από SsimosS » Παρ Οκτ 23, 2009 8:48 am
Δεν είναι μόνο η αξία μεταπώλησης Φώτη. Εγώ το αυτοκίνητο το πήρα Ιανουάριο του 09, 29.700 και πριν χρονίσει έχει πέσει το καινούριο με τα ίδια χαρακτηριστικά κατά 3000 κάτω. Αυτομάτως το δικό μου με 20000 χλμ είναι απαξιωμένο. Επίσης, το αυτοκίνητο για τα λεφτά που έχει (και μην ακούσω ότι είναι φτηνό 30000 ενώ το 2.4 στο Αμέρικα πωλείται 15000 δολάρια), δεν δικαιολογείται να έχει τέτοιας φύσης προβληματάκια. Καθίσματα, τάπα (η οποία φτιάχνεται εύκολα), τριγμοί στο εσωτερικό, λάστιχα πόρτας χάλια, πίσω πόρτα που κοπανάει παρόλες τις ρυθμίσεις, ΘΟΡΥΒΟΣ λες και δεν έχει ίχνος μόνωσης μέσα (ευθύνονται και τα κρύσταλλα σε αυτό βέβαια), θεόσκληρο κιβώτιο, ρεζέρβα γιαλαντζί, κ.α μικρά που αν τα μαζέψεις θα πρέπει να χώσεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Έτσι για να μην λέμε μόνο τα καλά αυτού του αυτοκινήτου που όλοι τα ξέρουμε. Καλά θα έκανε η SUZUKI λοιπόν να κάνει διάφορες κινήσεις τύπου ανακλήσεων και να μας καλέσει να μας μαζέψει τα κακώς κείμενα για τα οποία στο κάτω κάτω ευθύνεται που δεν τα τεστάρισε επαρκώς. Έτσι πιστεύω πως και οι πωλήσεις της θα αυξυθούν αλλά και σαν εταιρία παίρνει bonus. Αυτή είναι η άποψή μου βέβαια, που ευχαρίστως θα τη μεταφέρω στη SUZUKI άμα επικοινωνήσουν:wink: