Σαν καινουργιο μελος θα γραψω και γω για το χομπυ μου...την μανια μου...την ευχαριστηση μου... Εκδρομες...διαδρομες στο εσωτερικο και εξωτερικο με μοτοσικλετα...οσο αντεχω...καθε λιγους μηνες....και το εργαλειο...(Κοτορ..Μαυροβουνιο)
Lifes2short...Ride the World SUZUKI VITARA 1.4 GL+ DITC 4WD HONDA ST1300A PAN EUROPEAN VESPA COSA 1 HONDA SH150
Πιτσιρικάς ηλεκτρική κιθάρα[u][/u] και δικιά μας Rock Μπάντα
τόρα πια το έχω γυρίσει σε μπουζούκι[u][/u] και τρίχορδο μπαγλαμά (μεταφέρεται εύκολα βλαίπεις)
Ραδιοερασιτεχνισμός[u][/u], Ηλεκτρονικός, Ραδιοερασιτέχνης (sv1ive). Παιδια αυτό το hobby έχει πολύ, κατασκευές, δικιμές, μηχανίματα, ταράτσα ήλιος και ξανά από την αρχή
Paintball για 12 Χρόνια παίχτης τα 5 τελευταία ημιεπαγγελματιας παίχτης. Ιδριτικό μέλος χοριγούμενης ομάδας
Airsoft που είναι πολύ πιο military με πιστές ρέμπλικες αληθεινών όπλων. Με εξάωρες αποστολές σε τεράστιες εκτάσεις και κόσμο 40 vs 40.
Εξωμοιωτής Πτήσεως. Κατασκευή cockpit αεροσκαφών Β' Παγκοσμίου πολέμου (και πέταγμα σε εξομοιωτές πτήσης) Πολύ διάβασμα για αεροναυτιγική, ταχτικής αερομαχίας, συνεργασία με άλλους φίλιους εικονικούς πιλότους Δικτυακές μάχες 20 vs 20.
Παρακάτω παρουσιάζω δύο βίντεο.
Αν θα μπορούσε κάποιος να δώσει ένα link το πως συκώνουμε ένα youtube video.
Τελευταία επεξεργασία από sw1ive και Κυρ Ιούλ 07, 2019 11:14 pm, έχει επεξεργασθεί 14 φορά/ες συνολικά
- Μπροστά Kayaba EXCEL-G μαύρα και πίσω Kayaba GAS-A-JUST Ασημί - Μπροστά και πίσω ελατήρια CS Germany +6cm - Προσθήκες Ελατηρίων +3cm και Body-Lift +4cm - Λάστιχα Malatesta Kobra Mud 205/80/16 +2cm - Πλύμνες (AVM) Ελευθέρου Τροχισμού - Δύο ποδιες για προστασία κινητήρα και μετάδοσης - CB Albrecht AE 6110 κεραία Midland ML145 13 gain Db
Απο χομπι τρελα με ψαρεμα ολο το χρονο και λιγο κυνηγι το χειμωνα.Χαρα μου να βοηθησω οποιον θελει βοηθεια στο ψαρεμα απο βαρκα. Επισης παιζω σε φιλαρμονικη τρομπονι.
Πρακτική σκοποβολή . Όση ώρα κρατάει η δοκιμασία αδειάζει το μυαλό . Και "φορτίζουν οι μοαταρίες" ...
Αυτό που ο Βολταίρος το είχε πεί με 16 λέξεις (διαφωνώ με αυτό που λές , αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λές) , εμείς πριν 2.500 χρόνια το είχαμε πεί με 3 : ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ
κυνηγι σε ολη την βορεια ελλαδα.ψαρεμα σε θαλασσες και ποταμια.και ψαροντουφεκο.για μενα ειναι καταστασεις απολυτης ηρεμιας και χαλαρωσης.και ολα αυτα μονο σαββατοκυριακα επειδη καθημερινες 12ωρα σε λατομειο.
Λοιπόν ... προ παιδιού είχα πολύ χρόνο : ποδόσφαιρο , κιθάρα , puzzles , μοντελισμός , PS4, ski Αυτά ήταν τα βασικά, τώρα μόνo PS4 μου απέμεινε και αυτό αργά τη νύχτα!!!!