Επειδή αρχίσαμε τις επαφές 3ου τύπου με τις πέτρες ευτυχώς χωρίς θύματα προς το παρόν υπάρχει κάποια κινητικότητα για το θέμα ή να προχωρήσω σε κάποια άλλη λύση αγοράς κάποιας έτοιμης δηλαδή. Συγνώμη που γίνομαι επίμονος αλλά επείγομαι .
Nikola Tenv έγραψε:Με ενδιαφερει πισω αλουμινιο οπως εχω και μπροστα, αρκει να εφαρμοζει στο διαφορικο.
Γιατί Νικόλα λες να παρεξηγηθεί με το σιδερένιο? Πίσω χρειάζεται πιο ανθεκτική ποδιά γι'αυτό και είναι καλύτερα η σιδερένια. Εκτός αυτού το club αποφάσισε.
Εμείς θα την φτιάξουμε (η ΒΕΤΑ), όπως θέλουμε τη φτιάχνουμε....
Σκέψη μου, χωρίς να το έχω ψάξει....
Επειδή, τουλάχιστον στα diesel (δεν ξέρω για βενζίνης), μαζί με τα λάδια αλλάζει και το φίλτρο, το να αφήσει κανείς τρύπα και για αυτό.......θα αφήνει πολλά απροστάτευτα!
ΑρΕς ρε συ παναή, θα μας τη λες καιρο με το 737? Αντε να σε κερασω τσαγακι με το βιτ... Ορισε ραντεβου και παμε... Ελ Βεν? Αραξος? Ελληνικο? ή να σε παω εγω στο να ειμεθα στο βιταρόπνευμα-οινοπνευμα?
Ο φίλος Σπύρος zerarblack, σχεδίασε ηλεκτρονικά τις ποδιές του NV, και τις έστειλε στη ΒΕΤΑ.
Θα κατασκευαστεί πατρόν, θα δοκιμαστεί στα αυτοκίνητά μας, θα γίνουν οι απαραίτητες μικροδιορθώσεις και μετά θα προχωρήσουμε σε προσφορά, ομαδική παραγγελία κλπ.
Όταν μας ειδοποιήσει η ΒΕΤΑ, καλό είναι να γίνουν δοκιμές σε όλα τα μοντέλα NV, αν ταιριάζουν.
Εκτός του δικού μου (diesel auto TCSS), του Σπύρου (diesel manual), θα πρέπει να δοκιμαστεί και στα διάφορα μοντέλλα βενζίνης (που είναι άλλωστε το μέλλον!!!)