Καλησπέρα , εχω βάλει και εγω ενα 2din σαν το πρώτο , αναμένω να ξαναδοκιμάσω τα χειριστήρια στο τιμόνι γιατι την πρώτη δεν τα κατάφερα
θέλω να γράψω 4 προβλήματα/λύσεις που βρήκα για να υπάρχει σαν αρχείο μπας και βοηθηθεί κανένας
Πρόβλημα 1 Οταν σύνδεσα την κάμερα Οπισθοπορείας μου έβγαζε αλλοιωμένη εικόνα (πολλαπλά είδωλα )
Αυτό γίνετε καθαρά γιατί δεν "κόβει " το player να φτιαξει μονο του την ανάλυση , πάμε λοιπόν στα
factory settings (
κωδικός 8888 ) ->
protocol parameter settings -> πάμε κατω κάτω στη λίστα
reverse video resolution setting -> το αλλάζουμε σε
SD και απλά βγαίνουμε με το βελάκι που πάμε πίσω . Μετα απο αυτό συνέρχεται . Εαν για κάποιο λόγο δεν μπαίνει στο menu setting παίζει να θέλει άδεια απο το android κομμάτι του Player (οπως στο κινητό developer mode λέγετε )
Πρόβλημα 2 Χάλασε το touch sceen αλλου πάταγα αλλού έδειχνε οτι πατάω (εγω φταίω οχι το μηχάνημα εκανα πειράματα

)
calibration η οθόνη λοιπόν ! Αν για κάποιο λόγο δεν μπορούμε να πάμε (εμενα είχε γίνει καθρέφτης όλο ) κοτσάρουμε στο usb ενα ποντίκι (ναι για οσους δεν ξέρουν ειναι μαι ταμπλέτα που μας την δώσανε για player ) και απλά πάμε με αυτό (κ φυσικά μπορείτε να χρησ τα πάντα με το ποντίκι )
ίδια διαδρομή
factory settings (
κωδικός 8888 ) -> touch test (με ενα δάχτυλο στη οθόνη φαίνεται εαν κατι δεν πάει καλά ) -> πατάμε με
5 δάχτυλα στην οθόνη και κρατάμε μεχρι αν εμφανίσει
4 σημεία οπου πατάμε ενα ενα οπως μας λέει . μετά επιβεβαίωση και εξοδος
Πρόβλημα 3 Αν δεν λειτουργούν τα αριστερά κουμπιά αφής (πρακτικά είναι συνέχεια τις οθόνης )
πάμε στο touch settings και
επιλέγουμε με το ποντίκι το start -> το κουμπί που θέλουμε (πχ voldec για το - ) και πατάμε με το δάχτυλο αριστερά στην οθόνη όσο ποιο στο κέντρο μπορούμε (πάνω στο σηματάκι του "-" ) - Συνεχίζουμε για τα αλλα πλήκτρα που έχουμε ( + power back home ) . ΑΝ δεν μας το ζητήσει του κάνουμε ενα reboot απο το ίδιο menu για να παίξουν και τα κουμπάκια αφής
Πρόβλημα 4 Δεν εχω καλώδιο trigger απο την λάμπα οπισθεν προς την οθόνη .
εχω παλιά εγκατάσταση σε κάμερα πίσω οπου τότε η οθόνη ΔΕΝ χρειαζόταν trigger καλώδιο για να ανάψει . Προς το παρών έβαλα ενα διακόπτη για να συνδέετε το trigger reverse τις οθόνης με το acc καλώδιο του αυτοκινήτου (πρακτικά βάζοντας οπισθεν τροφοδοτείτε η κάμερα και με το διακόπτη η οθόνη αλλάζει σε reverse monitor mode ).
Για να μην τραβάω καλώδια (= ξηλώματα απο την μια μεριά ) βρήκα στο πάτωμα τις πόρτας ενα καλώδιο (κόκκινο ) που δίνει ρεύμα στη λάμπα της οπισθεν και οπου θα πάρω την εντολή για την οθόνη (οταν το κάνω εαν δεν το ξεχάσω θα σας βάλω και φωτό )
καλό βραδύ !