Στην αρχή είχα πάρει το KONNWEI KW903 που λέει ο Γάτος. Τσίμπησα με το όνομα γιατί η KONNWEi βγάζει και τα μεγάλα τα επαγγελματικά με την δική τους οθόνη. Στην πρώτη εβδομάδα σταμάτησε να δουλεύει. Επικοινωνία με τον Κινέζο.
Εγώ: Θα το στείλω πίσω να μου στείλεις άλλο
Κινέζος: Μην το στείλεις πίσω, θα σου στείλω τα μισά λεφτά
Εγώ: Θα το στείλω πίσω να μου στείλεις όλα τα λεφτά
Κινέζος: Μην το στείλεις πίσω, θα σου στείλω άλλο
Δύο μήνες μετά δεν έχει έρθει τίποτα και παίρνω μήνυμα από Aliexpress ότι λήγει το dispute, αν τα βρήκα με τον κινέζο. Δεν τα βρήκα τους λέω γιατί κάνει τον κινέζο. Γιατί κινέζε κάνεις τον κινέζο (ρωτάει ο Chief Κινέζος). Την επόμενη μέρα μου επιστράφηκε ολόκληρη η αξία του. Το έχω εδώ και το κοιτάω, αν νομίζει κάποιος ότι είναι καλός με τα ηλεκτρονικά ευχαρίστως το χαρίζω για να πειραματισθεί.

- IMG_4455.JPG (55.86 KiB) 4182 προβολές
Μετά πήρα το NEXPEAK που 6 μήνες τώρα δουλεύει κανονικά.

- IMG_4454.JPG (71.52 KiB) 4182 προβολές
Word of AdviceΤα κοντά είναι καλά γιατί δεν εξέχουν πολύ όπως λέει και ο Γάτος αλλά έχουν τα λαμπάκια τους στο κάτω μέρος και δεν τα βλέπεις αν και όταν επικοινωνούν με το κινητό.
Τα μακρόστενα εξέχουν λίγο αλλά έχουν τα λαμπάκια στο επάνω μέρος και βλέπεις όλη την διαδικασία της επικοινωνίας.
Αποφεύγετε να τα βάζετε και να τα βγάζετε όταν επικοινωνούν και όταν η μηχανή/ανάφλεξη είναι αναμμένη. Φοβάμαι ότι εγώ έτσι το έκαψα το πρώτο. Σβήνετε τη μηχανή, βγάζετε και το κλειδί από τη μίζα και μετά βγάζετε το OBD.
Κάπου αναφέρθηκε για σβήσιμο σφαλμάτων. Ταπεινή μου άποψη μη διανοηθείτε να σβήσετε σφάλματα, όσο απλά και να είναι, ειδικά αν είστε ακόμα στην εγγύηση. Ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου κρατάει τόσο λεπτομερές ιστορικό που μόλις καρφώσουν οι Σφακιανάκηδες το δικό τους OBD στη πρίζα, θα τους πει τι σφάλματα είχε βγάλει, πότε τα είχε βγάλει, πότε τα σβήσατε και τι είχατε φάει για πρωινό τη μέρα που τα σβήσατε.
Και αυτό τώρα δεν είναι έλα ρε παιδιά άλλαξα λάστιχα και έβαλα ένα νούμερο παραπάνω, σιγά το πράγμα. Αυτό είναι hardcore επέμβαση στα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου.