Στέλιο, Αντώνη, Στάθη, ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση και τις παρατηρήσεις. Το σήμα φροντίζω να το έχω καθαρό από την εξωτερική του πλευρά (όσο γίνεται αυτό πρακτικά...), επίσης θέλω να πιστεύω ότι αν ήταν θέμα καθαριότητας θα μου το είχαν πει στην αντιπροσωπεία που το πήγα κι έκαναν τη βαθμονόμηση (έτσι μου είπαν έτσι λέω

). Είναι σαν να εμφανίζεται μετά από 10-15 λεπτά μετά την εκκίνηση..δεν το έχω χρονομετρήσει αλλά αυτό ψυχανεμίζομαι. Σβήνει αν σβήσεις τη μηχανή και ξανά πάλι εμφανίζεται μετά από λίγο. Μπορεί να σβήσει εν κινήση μετά από ώρα αλλά θα ξανανάψει. Επίσης έχω την αίσθηση ότι κάποια στιγμή που σταμάτησα χωρίς να σβήσω και βγήκα να βγάλω το μπουφάν, το σφάλμα προσωρινά έφυγε, μπορεί να παίζει κάτι με την πόρτα όπως αναφέρθηκε (άβυσσος τα ηλεκτρονικά ). Εν πάση περιπτώση καθότι leasing θα το φροντίσουν ελπίζω χωρίς πολλά τρεχάματα από μέρους μου. Σκαλίζοντας στο google είχα βρει και μια ανάκληση από Suzuki για σχετικό θέμα το 2016...
"Vitara 4WD Diesel: από TSMLYE81S00100926 έως TSMLYE81S00120292
Στα επηρεαζόµενα οχήµατα υπάρχει πιθανότητα δυσλειτουργίας της µονάδας ελέγχου / ραντάρ του συστήµατος υποβοήθησης πέδησης RBS (Radar Brake Support), εξαιτίας κάποιου σφάλµατος στο λογισµικό της µονάδας. Σε ακραίες περιπτώσεις, έπειτα από ελαφρά εµπρόσθια σύγκρουση µπορεί να προκληθεί ακούσια επενέργεια των φρένων εξαιτίας της λανθασµένης διαδικασίας αυτορρύθµισης της µονάδας RBS"
Καλόμαθε η γριά στα σύκα, βολεύει πολύ στην εθνική και δεν του τό ΄χα κιόλας...