Για το θεμα gps θα σου πω πως κι εγω το κινητο χρησιμοποιω,,,, Ομως ποτε δεν παω ταξιδι χωρις ενα μονο gps ειτε Ελλαδα ειτε εξωτερικο ,εχω καει απο τα κινητα και τα δεδομενα και τις μ@λ@κιες ειδικα στο εξωτερικο
Θα σου πω τι εχω ενα garmin με δωρεαν τις γνησιες αναβαθμισεις του και ποτε δεν με προδωσε!!
Για το θεμα τροχοσπιτο ,θα σου πω οτι και οι προλαλησαντες πανω κατω,,,αν δεν μπορουσα να πληρωνω ξενοδοχεια ,,,
τοτε ναι θα το επερνα χωρις καμμια συζητηση ,,,σιγουρα δεν θα επερνα σκηνη οροφης για τον λογο Ανεσης/ τουαλετας και ασφαλειας(σου λεω την δικη μου αποψη δεν ακυρωνω την σκηνη ).
Ομως επειδη δεν γνωριζω τις χρεωσεις σε διοδια /διαμονη σε ειδικους χωρους
καταναλωσεις και σιγουρα περιορισμου μου σε ελευθερια κινησης τοτε θα τα εβαζα κατω αναλυτικα ,,,πχ ειναι ποιο ευκολο να βρεις ενα παρκιν σε οποιαδηποτε πολη τις ευρωπης(οπως και στην Αθηνα) ,να βαλεις το αυτοκινητο και να βγεις να βολταρεις ,παρα ενα παρκιν που να χωρα και το τροχοσπιτο.
Ομως οσο και αν σου κανει εντυπωση αυτο που θα σου πω μου ετυχε περσι ,,,στην Γενοβα εφτασα μετα απο πολλες ωρες οδηγησης ψωφιος ,,να φαω και να κοιμηθω,,,, ολα μα ολα τα ξενοδοχεια απο 10 ευρω την βραδια μεχρι 1,000++++ δεν ειχαν δωματιο ,,,κουφο;;;;; κι ομως ειχαν ενα συνεδριο ,,και ολα ηταν κλεισμενα ,,,φανταζεσαι τι επαθα

η γυναικα μου δεν οδηγουσε φοβοταν ,,,,οποτε μετα απο 3 ωρες ψαξιμο σηκωθηκα κι εφυγα λιωμα ,,,τελικα μετα απο την ΓΕΝΟΒΑ σε ενα απιθανα ομορφο παραθαλλασιο χωριουδακι βρηκα να μεινω με 30 ευρω ,μην φανταστεις κατι σουπερ ,,,απλα πραγματα ,,,αλλωστε δεν εβλεπα μπροστα μου ,την αλλη μερα το θαυμασα

ομως αυτη ειναι τελικα και η μαγεια του ταξιδευτη

το αγνωστο το νεο η περιπετεια κλπ κλπ κλπ,,,τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω
Σιγουρα μεγαλο ρολο παιζει και η εποχη, το καλοκαιρι ειναι ποιο ευκολα τα πραγματα ,,τον χειμωνα απο την αλλη στην Ευρωπη,,τα ξερεις μην στα γραφω.
Επισης Δεν εχει καμμια μα καμμια συγκριση το αυτοκινουμενο με το τροχοσπιτο ,αυτο στο λεω γιατι διαβασα πιο πανω για αυτοκινουμενο ,,με αυτοκινουμενο δεν ισχυει σχεδον τποτα απο οτι σου εγραψα,,,,και παλι κατ εμε
Εν τέλει γιατι μαλλον σε κουρασα βγαλε μια διαδρομη και πανω σε αυτην δες τα καταλληματα ,,,βγαλε το κοστος ,,και μετα κανε το ιδιο υπολογιζοντας τα του τροχοσπιτου,,,θεωρω οτι στο τελος το τροχοσπιτο θα σου βγει ακριβοτερο!