Θα ήθελα να διευκρινήσω κάτι που έχει ξανασυζητηθεί εδώ, ο κινητήρας στα 4x2 και 4χ4 είναι ο ίδιος ΟΛΟΙΔΙΟΣ, ίδια ροπή, ίδια ιπποδύναμη.
Στα 4x2 βγάζει την πλήρη ιπποδύναμη με το καλημέρα που ξεκινάς να το οδηγείς.
Στο Allgip επειδή ξεκινάει αυτομάτως στο AUTO (κι ας ήσουν πριν το σβήσεις στο Sport), του κόβει λίγο από την ιπποδύναμη και δεν ξέρω αν και από την ροπή (για οικονομία στο καύσιμο εννοείται).
Άρα εγώ δεν θα μπορέσω ποτέ να δω το traction control να ενεργοποιείται αν το γκαζώσω απότομα ακόμα και σε βρεγμένο εκτός αν έχω θυμηθεί πρώτα να το γυρίσω στο Sport.
Τώρα για την τρίλιζα στην πόρτα σου (ή στο καπό?) ειλικρινά δεν ξέρω τί να πω. Στην αρχή θέλω να τους βρίσω ή αν τους πιάσω να τους αρχίσω στις σφαλιάρες αλλά μετά κάθομαι και σκέφτομαι ότι θα προτιμούσα τελικά να τον βρω και τον ρωτήσω ήρεμα και ειλικρινά για ΠΟΙΟ ακριβώς λόγο το κάνει αυτό? Είναι ταξικό το θέμα? Χτυπάει έτσι το "κεφάλαιο"? Με το Vitara?? Μήπως δεν του αρέσει το χρώμα? Μήπως δεν του αρέσει η αρμονία και θέλει να διακόψει τις σχεδιαστικές γραμμές με τις δικές του κάθετες και οριζόντιες? Ειλικρινά και χωρίς ειρωνεία θα ήθελα πολύ να ξέρω, περισσότερο με κεντρίζει η άγνοια της πρόθεσης παρά το ξέσπασμα από το μίσος της ξένης περιουσίας.