Στην χώρα οπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα, ο Υπουργός Πεχωδε κατηγορείται για αυθαίρετο

και οι ιθαγενείς πληρώνουν διόδια για φονικούς δρόμους έγινε και αυτό όπως το διαβαζω στο σημερινό Εθνος σελίδα 20 ¨
Κάτοχος αγροτικού αυτοκινήτου ο οποίος έχει μια τέντα για την προστασία των προιόντων εφυγε απο το Κιλκίς για να πουλήσει τα καρπούζια του στην Λαμία. Στον πηγαιμό πλήρωσε για διόδια 10,7 ευρώ ενώ στην επιστροφή 24,20

Γιατί? Το αγροτικό με την τεντα είναι σε ύψος 2,24 μετρα. Στον πηγαιμό όμως που ηταν φορτωμένο ήταν κάτω απο 2,20 ενώ αφού ξεπούλησε ανέβηκε παλι στα 2,24 .Και έτσι επειδή πλέον στα νέα διόδια με τις νεες εταιρείες { γειά σου ρε μεγάλε Σουφλιά

τελικά δεν γ....μόνο το κόμμα, γ.... και όλους τους οδηγούς } η κατηγοριοποίηση των οχημάτων γίνεται με βαση το υψος

Το υψος των οχημάτων μετριέται ηλεκτρονικα πριν φτασει στο γκισέ και εαν είναι 2,20 + θεωρείται φορτηγό
Ο άνθρωπος τρελάθηκε φυσικά, αρνήθηκε να πληρώσει την δεύτερη φορά συμπλήρωσε εντυπο ένστασης και περιμενει να εξεταστεί η ενστασή του
Δηλαδή εγώ που με την μπάρα και τους προβολείς είμαι 2,19 εαν βάλω τα μαντολάστιχα θα ξεπεράσω τα 2,20
Το επόμενο αξεσουάρ προβλέπω να είναι ενα bull bar ώστε να στείλω την μπάρα των διοδίων στον διάολο εαν μου πουν κανένα τέτοιο ποίημα
Ρε παιδια κάνει τρέλλα ή εγώ τρελλαίνομαι

Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ