κυριακος αθανασιου έγραψε:
οταν θες κεντρικο κοσμημα τοτε πας στον ''ΠΡΩΤΕΥΣ'' δεν εχεις αλλη εναλλακτικη!!!
Δεν θα συμφωνήσω για κανένα λόγο!!!!!!
Κεντρικούς που έφτιαξε στο δικό μου πριν ενα χρόνο (που μεταφράζεται σε 3 βόλτες) βγήκανε άχρηστοι!!
Το ίδιο και σε αμάξι φίλου που τους φτιάξαμε μαζί την ίδια εποχή!!!
Αρα δεν είναι σύμπτωση.....
Τα "κοσμήματα" του τα ξαναπλήρωσα γιατί ήτανε άχρηστα σε 3 βόλτες και ευτυχώς για εμένα είχα "εναλλακτική"!!
Παίξανε τα γιόκ, και στους σταυρούς είχε βάλει τσιγγάκια αποστάτες γιατί ούτε το νούμερο του σταυρού δεν ήτανε σωστό..
Να διαφημίζουμε τους σωστούς επαγγελματίες αλλά να λέμε και τα κακά τους,
γιατί τέτοιες εποχές δεν περισεύουν τα 500άρια και τα 600άρια για να τα πετάμε!
Για να μην χαλάω αλλουνού το νήμα ας γράψω στο δικό μου την εμπειρία μου απο "κοσμήματα και εναλλακτικές"......μιας και αφορά το δικό μου αυτοκίνητο.
Οπως έγραψα και παραπάνω αλλά επιγραμματικά, άλλαξα κεντρικούς που είχαν φτιαχτεί 1 χρόνο πριν.
Πηγαίνοντας στο συγκεκριμένο μαγαζί 'καμμένοι" να μας φτιάξει κεντρικούς σε 2 αυτοκίνητα, και λέω καμμένοι, γιατί όταν πρωτοστήσαμε τα αυτοκίνητα άλλος πυρηνικός φυσικός... μάστορας ( ο Θεός να τον κάνει...) έφτιαξε κεντρικούς που ήτανε για τα σκουπίδια...
Η απάντηση λοιπόν ήτανε (αφού έβαλε τα γέλια με τους προηγούμενους κεντρικούς) ότι
"δεν θα ξανα ασχοληθείτε με κεντρικούς...)Το αποτέλεσμα, το γράφω στην παράθεση-απάντηση παραπάνω.....
και λίγες φώτο
για να μην λέμε λόγια στον αέρα.....

- οι καινούργιοι κεντρικοί με τα πλακάκια του m/s

- οι παλιοί κεντρικοί του εν λόγο μάστορα

- ο κεντρικός με τρελλό παίξιμο στο γιόκ και η διόρθωση του "μάστορα" με λαστιχάκι για να σφίξει....

- ο άλλος κεντρικός με φρακαρισμένο-μπαζωμένο το γιόκ, παρόλο που κολυμπάει στο γράσο..

- ο σταυρός...

- ..που έβαλε τσιγγάκια αποστάτες γιατί δεν ήτανε το σωστό νούμερο...

- ...

- ...

- και ο παλιός μαζί με τον καινούργιο για να καταλάβουμε και τις διαφορές.......
Τώρα αν είναι μάστορας 2 ταχητύτων..... μάστορας κατά συμφέρων... μάστορας που ο Ερμής του είναι ανάδρομος κατ' επιλογήν.....
πολύ λίγο με νοιάζει.....!!!!!
κυριακος αθανασιου έγραψε:υγ.αν εχεις προβλημα με καποιο καταστημα-επαγγελματια ανοιξε ενα θεμα στο ''συνεργεια''

αν είχα πρόβλημα με κάποιον θα το είχα λύσει ήδη.... και όχι μέσω του φόρουμ που δεν το αφορά άλλωστε!
Αφορά όμως αυτήν την παρέα, στο να προσέξει και να ξέρει ότι δεν υπάρχει μονόδρομος, και ότι έχει πιθανότητα στο συγκεκριμένο μαγαζί να του βγεί ή "κόσμημα" ή "φο-μπιζού", αναλόγως το πως έχει ξυπνήσει ο μάστορας....
κυριακος αθανασιου έγραψε:ο καθε ενας κρινει με τις εμπειριες του....
συμφωνούμε απόλυτα, αυτή λοιπόν ήταν η δική μου εμπειρία,
kfanis έγραψε:Σαφώς....
Αλλά μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας εδώ μέσα ελεύθερα...για να μην πατάμε σε λούμπες!!!
συμφωνώ φίλε Φάνη,
κυριακος αθανασιου έγραψε:Ψηλέ σου εύχομαι να γίνεις 265 χρόνων και να στραβώσεις εσύ πρώτα και μετά ο σταυρός!!!
εύχομαι και εγώ το ίδιο,

και ελπίζω να είμαι ο τελευταίος που έγινε "ματσολιά"!