Καλησπέρα σε όλους.Έχω ένα gv 1.6 2005 με 58.000 χλμ από το πουθενά μία ημέρα σε ένα στοπ μου σβήνει ο κινητήρας το έβαζα μπροστά αλλά
δεν κρατούσε ρελαντί μετά από 3-4 προσπάθειες πήρε μπροστά και κράτησε ρελαντί οπότε και ξεκίνησα,για να είμαι ειλικρινής δέν έδωσα
σημασία.Παρατήρησα όμως οτι το ρελαντί του αυτοκινήτου παρουσίαζε μια αλλαγή δηλαδή έπαιζε μεταξύ 700-1000 rpm.Εχθές μου ξαναέσβησε
σε ένα φανάρι και δέν μπορούσα να το βάλω μπροστά και μετά αφότου ξεκίνησα και έκανα μια απόσταση 40χλμ φτάνοντας στον προορισμό μου πρίν
σβήσω τον κινητήρα ανέβαιναν οι στροφές μόνες τους (μεταξύ 1500-1800rpm) πάτησα 2-3 φορές το γκάζι αλλά οι στροφές δέν έπαιφταν τελικά έπαισαν μετα απο λίγο.Τί μπορεί να συμβαίνει γιατί μου έχουν πεί 20 διαφορετικά σενάρια από την πεταλούδα του γκαζιού μέχρι τον πολαπλασιαστή.Να σημειώσω οτι αρκετές φορες (εντός πόλης) σε κίνηση κατεβάζοντας ταχύτητα π.χ απο 3 σε 2 ένιωθα τις στροφές να πέφτουν ξέρεις τόσο ωστε να νιώθω τους κραδασμούς που μου έλεγαν οτι αν δεν έκανα γρήγορα το κατέβασμα θα έσβηνε ο κινητήρας.