Καλησπέρα σας , ήρθε ο χειμώνας και μου ψιθύρισε στο αυτί , θέλεις λάστιχα χειμερινά μου λέει, αλλα να βάλεις αναγόμωση μου λέει, Ωραία ιδέα του λέω, αλλα τι οι επιλογές δεν είναι και πολλές, έτσι λίγο από εδώ λίγο από εκεί, τελικα το τερμάτισα και είπα να βάλω τα Malatesta Kaiman 205/80/16, δεν περίμενα πολύ, τηλέφωνο στον Νίκο, το έχουν ? ναι, παράγγειλε το , μπήκαν, ναι αλλα πως μπήκαν , το λάστιχο είναι σχεδόν τριαντάρι , με σχεδόν 75 cm διάμετρο, χρειάστηκε να πάρει ο μάστορας το αγαπημένο του εργαλείο , τον τροχό, αλλα και την βαριοπούλα Να ευχαριστήσω τα παιδιά Νίκο και Βίκυ για την εξυπηρέτηση http://www.4wheelershouse.gr/ Σε ευχαριστώ Νίκο για την γρήγορη εξυπηρέτηση, μιας και ήταν και η μπροστά μας.
από την Εκδρομή
Ε είναι άλλο πράμα τώρα η αναγόμωση, αλλα θέλει λίγο προσοχή στα σκαλώματα. Αυτά, σε αναμονή τώρα και στις επόμενες εξορμήσεις για λεπτομέρειες
GRAND VITARA 2.0 - (2005)(Power Winch PW 12000PS SR) ...Μακριά απο τον χρόνο, μέσα στην φύση...
''Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. Όσοι δεν ταξιδεύουν διαβάζουν μόνο μια σελίδα του''
•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου. •Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε. •Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.