Update.....Το πηγα αντιπροσωπεια στον Κηφισο Σφακιανακη τελικα...Μου εκαναν αναβαθμιση λογισμικου,σεταρισμα και τις δυο τις egr και οτι αλλο μπορουσε να σεταριστει ολα απο την αρχη...Μου καθαρισανε την Maf (ητανε στα κακα της χαλια) ,μου ελεξανε πεταλουδα γκαζιου κτλ.αλλαξα ολα τα φιλτρα συν τα λαδια,μου ειπανε δεν βλεπουν τιποτα στο διαγνωστικο και ολα δουλευουν ρολοι και το πηγανε βημα βημα με το manual.Δεν μπορουνε να κανουν κατι αλλο.Φευγω χαρουμενος λεω οκ δεν θα το ξανακανει.

Ξυπναω το πρωι το βαζω μπροστα παλι τα ιδια

Το παιρνω ξαναφευγω Κηφισο...Τους εξηγω αναλυτικα ποτε μου το κανει.Τους δειχνω το βιντεακι Και μου ειπανε πρωτον αυτο ειναι ασταθεια ρελαντι ετσι λεγεται,δεν ειναι ρεταρισμα και ειναι λογω καπνας πετρελαιου και 7 στα 10 που ερχονται εδω σχεδον το κανουν ολα μετα απο καποια χλμ.

Τους λεω εχετε κανενα εδω να το δουμε αν το κανει?Βεβαιος μου λενε με μια σιγουρια οτι ειναι φυσιολογικο....Παω και εγω με την σιγουρια οτι αποκλειεται να το κανει δεν μπορει...Μπαινω στο ενα με 126000χλμ.Το βαζουμε μπροστα και το εκανε χειροτερα απο το δικο μου,

Μπαινουμε στο αλλο με 80000χλμ,παλι το ιδιο....

Και μενω με το στομα ανοιχτο...

Η απαντηση ηταν ..συμβουλη μια φορα την βδομαδα εθνικη με 3η ,4000στροφες για 30 λεπτα διαδρομη.Ξεκαπνισμα λεγεται αυτο μου λεει,,οχι ανηφορες με κοφτες και 170 εθνικη.Αλλα αν το κανω δεν με σιγουρεψανε κιολας οτι μετα θα ειναι ολα καλα.Απλα απο οτι καταλαβα ειναι σαν να μου ειπαν πετρελαιο αυτα θα εχει να συμβιβαστω με αυτο.Και τελος μου βαλανε μπροστα και ενα swift και αυτο εκανε σαν να δουλευε με 2 κυλινδρους..... Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα

Εφυγα με την ουρα κατω απο τα σκελια..Και εγκεφαλικα προσπαθω να το δεχτω..Και ας ευχομαι αργοτερα να μην επειδηνωθει και ειναι κατι ποιο σοβαρο.....