Πλύμνες Ελεύθερου Τροχασμού.

Re: Πλύμνες Ελεύθερου Τροχασμού.

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Πέμ Απρ 28, 2011 7:31 pm

Καλορίζικες φίλε :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
cb: Όχι
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό alexisgon » Πέμ Απρ 28, 2011 9:34 pm

gv2000 έγραψε:από σήμερα το gv2000 φοράει τις πλύμνες της AVM. Ευχαριστώ τον Κυριάκο Αθανασίου για το γενικό service και την τοποθέτηση :clap: και τον Ιωάννη που τις πούλαγε :wink: (άντε με το καλό το dieselατο φίλε μου)

Με τους υπόλοιπους θα τα πούμε στο βουνό την Κυριακή! :dance:

Καλά κλειδώματα πλέον!
Σίγουρα υπάρχει λύση,συνεπώς και αποτέλεσμα!
LPG Zavoli -> GV '99 - 5D,Πλύμνες Μile Μarker,Midland Alan 248
It only works for mud... |
alexisgon
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF 225/70/16 AT
cb: Ναι
Name: Αλέξης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Πέμ Απρ 28, 2011 9:58 pm

Μεγειές , φίλε Παναγιώτη ! :wink: :wink:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό gv2000 » Πέμ Απρ 28, 2011 11:00 pm

Ευχαριστώ παιδιά!Να 'στε καλά!
Τελικά δεν κρατήθηκα και μία βόλτα την έκανα πριν λίγο παρά την κούραση.

Το μπροστινό τμήμα ελευθερώθηκε και το αυτοκίνητο το νιώθεις πιο ευέλικτο.
Πισωκίνητος με αργά πλέον όλα τα €€€ !
Για την οικονομία δεν ξέρω ακόμα αλλά το σ/κ που μας έρχεται θα το δω. :wink:

υ.γ.:το αυτοκίνητο έδεσε..πλέον τριξίματα στο τιμόνι :naughty: :mrgreen: :mrgreen:
thank you for the memories GV2000 ! ... I mean it!
(2004-2017)
Άβαταρ μέλους
gv2000

Λάστιχα: 235/70/16
Suspension: custom
Name: Παναγιώτης

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Πέμ Απρ 28, 2011 11:57 pm

Καλές και ξεκούραστες βόλτες Παναγιώτη!!
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Παρ Απρ 29, 2011 3:56 am

gv2000 έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά!Να 'στε καλά!
Τελικά δεν κρατήθηκα και μία βόλτα την έκανα πριν λίγο παρά την κούραση.

Το μπροστινό τμήμα ελευθερώθηκε και το αυτοκίνητο το νιώθεις πιο ευέλικτο.
Πισωκίνητος με αργά πλέον όλα τα €€€ !
Για την οικονομία δεν ξέρω ακόμα αλλά το σ/κ που μας έρχεται θα το δω. :wink:

υ.γ.:το αυτοκίνητο έδεσε..πλέον τριξίματα στο τιμόνι :naughty: :mrgreen: :mrgreen:

Kαλοφορετες φιλε μου και θα δεις μεγαλη διαφορα στην καταναλωση.
Γνωμη μου ειναι να μην χρησιμοποιεις αργα σε καλα εμποδια χωρις να εισαι κλειδωμενος μπροστα γιατι καταπονεις πολυ και ασκοπα το πισω διαφορικο :wink: :wink: :wink:
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό SELECTOR » Παρ Απρ 29, 2011 8:52 am

Καλές βόλτες φίλε , να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το μετανιώσεις...
GV 1,6 3d 2005
SELECTOR
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: go12
Suspension: Μαμα
Name: ΜΑΚΗΣ

Δημοσίευσηαπό GiorgosN » Πέμ Αύγ 04, 2011 4:14 am

Μετα απο καθυστερυσεις καταφερα να βαλω τις ΜΜ πλημνες στο τουτου με θετικα αποτελεσματα μεχρι στιγμης.Ωστοσο στο συνεργειο οπου εγινε η τοποθετηση μου ειπε καποια πραγματα τα οποια ερχονται σε πληρη αντιθεση με οσα διαβαζουμε στις σελιδες αυτου του θεματος με αποτελεσμα να με μπερδεψει.Εν ολιγοις ειπε χωρις να αναφερω το ονομα του συνεργειου οτι δεν θα κερδισω τιποτα σε καταναλωση γιατι το διααφορικο δουλευει με ααερα και παλι θα γυρνουν τα ημιαξονια και το διαφορικο και επιπλεον οτι για τον παραπανω λογο ουσιαστικα δεν υφισταται η δυνατοτητα χρησης αργων στην ασφαλτο και σε γενικα εδαφη με αυξημενη προσφυση αφου παλι θα απαγορευονται οι ελιγμοι για τον κινδυνο βλαβης στο τρανσφερ.Καταληγοντας λοιπον αυτο που προσφερουν ειναι πιο σιγουρο κλειδωμα χωρις να υπαρχει ο κινδυνος να μεινει κατι ξεκλειδωτο.Και εδω ερχεται η σκεψη μου να σηκωσω το αμαξι στον αερα και με ξεκλειδωτες πλημνες να βαλω 4χ4Η και 4χ4L, και αν οι μπροστα τροχοι δεν περιστραφουν αυτο σημαινει οτι οσα λεγονται εδω μεσα ειναι οκ.Αν περιστραφουν ομως τοτε μαλλον εχει δικαιο ο συνεργας.Και φυσικα να τις κλειδωσω και να κανω ην ιδια δοκιμη για να δω τα απτελεσματα.
Και ενα δευτερο που με απασχολει ειναι σχετικα με την τοποθετηση τους οτι δεν εβαλε ουτε στις αλενοβιδες ουτε στις βιδες που πιανουν στο μουαγιε ουτε τις παρεχομενες ασφαλειες ουτε κολλα σπειρωματος παρα μονο μου ειπε να τις ελεγχω μια φορα το μηνα.Επιπλεον σχετικα με την στεγανοποιηση τους χρησιμοποιησε μονο μια χαρτινη φλαντζα που παρεχονταν η οποια τοποθετηθηκε μεταξυ του ασημι καπακιου και του κυριως σωματος της πλυμνης και και στερεωθηκε με τις αλεοβιδες ενω στο σημειο που εφαπτονται η βαση τους με το μουαγιε δεν εβαλε τιποτα.Αναμενω τις παρατηρησεις και ζητω συγνωμη για το τεραστιο κειμενο
YOU CAN GO FAST I CAN GO ANYWHERE!!!
Άβαταρ μέλους
GiorgosN
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: MAMA
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: MAMA
Name: ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευσηαπό ΜΠΑΟΥ » Πέμ Αύγ 04, 2011 10:11 am

σκέψου απλά άν το μόνο που έκανε το λεβιεδάκι ήταν να πουφάει τον αέρα για να κομπλάρουν οι μπροστά ρόδες δεν θα χρειαζόσουν ολόκληρη γκουμούτσα παρά ένα κουμπάκι.ο λεβγιές στέλνει την κίνηση στο μπροστά σύστημα.όταν δέν έχεις τετρακίνηση το μπροστά σύστημα παρασύρετε απο τις ρόδες που τσουλάνε.τώρα θα μου πείς πώς γυρνάει το μπροστινό σύστημα αφού οι πλήμνες κενού που είχες δεν είχαν κομπλάρει έτσι και αλλιώς αφου δεν είχες βάλει 4χ4.εγώ καταλαβαίνω οτι στη δική σου περίπτωση κέρδισες αξιοπιστία στα όφφ ρόουντ και την επιλογή αργά με πισωκίνηση(τροχόσπιτα κλπ).ας μου πεί κάποιος αν δεν καταλαβαίνω καλά κάτι μη μπερδέψουμε και τον άνθρωπο χειρότερα. :think:
τσακωμένος με την άσφαλτο (quality-passed συγκρουόμενα vitara 1.6-8v, jimny 1.3 grand vitara 1.6-16v)
current test ford fiesta ecoboost 100ps
Άβαταρ μέλους
ΜΠΑΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: hankook
Διάσταση ελαστικών: 195/50-15
Suspension: sach st
Εργάτης: Όχι
Aka: γορίλας
Name: ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευσηαπό alex14 » Πέμ Αύγ 04, 2011 10:32 am

GiorgosN έγραψε:Μετα απο καθυστερυσεις καταφερα να βαλω τις ΜΜ πλημνες στο τουτου με θετικα αποτελεσματα μεχρι στιγμης.Ωστοσο στο συνεργειο οπου εγινε η τοποθετηση μου ειπε καποια πραγματα τα οποια ερχονται σε πληρη αντιθεση με οσα διαβαζουμε στις σελιδες αυτου του θεματος με αποτελεσμα να με μπερδεψει.Εν ολιγοις ειπε χωρις να αναφερω το ονομα του συνεργειου οτι δεν θα κερδισω τιποτα σε καταναλωση γιατι το διααφορικο δουλευει με ααερα και παλι θα γυρνουν τα ημιαξονια και το διαφορικο και επιπλεον οτι για τον παραπανω λογο ουσιαστικα δεν υφισταται η δυνατοτητα χρησης αργων στην ασφαλτο και σε γενικα εδαφη με αυξημενη προσφυση αφου παλι θα απαγορευονται οι ελιγμοι για τον κινδυνο βλαβης στο τρανσφερ.Καταληγοντας λοιπον αυτο που προσφερουν ειναι πιο σιγουρο κλειδωμα χωρις να υπαρχει ο κινδυνος να μεινει κατι ξεκλειδωτο.Και εδω ερχεται η σκεψη μου να σηκωσω το αμαξι στον αερα και με ξεκλειδωτες πλημνες να βαλω 4χ4Η και 4χ4L, και αν οι μπροστα τροχοι δεν περιστραφουν αυτο σημαινει οτι οσα λεγονται εδω μεσα ειναι οκ.Αν περιστραφουν ομως τοτε μαλλον εχει δικαιο ο συνεργας.Και φυσικα να τις κλειδωσω και να κανω ην ιδια δοκιμη για να δω τα απτελεσματα.
Και ενα δευτερο που με απασχολει ειναι σχετικα με την τοποθετηση τους οτι δεν εβαλε ουτε στις αλενοβιδες ουτε στις βιδες που πιανουν στο μουαγιε ουτε τις παρεχομενες ασφαλειες ουτε κολλα σπειρωματος παρα μονο μου ειπε να τις ελεγχω μια φορα το μηνα.Επιπλεον σχετικα με την στεγανοποιηση τους χρησιμοποιησε μονο μια χαρτινη φλαντζα που παρεχονταν η οποια τοποθετηθηκε μεταξυ του ασημι καπακιου και του κυριως σωματος της πλυμνης και και στερεωθηκε με τις αλεοβιδες ενω στο σημειο που εφαπτονται η βαση τους με το μουαγιε δεν εβαλε τιποτα.Αναμενω τις παρατηρησεις και ζητω συγνωμη για το τεραστιο κειμενο

Αυτος που τα ειπε αυτα ειναι ασχετος ή δεν ξερει πως δουλευει το 4χ4 του συγκεκριμενου αυτοκινητου
Η ζωη περνάει γρήγορα. Βάλε τα "αργά".
Άβαταρ μέλους
alex14
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: Yokohama Geolandar
Suspension: Mad / KYB
Name: Αλεξης

Δημοσίευσηαπό panoshm » Πέμ Αύγ 04, 2011 11:19 am

GiorgosN έγραψε:Μετα απο καθυστερυσεις καταφερα να βαλω τις ΜΜ πλημνες στο τουτου με θετικα αποτελεσματα μεχρι στιγμης.Ωστοσο στο συνεργειο οπου εγινε η τοποθετηση μου ειπε καποια πραγματα τα οποια ερχονται σε πληρη αντιθεση με οσα διαβαζουμε στις σελιδες αυτου του θεματος με αποτελεσμα να με μπερδεψει.Εν ολιγοις ειπε χωρις να αναφερω το ονομα του συνεργειου οτι δεν θα κερδισω τιποτα σε καταναλωση γιατι το διααφορικο δουλευει με ααερα και παλι θα γυρνουν τα ημιαξονια και το διαφορικο και επιπλεον οτι για τον παραπανω λογο ουσιαστικα δεν υφισταται η δυνατοτητα χρησης αργων στην ασφαλτο και σε γενικα εδαφη με αυξημενη προσφυση αφου παλι θα απαγορευονται οι ελιγμοι για τον κινδυνο βλαβης στο τρανσφερ.Καταληγοντας λοιπον αυτο που προσφερουν ειναι πιο σιγουρο κλειδωμα χωρις να υπαρχει ο κινδυνος να μεινει κατι ξεκλειδωτο.Και εδω ερχεται η σκεψη μου να σηκωσω το αμαξι στον αερα και με ξεκλειδωτες πλημνες να βαλω 4χ4Η και 4χ4L, και αν οι μπροστα τροχοι δεν περιστραφουν αυτο σημαινει οτι οσα λεγονται εδω μεσα ειναι οκ.Αν περιστραφουν ομως τοτε μαλλον εχει δικαιο ο συνεργας.Και φυσικα να τις κλειδωσω και να κανω ην ιδια δοκιμη για να δω τα απτελεσματα.
Να αλλάξεις συνεργείο, είναι άσχετος :!: Ακόμα και εγώ που ξεκίνησα να ασχολούμαι πιο σοβαρά με τα "εντόσθια" του GV μου εδώ και 3 χρόνια στο club, ξέρω περισσότερα....
1. Η κατανάλωση πέφτει ΣΙΓΟΥΡΑ όλοι μας το έχουμε διαπιστώσει αυτό :!:
2. Σήκωσε το αμάξι και κάνε τα test μόνος σου και θα διαπιστώσεις τι γίνεται. Αλλά πρέπει να το σηκώσεις όλο στον αέρα, να μπεις μέσα, να βάλεις μπροστά και να αρχίσεις τα πειράματα με το γκάζι και κομπλάρισμα-ξεκομπλάρισμα για να το καταλάβεις καλά.
Edit: Επίσης, έχοντας νεκρά στο κιβώτιο και ξεκλείδωτες τις πλύμνες, να περιστρέψεις τις ρόδες με το χέρι και θα δεις ότι τα ημιαξόνια και ο εμπρός άξονας (από το διαφορικό έως το transfer) δεν θα περιστρέφονται.
Μετά όταν κατεβάσεις το αμάξι, θα σου ανάψει για λίγο η ένδειξη του ABS αλλά μετά θα σβήσει, δεν είναι τίποτα
GiorgosN έγραψε:Και ενα δευτερο που με απασχολει ειναι σχετικα με την τοποθετηση τους οτι δεν εβαλε ουτε στις αλενοβιδες ουτε στις βιδες που πιανουν στο μουαγιε ουτε τις παρεχομενες ασφαλειες ουτε κολλα σπειρωματος παρα μονο μου ειπε να τις ελεγχω μια φορα το μηνα.Επιπλεον σχετικα με την στεγανοποιηση τους χρησιμοποιησε μονο μια χαρτινη φλαντζα που παρεχονταν η οποια τοποθετηθηκε μεταξυ του ασημι καπακιου και του κυριως σωματος της πλυμνης και και στερεωθηκε με τις αλεοβιδες ενω στο σημειο που εφαπτονται η βαση τους με το μουαγιε δεν εβαλε τιποτα.Αναμενω τις παρατηρησεις και ζητω συγνωμη για το τεραστιο κειμενο

1.Θέλει κόλλα σπειρώματος, γιατί να τις κοιτάς κάθε μήνα δηλαδή, δεν το κατάλαβα αυτό!
2. Εκτός από την χάρτινη φλάτζα, έπρεπε να βάλει φλατζόκολα
3. Γρασογραφίτη μέσα στην πλύμνη δεν σου έβαλε? Αν όχι, όταν τις έχεις ξεκλείδωτες, θα ακούς ένα γκλιγκ-γκλινγκ σε "κοφτά" χαντάκια. Πρέπει να βάλεις γρασσογραφίτη! Και μην βάλεις, πολύ, ίσα να καλύψει τις μέσα εσοχές από τα εσωτερικά δοντάκια της πλύμνης. Ο γρασσογραφίτης είναι υλικό που διογκώνεται με την ζέστη και θα σου ξερνάει η πλύμνη και θα γίνεται η ρόδα χάλια (και εσύ όταν τις χειρίζεσαι)
Τελευταία επεξεργασία από panoshm και Πέμ Αύγ 04, 2011 12:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό alex14 » Πέμ Αύγ 04, 2011 11:25 am

Και οσον αφορα την καταναλωση, Αθηνα-Ιωαννινα-Αθηνα + κατι βολτες στα γυρω χωρια μου εκαψε 9,1 - 9,2 λτ/100 ( GV 2.0 ) με ταχυτητα 100-120 :dance:
Οι πλυμνες κανουν δουλεια
Η ζωη περνάει γρήγορα. Βάλε τα "αργά".
Άβαταρ μέλους
alex14
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: Yokohama Geolandar
Suspension: Mad / KYB
Name: Αλεξης

Δημοσίευσηαπό airsir1970 » Πέμ Αύγ 04, 2011 11:55 am

εγω λεω μόνο ένα(1)..........αντε και στα δικά μου!!!.....απο Σεπτέμβρη Αμμεση τοποθέτηση,μονο μια ερώτηση, απο που αγοράζω τις πλύμνες?...απο που με συμφερει οικονομικα καλύτερα?
Άβαταρ μέλους
airsir1970
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: 215/70/16 D694
Suspension: ΜΑΜΑ
Name: πανος

Δημοσίευσηαπό panoshm » Πέμ Αύγ 04, 2011 12:12 pm

airsir1970 έγραψε:εγω λεω μόνο ένα(1)..........αντε και στα δικά μου!!!.....απο Σεπτέμβρη Αμμεση τοποθέτηση,μονο μια ερώτηση, απο που αγοράζω τις πλύμνες?...απο που με συμφερει οικονομικα καλύτερα?

Πάνο, όσο γρηγορότερα τις βάλεις, τόσο γρηγορότερα θα κάνεις την απόσβεσή τους σε βενζίνη και μετά καθαρό κέρδος! :wink: Η αξία τους κυμαίνεται από 150-200€ περίπου ανάλογα την μάρκα και την εταιρία που τα πουλάει :wink:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό airsir1970 » Πέμ Αύγ 04, 2011 12:20 pm

panoshm έγραψε:
airsir1970 έγραψε:εγω λεω μόνο ένα(1)..........αντε και στα δικά μου!!!.....απο Σεπτέμβρη Αμμεση τοποθέτηση,μονο μια ερώτηση, απο που αγοράζω τις πλύμνες?...απο που με συμφερει οικονομικα καλύτερα?

Πάνο, όσο γρηγορότερα τις βάλεις, τόσο γρηγορότερα θα κάνεις την απόσβεσή τους σε βενζίνη και μετά καθαρό κέρδος! :wink: Η αξία τους κυμαίνεται από 150-200€ περίπου ανάλογα την μάρκα και την εταιρία που τα πουλάει :wink:

οκ...και εγω γρηγορα θελω να τις βαλω......αλλα ακουσα πως ο κυριακος θελει να παει διακοπες:)....aisxos...
Τελευταία επεξεργασία από Anonymous και Πέμ Αύγ 04, 2011 2:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Διορθώθηκαν οι παραθέσεις !
Άβαταρ μέλους
airsir1970
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: 215/70/16 D694
Suspension: ΜΑΜΑ
Name: πανος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες