lefkav έγραψε:σε αναζητηση ενος οικογενειακου οχηματος ( αυτοκινητο ψαχνω οχι κομπιουτερ με 4 ροδες

) καινουριου σε μια νορμαλ τιμη
Συμπερασμα: Αν το παραγγειλω και ειναι απο αυτα που τριζουν θα με στειλει στο φρενοκομειο, απο την αλλη ειναι το
μοναδικο αυτοκινητο ουσιας που πωλειται σε μια λογικη τιμη αυτη την εποχη. Τι κανουμε τωρα

?
Αν τρίζει το face-lift θα είναι λίγο και φτιάχνει με λίγο αφρώδες υλικό.
Τα σημαντικά πράγματα που περιγράφεις για αγορά αυτοκινήτου είναι αυτά στην παράθεση.
Το βιταρα είναι αυτοκίνητο που έχει όλη την ουσία σε τιμή ευκαιρίας.
Υγ. Με 150 κιλά ηχομόνωση δε θα ετριζε τίποτα.
Θα ζύγιζε 1400 κιλά αντί για 1250 (το 4χ4) και δε θα είχε κανένα από αυτά τα ωραία δυναμικά χαρακτηριστικά στο δρόμο. Ούτε κατανάλωση σουπερμινι, ολόκληρο μπαούλο με 130 άλογα.
Είχα "ποιοτικά" αυτοκίνητα μαζί με τα ταπεινά τογιοτα μου, (πχ. Ε200 του 2003 για 15 χρόνια, 318 ε46 για 8. )...
Πιστεύω πως ότι τρίξει τώρα, το ίδιο θα είναι και μετά από 10 χρόνια και 200.000χλμ.
Άλλα πράγματα σε στέλνουν φρενοκομειο και εκεί έχει ειδικότητα το VAG,η BMW και η σιτροεν...η MB όχι τόσο αν δε θεωρείς κίνδυνο ψυχικής υγείας τα βαθιά 3ψηφια νούμερα € σε σέρβις που έχει και η BMW και ω μη γενοιτω καμία μηχανική βλάβη όπου πας για 4ψηφια δυνατά).
Υγ. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο κάνεις δεν αποχωρίζεται το βιταρα του, μόνο leasing έχει η αγορά μεταχειρισμένου σε τιμές που κοντεύεις να πάρεις καινούριο. .
Τα πιο παλιά δε (GV, NGV) έχουν τιμές που οι "ποιοτικοι" ούτε στα όνειρα τους.
Κάτι λέει αυτό...
Εγώ στα 5500χλμ δεν έχω ούτε κιχ πάντως.
Μερικά από τα αφρολέξ που έχει σε εμφανή σημεία, φαίνονται εύκολο να φύγουν (και εύκολο να αντικατασταθουν πάντως).
Δε ξέρω τι παίζει με το ταμπλό που έχουν γράψει αρκετοί.
Μονωσεις μπαίνουν παντού αν χρειαστεί.