Aris11 έγραψε:
φίλε Κώστα,
αν κατάλαβα καλά έχεις δοκιμάσει και το Latitude cross και το CrossClimate και στο χιόνι σε πάει καλύτερα το Lattitude cross?
Η αλήθεια είναι ότι αυτό με χαροποιεί πολύ αν ισχύει γιατί θέλω να τα βάλω σαν επόμενο λάστιχο μιας και τα CrossClimate με απογοήτευσαν σε πέτρες κλπ.
το βασικό πρόβλημα βέβαια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο στην αγορά.
Αρη φιλε ειμασταν 2 αυτοκινητα ngv και τα 2 5θυρα εχω με τα lc(που φορουσε το αμαξι απο αγορα μεταχ 3 χρονων λαστιχο) και ο φιλος με τα κροσκλιμειτ(φρεσκα) σε μεγαλη χιονοπτωση εγω εφτασα ο φιλος εμεινε ,,,γυρνωντας να του δωσω τις χιονοκουβερτες μου ,μου λεει δεν το δοκιμαζεις ,,οκ του λεω και οντως δεν πηγαινε βημα
Εκει για πρωτη φορα καταλαβα γιατι λαστιχαρα σου μιλαω ,,εκτοτε σε τραβηγματα /γλυστρες οπως σου ειπα και σε ελαφρυ off ποτε δεν ενοιωσα ανασφαλεια οπως και ποτε δεν ειχα ζημια.
Στην αλλαγη πηγα παλι σε lc και τοτε τα ιδια ελεγαν δεν ξερουμε ποτε κλπ κλπ κλπ (ιδια περιοδο με τωρα) και τσουπ εκει που κανεις δεν ηξερε τιποτα στον μηνα με παιρνουν και μου λενε ηρθαν (ειχα κανει κρατηση ομως ),,,τα εβαλα εκανα καποια χιλ και τα μετεφερα μαζι με τις ζαντες στο νεο μου ngv.
Τωρα εχουν τον ιδιο ογκο το ιδιο βαρος αλλα και 230 κατι αλογα με εμενα να το πηγαινω στα ορια,,,,,και παλι ακομα δεν εχω νοιωσει ασχημα .
Σου εδωσα πληρη αναφορα γιατην συμβιωση μου με το λαστιχο αυτο με αποδειξεις ,,,νμζ οτι και ο Τονυ μπορει να σου πει ακομη μερικες πληροφ
Ευχομαι να βοηθησα για οτι αλλο θες ρωτα,,,,,οσον αφορα την 16αρα εγω,,και μιλαω για μενα δεν θα την εβαζα ποτε για λογους ομορφιας