Θα προσπαθησω να απαντησω σε ολους:
Η επιλογη μεγεθους ηταν πρωσωπικη μιας και οι αλλοι του επεφταν μεγαλοι για την επιφανεια του gv1.6.
Δεν μπορουν να μπουν απο κατω απο την μπαρα, μπροστα μπορουν με πατεντα με αλλο λαμακι στυριξης.
Σχαρα δεν εχω σκοπο να βαλω εαν ομως βαλω θα μετακομισουν εκει, οπως ειπε και ο KON.GV δεν χωρουν στα δικα μας gv.
Τα καλωδια περασαν μεσα στην μπαρα απο τρυπες που ανοιξα και μπηκαν λαστιχακια για τα νερα.
Ολα μαζι τα καλωδια βγηκαν απο αλλη τρυπα τερμα αριστερα της μπαρας,και μπηκαν κατω απο το μαυρο σιριτι του ουρανου αφου πρωτα ειχα βγαλει την εγκαρσια μπαρα.
Μετα περασαν απο την πισω πορτα.
και καταληξανε πισω αριστερα για να γινουν οι συνδεσεις ρελε και ασφαλειες
Εχω τα εργαλεια μαζι μου γιατι μου εχει μεινει μια καλη ρυθμιση,οι τιμη για αυτους τους προβολεις ειναι 110ευρω το ζευγαρι 15 ευρω ο καθε διακοπτης για ρελε δεν ξερω γιατι τους ειχα αλλα δεν πρεπει να κανουν πανω απο 10 ευρω και μερικα μετρα καλο (ενισχυμενο) καλωδιο.Οι συγκεκριμενοι προβολεις ΔΕΝ εχουν ουτε περνουν ταπες το αναφερω για οσους θελουν να ειναι ενταξει με την τροχαια,πρεπει κατι να κανω για αυτο το θεμα.
Εαν θελετε και κατι αλλο πολυ ευχαριστως να σας πω.
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα.