peterpan έγραψε:soultakis έγραψε:Καλημέρα. Στη τελευταία έκδοση Android (Android 10) το Andorid Auto είναι μέρος του συστήματος. Ίσως αυτό να παίζει ρόλο.
Δεν ισχύει αυτό που λες. Έχω κινητό με android 10 (samsung galaxy s10+) και το android auto δεν είναι μέρος του συστήματος. Το android auto είναι εφαρμογή και τουλάχιστον η samsung δεν το έχει προεγκατεστημένο σε καμιά συσκευή της. Πιθανόν άλλες εταιρείες να το έχουν αν και μου φαίνεται απίθανο να συμβαίνει. Την εφαρμογή την έχω εγκαταστήσει μόνος μου όπως και πολλοί άλλοι και δεν υπάρχει στο ελληνικό play store και η ενημέρωσή της δεν γίνεται αυτόματα εφόσον δεν υπάρχει στο store για όσους την εγκαταστήσαμε με το παραπάνω τρόπο.
Στο Android 10 το Android auto είναι μέρος του συστήματος. Αυτό δεν σημαίνει οτι μπορείς να το κατεβάσεις από το Play Store, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Δεν είναι διαθέσιμο σαν εφαρμογή στο Play Store αλλά υπάρχει ήδη σαν κομμάτι του λογισμικού, όπως για παράδειγμα το google maps . Όσοι το είχαμε εγκαταστήσει με τον γνωστό τρόπο πριν το κινητό αναβαθμιστεί στο 10, όπως είχα κάνει και εγώ, τότε το εικονίδιο υπάρχει ακόμα. Αν δεν το είχαμε βάλει και πήγαμε στο 10 τότε δεν υπάρχει εικονίδιο αλλά το Android Auto είναι διαθέσιμο.
https://support.google.com/androidauto/answer/9468382?hl=en
Με τις αναβαθμίσεις θα δούμε αν θα τις παίρνει. Πάντως αν πάτε στις Ρυθμισεις-->Εφαρμογές όσοι έχετε Android 10, και βρείτε την εφαρμογή Android Auto δεν θα πρέπει να έχετε δυνατότητα κατάργησης εγκατάστασης αλλά μόνο απενεργοποίησης (όπως με όλες τις εφαρμογές που υπάρχουν μέσα στο λογισμικό). Αυτό βλέπω στο δικό μου και στης συζύγου, S9 και S10.
Επίσης στο ίδιο μενού αν πατήσετε στις τελίτσες πάνω δεξιά θα πρέπει να σας δίνει δυνατότητα κατάργησης εγκατάστασης ενημερώσεων. Αυτό γυρίζει το Android auto στην αρχική έκδοση, αυτή δηλαδή που ήρθε με το Android 10.
Δείτε το όσοι έχετε Android 10.