kaliakouda έγραψε:Μήπως ζητάς πολλά από ένα suv με μεγάλους πρόβολους με άλλα χαρακτηριστικά? καλό -τίμιο αλλά περιορίσου αλλιώς πας στο προηγούμενο μοντέλο
geonv έγραψε:ναι το λεει η περδικουλα..
VaL έγραψε:kaliakouda έγραψε:Μήπως ζητάς πολλά από ένα suv με μεγάλους πρόβολους με άλλα χαρακτηριστικά? καλό -τίμιο αλλά περιορίσου αλλιώς πας στο προηγούμενο μοντέλο
K το προηγούμενο Suv ήταν κ οι προβόλοι λίγο πολύ τα ίδια ήταν.
Τα άλλα χαρακτηριστικά του είναι ότι δεν έχει κοντά, είναι ίσως λίγο πιο χαμηλό?? κ η τετρακίνηση είναι ελαφρώς διαφορετική. Απο όσο βλέπω εγώ βέβαια απο την απ'έξω.
Γι αυτό είπα να ρωτήσω κ εσάς που ξέρετε κάτι παραπάνω.
Έλεγα μπας κ το έχει κανένας που το λέει η περδικούλα του να το χώσει χώμα, απλά ξέπεσε κ αυτός, όπως θα ξεπέσω κ εγώ στα μικρά......
riverman έγραψε:Έχω τη γνώμη ότι το πιο προβληματικό σημείο είναι στη μπροστινή μάσκα με τη μικρή γωνία προσέγγισης, δηλαδή θα βρίσκει εύκολα μπροστά.
Κινητήρας, με τη ροπή που έχει, δεν έχει θέμα και πιθανόν δεν τα χρειάζεται τα κοντά.
Το επόμενο είναι τα λάστιχα από τη μάνα του που και αυτό διορθώνεται στη πρώτη αλλαγή ή καλύτερα με δεύτερη τετράδα.
Κατά τα λοιπά μπορείς να πας στα περισσότερα (τηρουμένων των αναλογιών και της . . . περδικούλας)![]()
![]()
gv2000 έγραψε:VaL έγραψε:kaliakouda έγραψε:Μήπως ζητάς πολλά από ένα suv με μεγάλους πρόβολους με άλλα χαρακτηριστικά? καλό -τίμιο αλλά περιορίσου αλλιώς πας στο προηγούμενο μοντέλο
Τα άλλα χαρακτηριστικά του είναι ότι δεν έχει κοντά, είναι ίσως λίγο πιο χαμηλό?? κ η τετρακίνηση είναι ελαφρώς διαφορετική. Απο όσο βλέπω εγώ βέβαια απο την απ'έξω.
Έλεγα μπας κ το έχει κανένας που το λέει η περδικούλα του να το χώσει χώμα, απλά ξέπεσε κ αυτός, όπως θα ξεπέσω κ εγώ στα μικρά......
η τετρακίνηση είναι διαφορετικής φιλοσοφίας όχι ελαφρώς διαφορετική.τόσο από grand vitara σε new grand vitara όσο και στο new vitara.
αναρωτήσου για τι χρήση θα προορίζεται το αυτοκίνητο και ανάλογα ψάξε.
ένα όχημα σαν το new vitara δεν θα μπορούσε να είχε transfer case.δεν ειναι αυτη η φιλοσοφία του...
για μένα τα new vitara αξίζουν σε περίπτωση που κάποιος κινείται κυρίως πόλη, κάνει ταξίδια και τυχαίνει στις διακοπές του να κινηθεί πατημένο χώμα.
gv2000 έγραψε:VaL έγραψε:kaliakouda έγραψε:Μήπως ζητάς πολλά από ένα suv με μεγάλους πρόβολους με άλλα χαρακτηριστικά? καλό -τίμιο αλλά περιορίσου αλλιώς πας στο προηγούμενο μοντέλο
η τετρακίνηση είναι διαφορετικής φιλοσοφίας όχι ελαφρώς διαφορετική.τόσο από grand vitara σε new grand vitara όσο και στο new vitara.
αναρωτήσου για τι χρήση θα προορίζεται το αυτοκίνητο και ανάλογα ψάξε.
ένα όχημα σαν το new vitara δεν θα μπορούσε να είχε transfer case.δεν ειναι αυτη η φιλοσοφία του...
για μένα τα new vitara αξίζουν σε περίπτωση που κάποιος κινείται κυρίως πόλη, κάνει ταξίδια και τυχαίνει στις διακοπές του να κινηθεί πατημένο χώμα.
VaL έγραψε:Αρα... ως γνωστών κοντά δεν έχει![]()
![]()
![]()
![]()
Ψήλωμα, το κόβουμε να παίρνει....
Σε λάσπες, ΧΟΝΤΡΕΣ λάσπες, λέγε με καλλίδρομο π.χ. κ νεροφαγώματα πως δουλεύει?
Αλήθεια, με τη ρεζέρβα ανάγκης, σε βουνά, πως την παλεύεται? Γιατί αυτό το ανακάλυψα μόλις χθες και φρίκαρα......!!!
Αυριο λέω να πάω στη Σουζούκι, να δω τι τιμές και προσφορές παίζουν.... Μιας κ είμαι ψιλοάφραγκος αυτή την εποχή, αλλα πρέπει να αλλάξω αμάξι.
VaL έγραψε:
Δε βάζουμε το καθαρό εκτός δρομου βιτάρα(2πλό πλαίσιο, άξονας) στη κουβέντα. ΜΙλάμε για τα 2 SUV vitara. Κ όταν βγήκε το προηγούμενο, ούτε αυτό ήξερε τι φιλοσοφία ήταν.
Αλλα τώρα που το θυμάμαι, όταν βγήκε κ αυτό, όλοι δε το βρίζαμε ως άχρηστο, γιατί το συγκρίναμε με το απόλυτο Βιτάρα? Τελικά μια χαρά κόσμο βόλεψε κ αυτό κ έκανε πολλά χατήρια. Πάντα όχι σαν του αξονάτου, αλλα έκανε.
Ε ψάχνω το πόσα χατίρια μπορεί να κάνει αυτό......
Κ Δυστυχώς το μικρό βιτάρα , βάση προδιαγραφών είναι κατώτερο απο το άλλο Suv- vitara.
VaL έγραψε:Θέλω , ειδικά απο τους παλαιούς κ χωμάτινους αλλα κ απο όποιον έχει όποια ιδέα έχει απο αυτό το αμάξι, μια άποψη.
Πολύ γενικά ξέρω τις διαφορές απο τα ωραιότα παλαιότερα βιτάρα κ τι λείπει απο εκείνα.
Αλλα θέλω πιο πολλές πληροφορίες. Ακόμα κ για το αν υπάρχει τρόπος ψηλώματος όπως κάνατε τα SUV GrandVitara σας...
Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά
makis_V | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am | Καλημέρα και καλό μήνα ! |
arahova | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am | Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am | Καλημέρα σας και καλό μήνα. |
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες