καλησπερα σας ξανα και σας ευχαριστω τοσο για τα καλωσορισματα, αλλα και για τις πληροφοριες.
ηδη με τις πρωτες αρχιζω να ξεκαθαριζω το τοπιο.
μεχρι τωρα λογω χρονου , δεν εχω κατεβει αποθηκη να ψαχουλεψω 4τροχους, (πληρες αρχειο απο 1978) , αλλα προσπαθησα μονο απο ιντερνετ να παρω πληροφοριες.
το διλημα λοιπον περιοριστηκε σε δυο συνδυασμους, 3d 1,6 - 5d 2,0.
το σημαντικοτερο οσον αφορα την οικονομια , ειναι οπως ειπε και ο φιλος , τα τελη και η ασφαλεια.
τα ετησια χιλιομετρα θα ειναι λιγα αρα η καταναλωση ειναι δευτερευουσα.
η τιμη κτησης, επισης δεν διαφερει δραματικα και κατα περιπτωση , μπορει το ενα ή το αλλο να ειναι συμφεροτερο.
παραμενει λοιπον το διλημα να προτιμησω την ευελιξια του 3D εστω με παραχωρησεις στους χωρους? στα ταξιδια θυμιζει το jimny στο χοροπηδηκτο? δεν εχει μεγαλυτερο μεταξονιο, ισως και λιγο μικροτερο.
η τελικη αν και ενδιαφερει, καταλαβαινω πως στην περιπτωση αυτη δεν ειναι ο στοχος. τι ταχυτητες θα λεγαμε πως κρατα καποιος ανετα στην εθνικη, σε καλα κομματια πχ αθηνα λαμια
εχει καποιος να μου δωσει καποιο συνδεσμο στο ιντερνετ με τεχνικα στοιχεια, μηκη, βαρη, ιπποδυναμεις κτλ? κατι βρηκα απο δω και απο κει , αλλα σκορπια.
εχω ηδη αρχισει να ξεκοκκαλιζω το φορουμ και να μαζευω πληροφοριες και να ανοιγει η ορεξη για πλυμνες, εργατες, και για κοντα των κοντων.
επισης δεκτες καποιες συμβουλες ή συνδεσμοι για το τι να προσεξω (οσο μπορω) σε πιθανες προτασεις, αδυνατα σημεια, κακες χρονολογιες κατασκευης κτλ
δεκτες και απο εδω προτασεις, με 4ψηφια τιμη, χωρις πολλα εξτρα, τα βασικα με ενδιαφερουν, αλλα σε κατασταση που να μην απαιτει εξοδα για μαζεματα, ειπαμε, τα οικονομικα ειναι περιορισμενα.