Για παμε λιγο ακομα .
(Κλικ πανω στις φωτο για τελεια αναλυση)
Νησοι τσελεβινια
Σταση για μπανιο με εκπληκτικα νερα που δεν εβγαλα φωτο
Στο βαθος τα συνεφα με την ονομασια Nimbostratus να σπεπαζουν την Νοτια Αττικη μεχρι και τον νησακι Αγιο Γιωργιο!
-
-
Μπαινοντας στο Πορο...
Επομενη φωτο ο ομορφος Πορος .
Στεναχωρη ομως με τα καταστηματα και δρομους αδεια απο κοσμο 2 το μεσημερι λογο της καταστασης

Εδω καναμε μια υποχρεωτικη σταση για καφε κλπ κλπ

μιας και μια ευγενικοτατη λιμενικος μας εκανε σημα να σταματησουμε για ελενχο.
Αφου τα ελενξε ολα διπλωμα αδεια ασφαλεια σωστικα πλευστικες κλπ κλπ κλπ πολλα κλπ κλπ μας ευχηθηκε καλο ταξιδι,,,εδω φωτο δεν εβγαλα ξερω γω μην και δεν επρεπε
-
-
-
.
-
-
Φευγοντας απο Πορο τα Μεθανα !
-
-
-
-
Εδω εχουμε δεξια την Αιγινα ,,στο κεντρο εκτος απο τον γιο

μου την νησο Μονη εθνικος δρυμος με ζωα και φοβερα νερα ,,,εκει εχει και ενα μαγαζι που εξυπηρετει με καφε και γρηγορο φαγητο,,,,και αριστερα το βουνο των Μεθανων απο πισω ειναι το αγγιστρι.
-
-
--
Εδω Αγγιστρι παραλια απονησος.
-
-
Εδω η πολη του Αγγιστριου και αριστερα η Μονη
-
-
Εδω η Μονη με τα σκαφη Αροδου και το καφε που σας ελεγα!
-
-
Απο Αγγιστρι Μονη παρεα για λιγο ειχαμε μια χελωνα ,,,,αλλα την πηρε η κορη μου βιντεο και απο το βιντεο προσπαθησα να ξεκλεψω εστω κατι ,,οποτε η ποιοτητα ειναι χαλι

.
-
-
Και τελος το μεσο μας που για εφετος εκανε ακομη μια φορα την δουλεια του με ασφαλεια, εδω στην Απονησο γιατι μετα απο εκει για Λαγονησι που με μαζεψαν εφαγα τοσο ξυλο(κυμα ) που οχι φωτο δεν μπορεσα να παρω ,,,καθαρισαν και τα νεφρα μου απο πετρες κλπ κλπ κλπ

Συνολικα το ταξιδι μαζι με τις καθημερινες βολτες ηταν 185 ναυτικα μιλια περιπου δλδ 330 χιλιομετρα .
Με 4 ατομα φουλ αποσκευες +
+150 λιτρα νερο
+400 λιτρα καυσιμο
+αλλα 50 λιτρα καυσιμο για εκτακτη αναγκη
+σωστικα
+καρεκλες παραλιας /τεντες / barbeque/σκηνη,,κλπ κλπ παραφεναλια για ερημικες παραλιες και οχι μονο
+ψαρικα (δεν ψαρεψα εκανα μονο τον οδηγο

)
+το σκυλο μου το τσιουαουα
Και Εκαψα 2 λιτρα το μιλι .
-
-
-
-Καλο καλοκαιρι σε ολους
-
-
Η συνεχεια ερχεται πλεον δια δρομου με το Ngv,,,,αναμεινατε!!!!!