Δεν έγραψα πουθενά για ότι πρέπει να έχει μηδενική Camber, όχι όμως τόσο πολύ.
Ούτε χρειάζεται τόσο πολύ σύγκλιση. Τα αυτοκίνητα με το πρόβλημα τρώνε λάστιχα.
Στο δικό μου αυτοκίνητο το επιβεβαίωσαν δύο ακόμα τεχνίτες ιδικοί στην ευθυγράμμιση.
Στο εδώ θέμα αναφέρουν και άλλα άτομα την φθορά ελαστικών μονόπατα στα λίγα χλμ.
Ρίξτε μια ματιά στο εδώ θέμα, στην αρχή, θα διαπιστώσετε πως και άλλοι φίλοι αναφέρονται στο πρόβλημα,
η αντιπροσωπεία τους καλεί για έλεγχο. Άρα το πρόβλημα υφίσταται. Δεν είμαι εγώ ο υπερβολικός
Η αντιπροσωπεία γνωρίζει για όλο θέμα, όπως και τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Δεν παίρνουν θέση όμως για το τι πρέπει να γίνει.
Γράφει εδώ ο φίλος
shaolinεκανα πεσιμο,AQ ο αξονας μου,πηρα τηλ τον κολλητο στη σουζουκι και μου ειπε πως συγκεκριμενοι αριθμοι πλαισιου εχουν θεμα και πως τα καινουρια οπως το δικο μου εχει διορθωθει το θεμα απο το εργοστασιο επισεις μου ειπε πως και τα s-cross εχουν θεμα με τον αξονα καθως φορανε τον ιδιο!! και κατι ακομα! εχουν οδηγια απο την μαμα σουζουκι οτι αν ερθει αμαξι με 30-35-40 χιλ. τοτε πρεπει να γινει αντικατασταση του αξοναΕγώ πρέπει να καθησυχάσω
Το ότι κάποια αυτοκίνητα έχουν στον πίσω άξονα υπερβολική Camber ή κάποιοι τα κάνουν να έχουν για δικούς λόγους, αυτό είναι άλλο θέμα και δεν είναι Νέα Vitara.