζω εδώ αυτά που διάβασα μέχρι τώρα για να δούμε αν υπάρχει κάτι νέο ή αν έχουν αλλάξει οι εντυπώσεις σας.
Καταρχήν, απο τα τηλέφωνα που πήρα, MAD ελλατήρια για το νέο Grand Vitara είναι μόνο ενός τύπου (με τον κωδικό HV-393071). Δεν υπάρχει άλλο.
Προσφέρουν μία ανύψωση 4 εκ περίπου πίσω και 1.5 μπροστά.
Εχουν μέγεθος παραπλήσιο των εργοστασιακών.
(1 εκ. μεγαλύτερα μπροστά, 0.5 εκ μικρότερα πίσω.)
Επίσης, κατα γενική ομολογία καλυτερη απόδοση και εντός και εκτός.
(Γι'αυτο και θα τα βάλω και εγώ).
Τώρα για την τοποθέτηση:
* Συνεργάζονται άψογα με τα εργοστασιακά αμορτισερ
* Δεν υπάρχει πρόβλημα με σωληνάκια φρένων που φτάνουν στα όρια τους όταν εκτύνεται η ανάρτηση στο τέρμα της.
* Με τις γωνίες καμπερ, χρειάζεται ρύθμιση ώστε μπροστά να έρθει κοντά στο μηδεν και πίσω κοντά στο -1.15.
Για τις γωνίες το θέμα απο ότι κατάλαβα είναι ακόμα ανοικτό:
Το σωστό είναι να μπουν και μπροστά καμπερόβιδες και να γίνει ρύθμιση οπως και πίσω. Οι πιο πολλοί ομως το έχετε αφήσει ως είχε σωστα;
Τώρα, μιας και εγώ τωρα ξεκινάω να ασχολούμε, υπάρχει κάτι άλλο που το θεωρείτε προφανές αλλά μπορεί εγώ να μην το προσέξω κατα την αγορά/τοποθέτηση;
Επίσης οι καμπερόβιδες μπροστά είναι δύσκολο να βρεθούν; Ειχε αναφερθεί ότι είναι της Eibach οπότε μπορούν να βρεθούν εύκολα και στην Ελλάδα, αλλά δεν έχει διασταυρωθεί μάλλον. Εχει κανείς κανένα site ή έστω πως λέγονται οι καμπερόβιδες στα αγγλικά; - [edit 1] Ακυρο το τελευταίο το βρήκα:
camber adjustment bolts (φυσικά!).
[edit 2] Μάλλον τις βρίσκουμε απο εδώ :
bits4vits στο ebay - δεν ξέρω γιατί δεν παίρνει το URL