Καπου εκει στην μεση της εβδομαδας με τα νεα για κλειστους δρομους να πυκνωνουν αρχισε να χλωμιαζει η κατασταση και μαζι τα μουτρα μου

δεν ηθελα να χασω με τιποτα το διημερο αλλα ουτε να ταλαιπωρηθουν οι φιλοι που ηθελαν να ερθουν

Ειχε αλλωστε κανονιστει απο καιρο το ΣΚ με καλη παρεα που εκτος την βολτα της Κυριακης περιλαμβανε και διαμονη στο Λεβιδι με βολτιτσες γυρω γυρω και αλλα τετοια αντρικα
Της ανατροπης συνεχεια δεν καταφερα να ξεκινησω Σαββατο πρωι και το απογευματακι με βρηκε με τον φιλαρακο μου να κατηφοριζουμε την Κορινθου Τριπολεως αφου ειχαμε καβατζωσει με επιτυχια το μπλοκο της Κορινθου και με αγωνια να μαθουμε στα πρωτα διοδια στο Σπαθοβουνι αν εχει ανοιξει το Αρτεμισιο

αλλα και αν θα ειναι ανοικτο την επομενη το πρωι

Ολα καλα τελικα και εφτα η ωρα ειμασταν Λεβιδι
Ετυχως και το πρωι της επομενης ηταν ανοικτη η Κορινθου Τριπολεωςμ ειχαν πεσει και τα απαριατητα τηλεφωνα το πρωι στο 1025 και στης 09:30 υποδεχτηκαμε τους υπολοιπους φιλους στην πλατεια με καφεδακι στο χερι και σχεδια για την ημερα
Ξεκινησαμε με την γνωστη κλασικη και πανεμορφη διαδρομη (kaliakouda μαζι την ειχαμε κανει) μεσα στα ελατοδαση του Μαιναλου, βγηκε ο πρωτος τακος στις 11:30, συνεχισαμε νεχρι να βγουμε ασφαλτο στην Βυτινα και χωθηκαμε ξανα χωμα προς Στεμνιτσα σε διαδρομες που ειχαν πατησει ο Θοδωρης, Δημητρης, Ντενις το Σαββατο
Πριν βγουμε παλι ασφαλτο στο Χρυσοβιτσι βγηκε ο δευτερος τακος

για να καταναλωθει οτι ειχε απομεινει
Εφτα περιπου ωρες στο βουνο σε μια ηλιολουστη μερα που εκανε τα χρωματα πολυ εντονα, με υπεροχες διαδρομες μεσα στο δασος, με αρκετο χιονι και πολλες φορες απατητο, με απιστευτες εναλλαγες τοπιου απο αποκρυμνες πλαγιες σε πυκνο δασος και καταπρασινα οροπεδια στα 1000 και βαλε μετρα ειχαν σαν αποτελεσμα να μας παρασυρουν και παρα την προειδοποιηση φιλου (ευχαριστουμε ΓΙΑΝΝΗΣ33) οτι θα κλεισει η Νεστανη στη 17:00 να μην προλαβουμε στο τσακ και να επιστρεψουμε απο Αχλαδοκαμπο

Τεσπα πολλα εγραψα και εχω αλλα τοσα και ακομα περισσοτερα
Εδω θελω να ευχαριστησω θερμα τον Θοδωρη teo_ts για την φιλοξενια και την βοηθεια στην πλοηγηση την Κυριακη στο πρωτο σκελος και την καθοδηγηση στο δευτερο, στο κομματι που ειχε κανει το Σαββατο με Ντενις, Κοκκινοδημητρη και Δημητρη Κοτσιφακη.
Επισης ευχαριστω ολους τους φιλους που εκαναν τον κοπο και ρισκαραν (λογω των μπλοκων) να ερθουν αυθημερον και να φτιαξουμε το φοβερο αυτο κονβοι δεκα αυτοκινητων του οργωσε Αρκαδια, Αργολιδα και Κορινθια μεσα σε μια Κυριακη
Το τι ακροβατικα καναμε για να αποφυγουμε ουρες δεν λεγεται
Φιλε Κωστα Lefkoulis χααρηκα πολυ που σε ειδα μετα απο αρκετο καιρο, σε ευχαριστουμε για την καθοδηγηση στην παλαια εθνικη Τριπολης-Κορινθου μεχρι το Αργος και τον εξαιρετικο καφε που μας κερασες
Οδυσσεα χαρηκαμε που σε γνωρισαμε εισαι δικος μας φιλε
Και τελος σε ολα τα ρεμαλια του τακου, του τσιπουρου, της λασπης και της λακουβας
γνωστους και μη εξαιρετεους , Νικο, Τακη, Ηλια, Βαλαντη, Ντενις, Κοκκινοδημητρη, Δημητρη, και Γιαννη σας ευχαριστω για ολα και δηλωνω οτι κρατω την υποσεση μου για Καντηλι
Ναι ειμαστε καλα να ανταμωνουμε φιλοι
Το επομενο ραντεβου στην πιτα μας