geomel έγραψε:Εμενα τα τακακια μου ήθελαν αλλαγη οπως ειπα ουτως η αλλως...ηχο δεν ακουσα ξανα για την ωρα, αλλα κατσε να το κυκλοφορησω λιγο ακομα και θα σου πω...
Το χρρρ σε εσενα ακουγεται να ειναι ανάλογο της ταχυτητας? Δλδ πας πιο γρηγορα και εχεις πιο εντονο ηχο? Αν ειναι αυτη η περίπτωσή σου θες ρουλεμαν νομιζω...
Σε αλλη περιπτωση κατι γινεται σε τακακι-δισκοπλακα...απο πετραδακι η σκληρο-ξερο τακακι η δε ξερω και εγω τι αλλο
Όταν απλά τσουλάει το αυτοκίνητο δεν ακούγεται. Από 5-6km/h αρχίζει και ακούγεται. Ρουλεμάν από τώρα; καινούριο μυρίζει η καμπίνα ακόμα..
Αν ο ηχος ειναι περισσοτερο βουητο η χρρρρ αντι σφυριγμα παραπέμπει σε ρουλεμαν (το ιδιο κανουν και τα πλυντηρια οταν θελουν ρουλεμαν)..ειδικα αν αυξάνεται αυξανομενης της ταχυτητας...
Μηχανικος δεν ειμαι, αλλα οτι εχω ακουσει λεω...
Αλλη παρομοια περίπτωση με σενα ηταν και η "μεσαια τριβη" που αναφερουν σε αλλον νημα, οποτε κανε εναν κοπο να διαβασεις και εκει τι λεει ο φιλος που ειχε προβλημα...
Και στις δυο περιπτώσεις προφανως μιλαμε για αστοχιες υλικων, αφου το αυτοκινητο σου ειναι 2 χρονων τουλαχιστον (απο το μοντελο που λες ότι έχεις...)